Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: earpods Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
49.845
Cevap
497
Favori
1.831.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24892490249124922493
Sayfaya Git
Git
Giriş

256 gb a kaç oyun sığıyor hocam, ben de sıfır cihaz alıcam 256 mı alsam 512 mi karar veremedim

Ben tüm oyun arşivini microsd express karta kurdum (512gb) yaklaşık 13 oyun neredeyse 400gb yer kapladı cihaz hafızasını boş tutuyorum. Oyunun boyutuna göre değişiyor sonuçta olay, 5gb yer kaplayan oyunda var 35gb yer kaplayan oyunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi? US hesabı açmak için ne yapmam lazım.Nintendo üyelik oluştururken country region'ı us mi seçmem lazım bunun için?Tr seçersem sanırım mağaza euro üzerinden gözükecek.Avantajlı olsun diye dolar üzerinde alışveriş yapmayı düşünüyorum.Bilen biri yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebidem -- 4 Ekim 2025; 13:49:50 >
  • Arkadaşlar selam, bende OLED versiyon alarak aranıza katıldım. Aslında Switch 2 almak istiyordum ama ekranı LCD olduğu için almak istemedim. 2-3 yıla Oled ekranı çıkardıklarında araba parası kadar olmazsa o zaman alacağım.

Ben bu konsola çip taktırmak istiyorum. Ankara'da önereceğiniz yer var mı? Sarı sitede ilan veren 2-3 yer gördüm. Hangisine yaptırsam bilemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Arkadaşımın mail'ine davet gönderiyorum davet linki tıklayıp kabul ettiğinde sürekli bu hatayı alıyoruz

''No new members can join due to limits on family group changes''

Gruptaki kimse gir çık yapmadı daha önce neden böyle hata verir, çözümü nedir bilen var mı acaba?

-ÇÖZÜLDÜ-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 17 Ekim 2025; 19:15:22 >
    Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
  • 
Sayfa: önceki 24892490249124922493
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.