|
256 gb a kaç oyun sığıyor hocam, ben de sıfır cihaz alıcam 256 mı alsam 512 mi karar veremedim |
|

|
256 gb a kaç oyun sığıyor hocam, ben de sıfır cihaz alıcam 256 mı alsam 512 mi karar veremedim |
|
Ben tüm oyun arşivini microsd express karta kurdum (512gb) yaklaşık 13 oyun neredeyse 400gb yer kapladı cihaz hafızasını boş tutuyorum. Oyunun boyutuna göre değişiyor sonuçta olay, 5gb yer kaplayan oyunda var 35gb yer kaplayan oyunda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi? US hesabı açmak için ne yapmam lazım.Nintendo üyelik oluştururken country region'ı us mi seçmem lazım bunun için?Tr seçersem sanırım mağaza euro üzerinden gözükecek.Avantajlı olsun diye dolar üzerinde alışveriş yapmayı düşünüyorum.Bilen biri yardımcı olabilir mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebidem -- 4 Ekim 2025; 13:49:50 > |
|
Arkadaşlar aile grubumuzda 7 kişiyiz, 8.arkadaşımızı ekleyemiyoruz gruba hata veriyor sürekli. Arkadaşımın mail'ine davet gönderiyorum davet linki tıklayıp kabul ettiğinde sürekli bu hatayı alıyoruz ''No new members can join due to limits on family group changes'' Gruptaki kimse gir çık yapmadı daha önce neden böyle hata verir, çözümü nedir bilen var mı acaba? -ÇÖZÜLDÜ- < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 17 Ekim 2025; 19:15:22 > |
|
Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
|