Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.802
Cevap
495
Favori
1.759.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24872488248924902491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam bende nihayet duydum fan sesini ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★  Fan çıkışını direkt kulağıma verip öyle dinliyordum bir şey duyamıyordum. Kulağımı ekranın yanında üst tarafta fanın olduğu yere koyunca duydum.

• güncel olarak mig switch kullanan var mı arkadaşlar kullananların düşüncesini merak ediyorum ek olarak kablosuz ağı kapatınca ban yemezsin diyorlar ben switchte online oyunlar oynuyorum o yüzden ban yememek benim için önemli ama oyunlara para yetiştiremiyorum kırdırmak da bir seçenek ama orijinalliği bozuluyor

• tw0na06 kullanıcısına yanıt

Hocam ben bazen 2. bir switch alıp ilaçlı kullanıp, diğerini de online kullanmak gibi bir şey düşündüm, fakat ne kadar sağlıklı olur bilemedim tabi :)

• öyle de fazla maliyetli olmaz mı hocam :D

• Selamlar. Bu virtual game card olayı nedir? Sistemde Yüklü olmayan oyunun yanında çıkıyor falan. Başka başka ülkelerdeki oyunlarımı o ülkenin mağazasına girmeden dediğim bölümden indirme ekranı çıkıyor. Ben bişe anlamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tw0na06 kullanıcısına yanıt

Evet bir yandan da maliyetli olacak, biraz şova kaçar gibi. :D En iyisi biz indirim kovalayalım. 2. El kartuş bakıyorum şimdi ben, bu camiayaya çok yeniyim elimizde 3-4 kartuş olsun :)

• Nintendo aile hesabında boş yeri olan varsa yazabilir mi?

• lextor L kullanıcısına yanıt
    Kupon satan sitelerden kupon alip hesaba yuklesek sonra voucher alsak olmuyor mu o sekilde?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt

Bilgim yok. Ben Arjantin için banka hesabı açmayı bile düşündüm araştırdım bayağı ama başımız durduk yere yanmasın diye vazgeçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. İnternetten ikinci el 2 adet kartuş aldım. Switchime taktığımda " The game card could not be read" hatası aldım. Fakat mevcut kartuşlarımı sistem okuyor. İnternetten baktığımda switchiniz güncel mi değil mi kontrol edin yazıyordu. Güncel değilmiş. Güncelledim. Taktım ikisini de okudu. Sonrasında denemek için çıkartıp tekrar taktım. Yine hata aldım. Bu şekilde birkaç kez denedim bazen hata aldım bazen okudu. Bu normal bir durum değil değil mi? Switchi 2 hafta önce aldım. Oyun topluyorum sağdan soldan ilk kez böyle bir şey başıma geldi. Konuyla alakalı bilgisi olanlar ne önerebilir bu durumda ? Direkt iade mi edeyim ?

• Hong kong tan oyun alan oldu mu hiç? Sadece çince falan olmasın

• lextor L kullanıcısına yanıt

Oyuna göre değişiyor her bölgede dil desteği. Genelde aynı olur ama. Oyunun o ülkedeki Nintendo sayfasına girip bakmanız lazım.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Bulamadıysan beni bir gruba dahil ettiler 3 kişilik daha sanırım yer var hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 9 Haziran 2025; 1:25:53 >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Hocam ben de bir gruba dahil oldum aynı gruptayız büyük ihtimalle.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Merhaba, İki arkadaş çocuklarımıza NS2 alacağız. Aile grubunda oyunları ortak mı alıp oynuyorsunuz nedir mantığı? Oyunları hesaplı oynayabilmek için yol gösterir misiniz?

• PreDLoNa kullanıcısına yanıt

aile grubu online üyelik için hocam 1 yıllığı daha uyguna geliyor amacı oyunları online oynamanızı sağlıyor ve birkaç tane ekstra özelliği var eski konsol emulatörleri vs. hesap alıp oynamak istiyorsanız bu konuya gidin kutulu ya da eshoptan çok daha ucuza alabilirsiniz ama dikkat etmeniz gereken birkaç şey var konunun başını okuyun

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★
    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★donanımhaber forum
    Nintendo Switch - Dijital Oyun Alım / Satım / Takas - Ana Konu | DonanımHaber Forum » Sayfa 686
    https://forum.donanimhaber.com/nintendo-switch-dijital-oyun-alim-satim-takas-ana-konu--128030417-686#161514202
  • PreDLoNa kullanıcısına yanıt

Bu Nintendo Online üyeliği için aile grubu. Daha ucuza geliyor aile hesabı açınca 8 kişiye kadar eklenbiliyor. Oyunları online oynayabilmek için.

NS2 oyunlarını ise hesaplı oynamanın bir yolu yok. Nintendo pahalı bir üründür maalesef.

• Bu cihazda oynadığım en iyi grafikli oyun Stray olabilir, özellikle TV modunda ps4 gibi bir şeye dönüşüyor alet ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ anti aliasing olayını çok iyi yapmışlar cam gibi görüntü veriyor. Oyun da hiç fena sayılmaz 7/10

• P1 hak bende olduğu halde böyle bir yazı çıktı neden acaba
    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

• Temmuz ve Ağustos ayları için parayı gömüp Metroid Prime Remaster ve Mario Wonder aldım. Sene sonuna aleti satar handlet pc bir alete geçiş yaparım.

• 
Sayfa: önceki 24872488248924902491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.