Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2095. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.813
Cevap
496
Favori
1.762.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20932094209520962097
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar. splatoon 2 almayı düşünüyordum da online servisi kapandı gibi bir şeyler gördüm internette. doğruluğu var mıdır?

online lounge özelliği kapanmış sanırım, bu sadece arkadaşlarımıza bağlantı gönderemeyeceğimiz anlamına mı geliyor? tereddütte kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dex1907 -- 11 Şubat 2022; 15:58:30 >
  • Allen_Bradley kullanıcısına yanıt

Kaynak eksiciler heralde :) Nintendo'nun baska platformlara oyun cikaracagini dusunen, Nintendo'yu tanimiyordur

• Arkadaslar 7000e ikinci el Oled buldum alinir mi sizce. Ocak ayinda alinmis faturasi falan duruyo distributor garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 11 Şubat 2022; 18:51:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shad0w S kullanıcısına yanıt
    gittigidiyor
    Nintendo Switch Oyun Konsolu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-switch-oled-oyun-konsol-64-gb-kirmizi-mavi_pdp_738011949

Düz beyaz da aynı fiyat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Eğer güvenilir ise güzel fiyat bence. Şuan distribütör garantililerin fiyatları 9500-9900tl arası geziyor. Ama neden bu kadar çabuk satıyor onu merak ettim. Oled modellerin kronik bir sorunu olmasın bi de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • switel kullanıcısına yanıt

Valla soyledi biseyler karisik. Ama sifir gbi hic kullanilmamis. 9000 tl n11de nintendo satiyor. Alicam sanirim bunu. Yaninda aksesuarlar canta falan da var

Ben de almışken distribütör garantili almak istiyorum ama onlar da 9500tl civarı. Sanırım ithalatçı garantiliye yöneleceğim. Arada 3000tl'ye yakın fark var.

Hocam distri 9000 tl
    www.n11.com
    Nintendo Switch Oled Oyun Konsol (Distribütör Garantili) Pal Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/nintendo-switch-oled-oyun-konsol-distributor-garantili-pal-beyaz-2229699?magaza=nintendo

2. El dusunmuyosan Ithalatci al gec 6300du sifiri trendyolda

İthalatçı almak daha mantıklı zaten bu fiyat farkına. İstanbulda nintendo satışı yapan anadolu yakasında mağaza var mı bildiğiniz?

• Nintendo Tr garantili ama benim buldugum. 1-2 aylik

@switel valla magaza bilgim pek yok hocam. Doha elektronik var benim ikinci el Lite ordan alinma. Digerlerini hatirlamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 11 Şubat 2022; 22:6:20 >
    Hocam düşününce değer o zaman aradaki 250 tl ye.

• Dex1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam özel bir sebebin yoksa üç çıkacak, onu beklesen ya? Bu yaz çıkması bekleniyor.

• Lite için cfw var mı?

• mertheklaw kullanıcısına yanıt
    Yok :)

• bu 2813-2470 nolu error beni bezdirdi yav. e-shop'tan hiçbi şey alamıyorum. benden başka yaşayan yok galiba forumda. tam ısınmışken aynı hızda soğudum nintendo'dan. valla cfw yapmak mübahtır bu alete :) paranla rezil olmak bu olsa gerek.

• mertheklaw kullanıcısına yanıt

Çok çok az cihaz var sahibinden üzerinde onlarda ilana girer girmez uçuyor genellikle.

Aldınız mı oled switch'i?

Yok hocam, bir iki gune alcam. Siz ne karar verdiniz.

• Merhaba nintendo switch almak istiyorum. cfw mevzusu nedir bilmem gereken şeyler için ufak bilgilendirebilir misiniz?

Kırık mı almak lazım malum oyunlara para yetişmiyor. Oled olanın kırıldı mı?

Piyasadaki ithalatçı garantili oled'lerden güvendiğim bir firma bulamadım daha. Bulsam hemen alacağım. Gidip 9binlerde de para vermek istemiyorum. Sırf bu yüzden gidip lite modeli mi alsam diye düşünmeye bile başladım. Hem yaklaşık 3500tl cebimde kalır. Ekranı küçük olmasa aslında almıştım şimdiye kadar lite modelini. Kafalar karışık. 😄

• 
Sayfa: önceki 20932094209520962097
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.