Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49.811
Cevap
496
Favori
1.762.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17961797179817991800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stardew Valley ve My time at Portia' nın Switch versiyonlarında Türkçe dil seçeneği mevcut mu bilen var mı acaba? Bu oyunlar Steam' de vs Türkçe ama Switch versiyonlarından emin olamadım.
  • Zarbo257 kullanıcısına yanıt
    Stardew valley switchte de türkçe ama diğer oyunu bilmiyorum.
  • Merhabalar bir sorum olacaktı,

Şimdi bende Just Dance 2020 P2 hesap mevcut, bu hesaba unlimited pass almak istiyoruz yani bir subscription yapılması gerek, bu subscriptiondan P2 yararlanabilir mi?
  • Zarbo257 kullanıcısına yanıt
    Hocam şurada bildiklerimizden resmi olarak Türkçe olan oyunların listesini yaptık. Orayı da takip edin.

donanımhaber forum
    ★★★ Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi ★★★ » Sayfa 1 - 13
    https://forum.donanimhaber.com/nintendo-switch-turkce-oyunlar-listesi--138693015

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Avusturalya dan fm 20 aldım Türkçe mevcut, kimseden ses çıkmayınca riske girdim fakat sorun çıkmadı.

Nintendo nun kitlesi ülkemizde çok cahil sanırım 2 3 kişi dışında ya korsan oyun yada hesap paylaşımı soruları dönüyor.
    hesap paylaşımının nasıl olduğunu sormak ile cahilliğin ne alakası var?
    gülünçsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi aile bireylerin dışında 3. Şahıslarls hesabını paylaşmak korsan oyunlarda olduğu gibi ilegaldir.Kullanıcı sözleşmesinde kimseyle kişisel bilgilerinizi hesabınızı paylaşmayın diyor.

PS4 de bu durumdan çok banlanan kullanıcı var nintendo nasıl bir yol izliyor bilmiyorum.

Animal crossing çıkmış mesela oynuyorum oyun hakkında kimse bir şey paylaşmıyor yada eski oyunlardan bir anı olur sohbet olur, herkes soru sorup kayboluyor.

Ekonomimizin rezil olması nintendo nun sorunu değil bizim iç meselemiz bu ilegali savunmayı meşru kılmıyor.

Cahil gelişmemiş ülkelerde böyledir hep bir korsanı savunma çabası işine gelince haksız olunsn konuda haklı olmaya çalışmak gibi.

Nintendo nun eksikleri bizim bölgemize ait store un olmaması ve distribütörün işlevsiz garanti hariç işleviz olması.

Konsolu aldığımdan beri 2 3 yerde şu Türkçe desteği var mı diye sordum fm için, Türkçe oyun konusunu açan arkadaş kendi konusuna dahi hakim değil orada bir kullanıcının mesajından yola çıkıp satın aldım.

Kısaca hemen her alanda çok geride ve boş laftan ibaret bir toplumuz, sürekli yakınıp isyan edip tartışmak dışında bir olayımız yok.

• Saiki kullanıcısına yanıt
    ps4 veya xbox konusunda.hic bir oyun hakkında konuşulup anıların tazelendigini gördünüz mu? ben görmedim. toplum olarak kitleselden daha çok tekillige çekiliyoruz falan filan. daha çok yazabilirim ama burası nintendo konusu felsefe konusu değil. toplumu çekiştirme yeri de değil. yazdiklariniz gülünç. siz para ile oyun aldınız gücünüz yetti , Allah bereket versin ama alamayanlara nutuk etmeyiniz. bu bmw ile gezip şahine tüp ile bitenleri yadırgamak ile aynı şey. tofaş ta tüp sistemini önermiyor ancak ekonomik olduğunu da kimse yadırgamıyor. Oyun bilgileri paylaşmak usulsüzlük diyen siz, mağaza değiştirip ucuza denk gelsin diye avusturalyadan oyun almışsınız. Nintendoya göre bu da usulsüzlük gibi çok fazla detay var. Bunları yazıyorum cunku kendim de hep orjinal alır oynarım ancak kimseye ahkam kesmem

*Edit - yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 11 Nisan 2020; 22:41:43 >
    Yazınızdaki Türkçe oyun mevzusunda şahsımın adını geçirmişsiniz. Buna cevap vermek durumundayım. Kendiniz bilmediğiniz için, başkalarını da bilmemekle suçlamışsınız. Birincisi şu ki; Nintendo’nun hiçbir yerinde oyunlarda Türkçe dil desteği olup olmadığı yazmaz. Steam veya PS4 gibi değildir. Bir oyunda Türkçe dil olup olmadığını yalnızca oyunu satın alıp deneyen kişi bilebilir. Bütün oyunları satın alıp dememem mümkün değil. Bu beklentiniz bile inanılmaz komik kaçıyor. Konusu açıldı ve oyunu test eden kişiler bilgi verdiği anda Türkçe olan oyunu anında ilk sayfaya ekliyorum. Paylaşım mantığıdır bu. Çok iddialıysanız kendiniz benim yaptığım şeyi deneyebilirsiniz. Bakalım söylediğiniz şeyleri yapabilecek misiniz? Hakim olabilecek misiniz? Bize otomatik bilgi falan geliyor sanıyorsunuz galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 24 Mart 2020; 5:37:30 >
  • quote:

Kendi aile bireylerin dışında 3. Şahıslarls hesabını paylaşmak korsan oyunlarda olduğu gibi ilegaldir.Kullanıcı sözleşmesinde kimseyle kişisel bilgilerinizi hesabınızı paylaşmayın diyor.

PS4 de bu durumdan çok banlanan kullanıcı var nintendo nasıl bir yol izliyor bilmiyorum.

Animal crossing çıkmış mesela oynuyorum oyun hakkında kimse bir şey paylaşmıyor yada eski oyunlardan bir anı olur sohbet olur, herkes soru sorup kayboluyor.

Ekonomimizin rezil olması nintendo nun sorunu değil bizim iç meselemiz bu ilegali savunmayı meşru kılmıyor.

Cahil gelişmemiş ülkelerde böyledir hep bir korsanı savunma çabası işine gelince haksız olunsn konuda haklı olmaya çalışmak gibi.

Nintendo nun eksikleri bizim bölgemize ait store un olmaması ve distribütörün işlevsiz garanti hariç işleviz olması.

Konsolu aldığımdan beri 2 3 yerde şu Türkçe desteği var mı diye sordum fm için, Türkçe oyun konusunu açan arkadaş kendi konusuna dahi hakim değil orada bir kullanıcının mesajından yola çıkıp satın aldım.

Kısaca hemen her alanda çok geride ve boş laftan ibaret bir toplumuz, sürekli yakınıp isyan edip tartışmak dışında bir olayımız yok.
    eskilerin bir lafı var : ''Ayranım budur yarısı sudur.''
    Biz cahil ve geri kalmış bir toplum olarak nintendo oynamayı haketmiyoruz. Ve biz ekonomisi zayıf bir ülkeyiz bu yüzden korsanı illegali bedavayı seviyoruz.
    Nintendo Global olarak illegal ve korsanı bol ps4 ps3 kadar neden yayılamamış?
    switch fiyatıyla ps4 fiyatı aynı olmasına rağman kitlelere hitapeden kaç tane switch oyunu sayabilirsiniz?
    Nintendo türkiyeye ne kadar yatırım yapmış?
    Peki nintendo marka olarak türkiyede ne kadar yaygın?
    evet ülke olarak çok geriyiz
    sizinle aynı oyunu satın alıp aynı zamanda donanım haberde konu açan yorum yapan birine denk gelirseniz bilmelisiniz ki ülke olarak ilerlemeye bir adım atmışız.

• quote:

Kendi aile bireylerin dışında 3. Şahıslarls hesabını paylaşmak korsan oyunlarda olduğu gibi ilegaldir.Kullanıcı sözleşmesinde kimseyle kişisel bilgilerinizi hesabınızı paylaşmayın diyor.

Biz cahil ve geri kalmış bir toplum olarak nintendo oynamayı haketmiyoruz. Ve biz ekonomisi zayıf bir ülkeyiz bu yüzden korsanı illegali bedavayı seviyoruz.
    Nintendo illegali korsanı bol olan ps4 ps3 kadar neden avrupada yaygınlaşamamış?
    switch fiyatıyla ps4 fiyatı aynı olmasına rağman kitlelere hitapeden kaç tane oyun sayabilirsiniz?

Evet ülke olarak çok geriyiz.
    sizinle aynı oyunu satın alıp aynı zamanda donanım haberde konu açan, yorum yapan birine denk gelirseniz bilmelisiniz ki ülke olarak toplumsal anlamda ilerlemeye bir adım atmışızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 24 Mart 2020; 6:42:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Yazınızdaki Türkçe oyun mevzusunda şahsımın adını geçirmişsiniz. Buna cevap vermek durumundayım. Kendiniz bilmediğiniz için, başkalarını da bilmemekle suçlamışsınız. Birincisi şu ki; Nintendo’nun hiçbir yerinde oyunlarda Türkçe dil desteği olup olmadığı yazmaz. Steam veya PS4 gibi değildir. Bir oyunda Türkçe dil olup olmadığını yalnızca oyunu satın alıp deneyen kişi bilebilir. Bütün oyunları satın alıp dememem mümkün değil. Bu beklentiniz bile inanılmaz komik kaçıyor. Konusu açıldı ve oyunu test eden kişiler bilgi verdiği anda Türkçe olan oyunu anında ilk sayfaya ekliyorum. Paylaşım mantığıdır bu. Çok iddialıysanız kendiniz benim yaptığım şeyi deneyebilirsiniz. Bakalım söylediğiniz şeyleri yapabilecek misiniz? Hakim olabilecek misiniz? Bize otomatik bilgi falan geliyor sanıyorsunuz galiba?
    Kısa ve net olarak söyliyeyim iddialı değil ülkemizde ilk ps4 ün Türkçe oyunlar listesini resmi forum sayfasında forum kapanana kadar 4 yık boyunca güncelleyip insanlara tek tek yardımcı olan kişiyim diyeyim ayrıca bir çok teknik konularda ve etkinlikte insanlara yıllardır karşılıksız yardımcı oluyorum.
    İngiltere den bu yüzden çok sayıda tebrik kartı ve hediyeler aldım (PS4 Avrupa merkezi)

Kendi paylaştığım içeriklerden bir haber olmadım, konu içeriğimi bana sormadan çalıp yayınlayan yüzlerce site var.Toplum olarak yaptığımız en iyi şey bu zaten emek hırsızlığında lideriz.Yaptığın işleri küçümsemiyorum fakat daha çok ilgili ve bilgili olmanı tavsiye ediyorum.

Bir diğer arkadaşta diyor ki Avustruralya dan almışsın vs. Evet çünkü bu tamamen legal çünkü bölge Türkiye seçilince shop açılmıyor ve region kısıtlaması yok nintendo da.11 yıl önce PS3 döneminde Türkiye yoktu hesap açarken hepimiz us yada uk hesap açıyorduk daha sonra 2010 da bize özel bölge açılınca eski hesabımı bırakıp yeni hesabımdam devam ettim.

Kısacası bir çok konuda cahiliz , ekonomimiz rezalet alım gücümüz gerçekten komik seviyede 2000 birim ücret alan bir yabancı 70 birim verip bir oyun alırkan biz 2000 birim alıp 400 birim para ödüyoruz.Nintendo yada Sony sürekli zam yapmıyor bizim paramız eriyor ve vergisi ile sürekli aşırı rakamlar ödemeye mahkum kalıyoruz.

Ülkemizde neredeyse herkes hazırcı ,üretmeden tüketmenin peşindeyiz.Konuşma tanışma oyun kültürü çok az insanda var.Not olarakta ekliyim 28 29 yıldır orijinal oyun konsol vs kullandım hâlâ da kullanıyorum.Çalışıp kazanan insan alkol ü bırakır, oyununu alır oynar bahanesi yok bu korsancılığın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bak yine yazdığım yazıya cevap vermeden konuyu değiştirmişsin. Üstüne basa basa söyledim ki PS4 ile Nintendo’nun sisteminin uzaktan yakından alakası olmadığını. Net sonuçlardan gidelim o halde. Aynı şeyleri bana tekar sorduracaksın. Nintendo ile ilgili yazdığım şeylere PS4 cevabını vermişsin. Elinde hangi Nintendo oyunlarının Türkçe olduğuna dair bir kaynak var mı? İstiyorum senden bunları. Oyunları satın almadan veya denemeden Türkçe dilin olup olmadığını bilmenin yolu var mı? Tek tek bunları cavaplamanı istiyorum. Ha bu arada bilmediğin sorunun da cevabını vereyim. Nintendo’da bölge ayrımı yoktur. Oyunu aldıktan sonra istediğin bölgeden indirebiliyorsun. Yani oyunda Türkçe dil varsa nereden aldığının bir önemi yok. Ve bir de benim bilmediğim şeyin ne olduğunu söyler misin? Hani içerikten haberin yok demişsin ya. Bilmediğim veya haberimin olmadığı şey nedir? Lütfen yine konuyu değiştirip yazdığım yazı içerisinden seçtiğin tek bir cümleme yanıt verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 24 Mart 2020; 8:24:52 >

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    PS4 de durum 3 parti oyunlar için farklı değil ki dil desteği olup olmadığını ya oyun haber sitelerinden , ya oyun yapımcılarının twitır veya feysbuk hesaplarından sorarak ya da oyunu endinip oyunda dil desteği olduğuna dair bir ekran görüntüsü ve içerik paylaşan arkadaşlardan bilgileri toplayıp paylaşacaksın . Bize gökyüzünden bilgi gelmiyordu ex oyunlar dışında tek tek araştırıp doğruluyorduk. PS Store da hâlâ çoğu oyunda Türkçe desteği olduğu yazmıyor ayrıca belirtelim.

Yolu gösterdim sana, artık benim gibi uğraşır mısın uğraşmaz mısın sana kalmış orası.Dediğim gibi boş laf değil ciddi emek ve zaman lazım birşeylerin oluşabilmesi için.

Bölge konusunda kısmen doğru fakat yanlış bilgiye sahipsin bende ilk bölge ayırımı yok diye düşündüm fakat witcher gibi oyunlarda dil desteği bölgesel. Bazı Japon shop tan aldığın oyunlar sadece Japonca mesela.

Bu vakalar olduğu için zaten özellikle dil desteği konusunda şüpheye düşüp soru sormuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiki -- 24 Mart 2020; 11:1:18 >

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Elinize emeğinize sağlık. Motivasyonunuz düşmesin bu gibi yorumlarla. Forum a katkınızı her zaman takdir ediyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Merhaba. Konumuza hoş geldiniz. Belli ki diğer platformlarda oldukça bilgili ve ilgilisiniz. Ülkemizde bir çok nedenden kaynaklı xbox-PS4 ile ilgili forumlarda çok fazla kullanıcı olması nedeniyle paylaşım sayısı da oldukça yüksek oluyor. Sizlerinde yukarıda yazdığınız bazı nedenlerden dolayı ise Nintendo kullanıcısı az. Ve bu kullanıcıların birçoğunda başka platformlarda var. Durum böyle olunca paylaşım yapan ve işinden gücünden vakit ayırıp foruma katılım sağlayan kişi sayısı doğal olarak daha az.

Sizden ricam foruma yapıcı eleştirilerinizle katkıda bulunmanız. Eğer foruma katkıda bulunmak gibi bir düşünceniz yoksa da ucu insanların hassas olduğu yönlere gidecek şekilde yorum yaparak onları rencide edici sözler yazmayınız. Her ne olursa olsun bizde toplumun bir parçasıyız. Cahil, kaçakçı, Hırsız gibi anlamlara gelecek yorumlar hoş değil. Konuşmalarınızdan olgun, mantıklı biri olduğunuz anlaşılıyor. Öyle davranmanız daha şık olacaktır.

hunter007, venomstr, Kaze. , erkahn, başta olmak üzere birçok arkadaş forumda hiç bıkmadan usanmadan, gerekirse aynı soruyu defalarca cevaplayarak forumdaki birçok insana yol göstermiştir. Ben de onlardan biriyim. Onların emeklerine ben kendi adına saygı duyuyorum. Ve kendilerine teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: abeslank

Nintendo Global olarak illegal ve korsanı bol ps4 ps3 kadar neden yayılamamış?
    switch fiyatıyla ps4 fiyatı aynı olmasına rağman kitlelere hitapeden kaç tane switch oyunu sayabilirsiniz?
    Peki nintendo marka olarak türkiyede ne kadar yaygın?
    evet ülke olarak çok geriyiz
    sizinle aynı oyunu satın alıp aynı zamanda donanım haberde konu açan yorum yapan birine denk gelirseniz bilmelisiniz ki ülke olarak ilerlemeye bir adım atmışız.

Alıntıları Göster
    Nintendo sadece bir oyun şirketi Sony ya da Microsoft gibi yaygınlaşması her zaman zordu. Sony bir teknoloji şirketi olarak her zaman bunun avantajını ülkemizde ve globalde kullandı konsol satmazken de televizyon satıyordu. Bakın Sega yaygınlaşabildi mi ? Halbuki Sega'da ülkemizde Nintendo'dan açık ara daha çok bilinir ve oynanırdı. Sega'nın 100 dolar daha ucuza çıkardığı muazzam Dreamcast konsolu ile yarıştan çekilmesinin nedenlerinden biridir bu.

Nintendo Türkiye'de ne satmışta hangi yatırımı yapsın ? Bana kalırsa da yapsın fakat hangi veriye bağlı kalarak.

Mesela taze taze Ps4 indirimler kısmı bir haftadır yok. Hayırdır neden ? Bunların hepsi şirket ne kadar para o kadar hizmet.

Kitlelere hitap eden bolca Switch ve Nintendo serisi var. O kadar da gömmeyelim. Nintendo kadar her kesime hitap eden farklı oyun serisi sahibi kimse yok. Korku oyunundan aksiyona, Rpg'den Tps, fps shootera, hayat simülasyonuna. Ha diyorsan Konsola call of duty yok, yeni birçok AAA oyunlar yok falan fişman o konuda haklısın.

Ps4 ile Switch normalde aynı fiyattan çıkış yapmadı. Bugün Sony Ps4 pro çıkardığı için eski modelin fiyatını ucuzlattı. Hep diyoruz bu nintendo neden 400 dolarlık daha sağlam bir konsol yerine 300 dolarlık bir konsol çıkardı. işte bunun sebeplerinden biri sizin cümlenizin içinde.

Sırf birisi sinirinizi bozdu diye oturup Nintendo gömmeyelim lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 24 Mart 2020; 12:37:51 >

• yldrm224 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, zaten ilk mesajımı okuduysanız 3 4kişi dışında pek yardımcı olan veya oyunlarla ilgili sohbet ortamı yok demiştim. Maalesef herkes dikkat ettiği kısmı anlıyor sanırım.

Belirli bir birikimim mevcut çok eskiden günümüze bir çok konsolu deneyimledim.

Bence nintendo tam ülkemize hitap edecek bir konsol bir sürü genç nufus ve aile var fakat bizim 2000 lerden sonra gelişmekte olan aile yapımız bireyselleşmeye ve asosyalliğe odaklandığı için herkes tek başına olmaya meyilli.

Bizde bir çeşit marka renk takım vs bağımlılığı var yada bir konsolu sunduğu içeriğe değil de gücüne göre kıyaslıyorlar.Bu sebepten nintendo kullanıcısı az , talep olmayınca şirket size kırmızı halı sermiyor. Ayda minimum 50 ila 100 bin oyun satılıyor olsaydı nintendo her çeşit yatırımı yapardı zaten.

Sonuç olarak nintendo nun sunduğu çoğu oyun mantık - hareketlilik ve eğlence sunduğu için bizim gibi cahil ve gerilemeye başlamış bir toplum için cazip gelmiyor.Çünkü inanılmaz çalışıyoruz kültürlü ve bilinçliyiz fakat dünyanın diğer ülkeleri bunu kendilerine yediremedikleri için muhteşem bilinçli ve modern halkımızı istemiyor tam 10 kat fazla fiyattan ürünlerini satıyorlar.

Gerçekleri biraz daha hızlı hazmetmek için biraz sert yorum yapıyorum ,diğer türlü yeni doğan bebekler gibi gülücük saçıp herkes aynı rutin modunda yaşamaya devam ediyor.

Eleştiri ile hakareti toplum analizlerini birbirine karıştırmayın sebeo sonuç ilişkisinin neticesidir anlattıklarım.

uluslar arası cahil ve geri kalmış toplumları tespit ve onama kurumu gibisiniz maşallah. şöyle bir geçip gitseniz beyin göçü olsa beyniniz göç etse ülke olarak çık mutlu oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 24 Mart 2020; 13:45:54 >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    90 larda çocuktum.
    açıklamanız için sağolun ama mevzu nintendo değil ülke olarak cahil olmamız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: abeslank

uluslar arası cahil ve geri kalmış toplumları tespit ve onama kurumu gibisiniz maşallah. şöyle bir geçip gitseniz beyin göçü olsa beyniniz göç etse ülke olarak çık mutlu oluruz
    Sizin beyniniz çoktan göçedip gittiği için benim varlığım size sıkıntı yaratmaz. Siz bluetooth hoparlör fırsatı kovalayın ,bunlar sizin için ağır konular.

• 
Sayfa: önceki 17961797179817991800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.