Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: warrer Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49.812
Cevap
496
Favori
1.762.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17941795179617971798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Direk kartı içindeki dosyaları bir klasör e alın. Dursun kenarda.

Sonra zaten atmosphere için gerekli dosyası kart üzerinde yazacağınız için kafanız rahat olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Domatore kullanıcısına yanıt
    Oha cidden öylemiş. Değilse bile o fiyata kaçmaz. Herkes alsın. 1.99 dolar. Bu indirim performansını AAA özel oyunlar için de bekliyoruz

-----

Agony (1.99 Dolar) (İndirim Bitiş: 9 Nisan)

https://www.nintendo.com/games/detail/agony-switch/

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Yorumlar baya kötüydü oyun için muhtelemen ondan düşürdüler :)

• Domatore kullanıcısına yanıt
    Yorumdan değil hocam. Atmosferi, cehennem mekanları ve korkuvari olması ilgi çekici. Üstelik bilinen bir oyun. Corona virüs sebebiyle yapılmış bir fırsat da olabilir. Bedava vermiyorum ama indirim ile fiyatını çok çok düşürüyorum. Hem firma, hem de oyuncular için fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Mart 2020; 18:49:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Direk kartı içindeki dosyaları bir klasör e alın. Dursun kenarda.

Sonra zaten atmosphere için gerekli dosyası kart üzerinde yazacağınız için kafanız rahat olsun.
    Tamam hocam hallettim teşekkür ederim 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yeni çıkan Animal Crossing kırık switchlerde çalışıyormu? yada her çıkan yeni oyun kırık switchlerde çalışıyormu?
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor sorun yok.

• r0ket kullanıcısına yanıt
    Her oyun calisir, gerekli guncellemeleri yapmak gerek bazen.
  • Tavsiye mesajıdır,
    Conduct Together oyunu USA e-shopda 0.01$, 19.90$ düşme, ben aldım bayağı saran bir indie oyun.
  • Arkadaşlar fiyatlar ucuz olduğundan Arjantin eShop'undan oyun almaya çalışıyorum ama her seferinde site hata veriyor. (Hatanın çevirisi: İşlem işlenirken bir sorun oluştu.) Akbank Neo banka kartı, Yapıkredi banka kartı ve Ininal kart ile almayı denedim ve hiçbiri işe yaramadı. Eğer aranızda Arjantin eShop’undan alışveriş yapan arkadaşlar varsa hangi kartları kullandığınızı yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEZMARK2 -- 21 Mart 2020; 23:31:26 >

• 1 ay önce aldığım switch' imi satıyorum ilginenler PM atabilir. Yeni çıkan pili uzun giden model. Garantisi tabiki devam ediyor dediğim gibi geçen ay aldım satmamın sebebi genelde elde kullandığım için LİTE almaya karar verdim bunu satarsam Lite alacağım. Ekran koruyucu cam ile kullanıldı sıfırdan farksız. İlgilenen pm.
  • CEZMARK2 C kullanıcısına yanıt
    Arjantin ve bazı diğer Güney Amerika ülkelerinden oyun alamıyorsunuz. Bizdeki TC kimlik numarası gibi bir Arjantin vatandaşlık numarası girerek oyun alınıyor. Fiyatlar orada çok çok düşük olduğu için Nintendo'nun yaptığı bir kısıtlama.

• safned S kullanıcısına yanıt
    Peki arjantinli birinin kimlik numarasıyla alsak alabiliyor muyuz yani oyunu? Kartlarda sıkıntı yaşar mıyız? (Hani aklıma id-card generator kullandığımız günler geldi USA için aynısı arjantin içinde yapılabilir mi?)
  • hatembaba kullanıcısına yanıt
    Kartın da arjantin olması gerekiyor.

• Arkadaşlar selamlar 1 sene önce sattığım switch hafta içi tekrar alarak yeni bir başlangıç yapıyorum aranıza gelmiş bulundum.

Elinde switch için taşıma kılıfı ekran koruyucu vb aksesuarlardan elinde fazla olup satmak isteyen arkadaşlar varsa mesaj atabilirler.
    O nasıl halledilir acaba onu araştırmak gerek
  • Arkadaşlar, ben konsolu avrupadan aldığım için region olarak Avrupa seçmiştim ama sanırım Avustralyada oyunlar daha ucuz sanırım. Ben region'ı değiştirsem şu an oyunlarıma erişimde bir sıkıntı çeker miyim ve eshopta kartım geçerli olur mu?
  • pigeon95 P kullanıcısına yanıt
    Sıkıntısı olmaz

Anladım teşekkürler.

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 17941795179617971798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.