Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.811
Cevap
496
Favori
1.762.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17981799180018011802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rkadaslar merhaba buraya yazmak dogrumu bilmiyorum sormak istedigim bir sey var bende kirik switch var daha once cemu ile zelda oynamistim pc den ordaki save dosyasini switche atabilirmiyim yolunu bilen varsa yardimici olurda sevinirim konuyu kirletmemek adina ozelden yazarsa daha iyi olur tesekurler simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memetagca M kullanıcısına yanıt
    Atamazsin.

• Sagolasin o kadar oyun bisa gitti baskan baslamak zor geliyor:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ubisoft tarafından Çarkıfelek'in oyunu çıkmış

Nintendo Linki:https://www.nintendo.com/games/detail/wheel-of-fortune-switch/

-----

• yldrm224 kullanıcısına yanıt
    hocam biz yandık siz de kendinizi yakmayın, her fırsatta kendimi oyunu açmış oynarken buluyorum...
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Sormayın. Bende bu ara Pokemon TCG ye takıldım. 5 gündür başka bir şeye bakamadım

• Arkadaşlar merhaba ben de dün Nintendo alarak aranıza katıldım. İlk seferde almak için önerdiğini oyunlar var mı? Animal crosing örneğin. Klasik oyunlar haricinde Mario Zelda vs ekstra önerilerinize açığım.

• yldrm224 kullanıcısına yanıt
    bu kadar sıkıntılı günlerde böyle kafa dağıtan oyunlar iyi oluyor gerçekten...
  • Floydian Pink kullanıcısına yanıt
    hocam Mario Odyssey ve Zelda Breath of the Wild haricinde ilk aklıma gelenler Fire Emblem Three Houses,Pokemon,Animal Crossing,Luigis Mansion,Donkey Kong,Links Awakening oyunlarına bakabilirsiniz...
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Mehmet Ali Erbil sunmayinca tadi olmaz

• Animal Crossing New Horizons sadece Japonya da ilk haftasında 1,880,626 adet satmış ve bu yeni bir rekor olmuş...
  • Bazı mod yapımcıları Resident Evil 3 oyun dosyalarında Nintendo Switch ile ilgili satırlar bulmuş,bir direct gelse belki bu da duyurulur...
    Nintendo Life
    Resident Evil 3 Datamine Uncovers Curious References To Nintendo Switch
    http://www.nintendolife.com/news/2020/03/resident_evil_3_datamine_uncovers_curious_references_to_nintendo_switch

Evet. Aynen.

• Floydian Pink kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• Arkadaşlar merhaba, yeni switch aldım da. Hesabımı oluştururken avusturya seçmemin bir dezavantajı olur mu? Ucuz oyun almak için başka bir hesap açmaktansa ana hesabımının avusturyada olması mantıklı geldi ama?
    Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)
  • oncelikle hayirli olsun. hesabinizin bolgesini degistirebilirsiniz, ilk sectiginiz bolge onemli degil

• kangaetemo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bilgi paylaşımınızın ardından avusturalyayı seçip Zeldayı aldım :) Bakalım, umarım pişman etmez alet.
  • hocam daha sonra oyunları ülke fiyatından kontrol edip ona göre değiştirebilirsiniz sıkıntı olmaz...

Zelda pek pişman edeceğini sanmıyorum,o oyun pek ok kişiyi nintendocu yaptı...
  • Resident Evil 3 için Switch Bulut sürümü olabilir mi diye bakılıyormuş...

bulut surumu nasil olacak ki? stadia gibi falan mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 17981799180018011802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.