Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1799. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.812
Cevap
496
Favori
1.762.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17971798179918001801
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Animal Crossing almak isterken 'This card cannot be used' hatasi aliyordum ben de. forumda falan arastirdim mail adresi olayi cok sacma geldi. Avustralya'da 303 lira gozukuyordu benim hesapta 310 lira vardi. ertesi gun karta biraz para yatirdim ve tekrar denedigimde oyunu aldi. banka kur farkindan dolayi (enpara) 316 lira cekmis. hata alanlardaki sorun da bu olabilir bir kontrol edin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

Animal Crossing almak isterken 'This card cannot be used' hatasi aliyordum ben de. forumda falan arastirdim mail adresi olayi cok sacma geldi. Avustralya'da 303 lira gozukuyordu benim hesapta 310 lira vardi. ertesi gun karta biraz para yatirdim ve tekrar denedigimde oyunu aldi. banka kur farkindan dolayi (enpara) 316 lira cekmis. hata alanlardaki sorun da bu olabilir bir kontrol edin derim
    Bu da bir ihtimal olabilir fakat ben kredi kartı ile denememe rağmen yine kabul etmemişti kartı. belki birbirinden fazla etken bir araya geldiğinde bu tür sorunları ortaya çıkarıyor olabilir.
  • muratdogan456 kullanıcısına yanıt
    hocam hiç bir şey yokken ve bugüne kadar sorunsuz kart kullanırken bir anda da olabiliyor, hiç bir neden olmasına gerek yok,sonra da kendi kendine düzeliyor,maalesef bunu yaşayan baya insan var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Sizin beyniniz çoktan göçedip gittiği için benim varlığım size sıkıntı yaratmaz. Siz bluetooth hoparlör fırsatı kovalayın ,bunlar sizin için ağır konular.

Alıntıları Göster
    siz çok elit bohem birine benziyorsunuz
    switch lite mı alsam düz switch mi karar veremedim
    sizce switch lite alınır mı?

ama sonra cehalet seviyemiz yükselmesin

• Animal Crossing tam karantinalik oyun olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

hocam hiç bir şey yokken ve bugüne kadar sorunsuz kart kullanırken bir anda da olabiliyor, hiç bir neden olmasına gerek yok,sonra da kendi kendine düzeliyor,maalesef bunu yaşayan baya insan var...
    Sistem baya kendi kafasına göre çalışıyor yani desenize :)
  • muratdogan456 kullanıcısına yanıt
    evet bazen aynen öyle yapıyor maalesef...
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    çok tehlikeli oyun ya,şunu da yapayım bunu da yapayım derken bir bakıyorum şarjım bitmiş...
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Ee zaten öyle yapıyoruz. Oyunu alıp deneyen arkadaşlar olarak herkes birbirine yardım ediyor. O kadar beklentiye giriyorsan 20 veya 30 tane bilmediğimiz Türkçe oyun var yapımcılarına mesaj atıp konuda paylaşabilirsin. Nintendo; PS3, PS4 gibi çok yaygın değil. PS’de bilgiye ulaşmak daha kolay. Hem oynayanı çok, hem de oyunların sayfasının büyük çoğunda dil bilgisi yazıyor. Ayrıca konum hep günceldir, başladığım işi yarım bırakmam. Yapımcılara mail atma işi aklımdaydı zaten.

Kardeşim bölge kısmında yanlış bilgi falan yok. Şimdiye kadar sadece Witcher’da yaşandı bu durum. Böyle olup olmadığı da belli değil. Bir arkadaşımız orijinal oyunda Türkçe olduğana dair görüntü paylaştı. Onun haricinde hiç kimseden oyunun Türkçe olduğunu duymadık. Oyunda Türkçe dil olup olmadığını hala tam olarak bilmiyoruz. Yapımcıya mesajlar da atıldı, tatmin edici bir cavap alamadık. Bunun haricinde oyunlarda bölge ayrımı yok. Japonca konusunda ise haklı olabilirsin, belki oyun Japonya’ya erken çıktığı içindir, batıya sonradan geldiğinden olabilir. Bunun mevzusu geçmişti sanırım tam hatırlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 24 Mart 2020; 20:43:49 >

• yldrm224 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bu tip şeylerden etkilenmem. Aynen devam

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Stress yok mis gibi. Doğa ve görevler. Bağımlılık yaptı bende. 😁 Gün döngüsü sıkıntılı. Mecbur beklemek lazım bazı şeyler için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi durduk yere masrafa gireceğiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Animal Crossing tam karantinalik oyun olmus
    1 saat bakıp çıkayım diyorum 4-5 saat geçiyor :D

• İnsanı özendiriyorsunuz vallah hocam :D
  • abeslank kullanıcısına yanıt
    Kullanım amacına bağlı, sürekli seyehat eden evde çok durmayan biriysen lite ı al yok yeri gelir uzanıp şampanyamı yudumlarken 120" tv mde keyif yaparım dersen normal versiyonu tervih edebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Totem falan yapında yarın Nintendo Direct yayını duyurulsun artık. Şu ciddi dedikodu da fos çıkarsa artık millet ne yapar bilinmez.
  • Arkadaslar direct yayini icin sadece pokemon olucakmis bilgi geldi icerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Arkadaslar direct yayini icin sadece pokemon olucakmis bilgi geldi icerden.
    güzel bir direct şart artık umarım pokemon değildir yanlış bilgidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Teşekkürler hocam. Bu tip şeylerden etkilenmem. Aynen devam
    Aynen devam kardeşim senin gayretlerinle ayakta türkçe oyunlar topiği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

güzel bir direct şart artık umarım pokemon değildir yanlış bilgidir

Alıntıları Göster
    30 eurosunu cokdan bayildim hocam, gelsin bi direct artik.

• 
Sayfa: önceki 17971798179918001801
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.