Bildirim
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1553. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çok güzel oyunlar gelecek videoların hepsini beğendim.
Tam zamanında aldım Nintendo Switch i -
Animal Crossing var mıydı?
En çok beklediğim oyunlardan birisi -
Yok hocam onunla ilgili hiç bir bilgi gelmedi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım 2019 da çıkar.quote:
Orijinalden alıntı: hunter007
Yok hocam onunla ilgili hiç bir bilgi gelmedi...
Dün ücretsiz bir online oyun indirdim. Onigiri
Oyun hoşuma gitti ama elde yazıları vs okuması zor olduğundan çok iyi oynanmıyor.
Bugün tv de deneyeceğim. -
Animal Crossing'i E3 için bırakmışlardır yıl sonuda çıkar. Bir daha bakmam lazım ama verilen tarihler arasında Noel dönemine yönelik bir oyun göstermediler ama yılın ortasını baya yüklemişler. Demek ki yılın sonu için başka planları var.
Sızan liste baya doğru çıktı.
Açık dünya Pikmin 4 ve Star Fox Grand Prix büyük olasılıkla gerçek çıkacak. Bakalım yeni Pokemonu ne zaman gösterecekler.
Güncelleme : Japon Direct yayını yanlış görmediysem ekstra birkaç oyun içeriyordu umarım onları da ileride bu bölgelere getirirler.
Doraemon çiftçilik oyunu ? fena durmuyor sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 14 Şubat 2019; 14:8:21 >
-
Bayonetta 3 dururken astral mastral bir şeyler yapmışlar, o kadar bekledim gösterirler diye. Dmc 5 ile güzel bir rekabet olurdu.
Liste baya baya doğru çıktı,bu adam daha önce de doğru çıkan sızıntıları olmuş...
Nintendo daha önce oyunun büyük bir kısmı bitmeden duyuru yapmayız demişti,Animal Crossing E3 te sağlam bir silah olur, Pokemon da sene sonu Noel zamanında Nintendo yu sırtlar. Daha Pikmin,Luigi s Mansion,Star Fox Grand Prix var...
Ortalamaya vurunca her ay bir exc gelecek nerdeyse,özellikle 2019 sonunda sağlam bi kütüphane çıkmış olacak ortaya... -
Evet kütüphane açısından oldukça doyurucu bir izlenim oluşturuyor şu gösterdikleri ve 2020 içinde böyle devam edeceği açık. En hoşuma giden ise birkaç oyuna birden bu yıl içinde çıkış tarihi verildi. Oyun dünyasında hep görmek istediğimiz şey.
Fanlar yine oturup çalışmış "Zelda: Link's Awakening - Game Boy vs Nintendo Switch" karşılaştırma görüntüleri.
-
arkadaşlar zelda breath of wild gibi bir oyun var mıdır
hem sürükleyici uzun ve fiyatını hakeden -
2018 daha önceki yıla göre boş geçti fakat Nintendo akıllanmış gibi duruyor,bu sene sağlam olacak,seneye de aynı momentum devam ederse tek derdimiz para yetiştirmek olur artık... -
Botw gibi oyun yoktur muhtemelen
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
En eski Wii konsolu sahibiyiz. Bir AVM de switch i gördüm ve PS4 nereden nereye gelmişken Nintendo nun ps4 kadar işi ilerletemedigini gördüm. Hala Wii iyi bir konsol. İkinci el uygun fiyata bulunabilir, switch düşünüp fiyatı yüzünden acaba diyenlere duyurulur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
directde
unravel 2den bahsediyor unravel geldi mi ki ikincisini oynayalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir RPG fani olarak Fire Emblem ve Astral Chain u cok basarili buldum. Sabirsizliklar bekliyorum bu iki oyunu
Oynamayacak olsam da Assassin's Creed III ve Mortal Kombat 11 gibi 3. parti oyunlari bu konsolda gormek de guzel. -
Assassin's Creed ve Mortal Kombat ın gelmesi bize Switch in bir şekilde artık üçüncü party lerde yet edinmeye başladığını gösteriyor, umarım bu şekilde devam eder...
The Witcher III Wild Hunt. 👍quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
arkadaşlar zelda breath of wild gibi bir oyun var mıdır
hem sürükleyici uzun ve fiyatını hakeden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 14 Şubat 2019; 20:58:6 >
witcher 3 u ingilizcesi iyi olan birinin oynayipta etkilenmemesine imkan yok. f/p acisindan bakarsak w3 zeldayi darma duman eder cunku steamde cok komik bir rakama satiliyor. ikisinede 100+ saat gomdum hayatimda witcher 3 kadar adamin ruhuna dokunan bi oyun gormedim. keske switche gelse dicem ama imkansiz yada piksel piksel oynariz herhalde.. pc de bile saglam kaynak yiyor.quote:
Orijinalden alıntı: ButcherofBlaviken
The Witcher III Wild Hunt. 👍
Alıntıları Göster -
Witcher ve Zelda birbirinin yerini tutan oyunlar değil. Onun yerine bunu oynayayım diyemiyorsun ikisinide oynamak lazım.
- Bugün şu demolar vasıtasıyla Pokemon Lets go Pikachu'yu denedim ve neden insanların bu olayı sevdiğini az buçuk anlayabiliyorum. Yalnız bu top at önüne çıkanı yakala olayını hiç sevmedim. Vahşi pokemonlar ile savaşabildiğin gerçek asıl nesili bekleyeceğim.
- Deamon X machina prototip demosunu denedim. Çok güzel fikirler, kontrollere uygulanışı falan, robot parçalarını değiştirmeniz hemen etkisini size hissettiriyor ama hala çok ham duruyor. Tamam bu zaten geri bildirim yapmanız için hazırlanmış bir demo ama işte çok işi var. Görsel olarakta biraz çirkin durduğunu söylemeliyim. Umarım patlamaz ama pek umutlu değilim.
- Yoshi's Crafted Worlds demosu görsel olarak tatlı, şeker gibi. Oyunun ilk bölümünü değilde biraz daha ortalardan bir yerlerden verselerdi demoyu belki daha hakkında birşeyler söyleyebilirdim. Sevdim ama önce incelemeleri bekleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 15 Şubat 2019; 1:51:13 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X