Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49.814
Cevap
496
Favori
1.763.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15521553155415551556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yerini tutmak zaten goreceli bir kavram. kim hangi kategoriden degerlendirirse yerine gecebilirde gecmeyebilirde.
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Witcher oynamak istediğinizde Witcher oynarsınız Zelda değil. Çok basit birşeyden bahsettim başka anlamlar çıkmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

Witcher oynamak istediğinizde Witcher oynarsınız Zelda değil. Çok basit birşeyden bahsettim başka anlamlar çıkmasın.
    bu dediginiz her oyun icin gecerli degilmi yani kim neyi isterse onu oynamaz mi :) mesela yukardaki arkadas kendine 2-3 basit kriter belirlemis demis ki uzun, parasini hak eden zelda gibi oyun varmi demis bu kriterlerde zelda mi witcher mi yada herhangi baska bir oyun mu desen zaten yaptigin secim diger oyunun yerine gecmis olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

bu dediginiz her oyun icin gecerli degilmi yani kim neyi isterse onu oynamaz mi :) mesela yukardaki arkadas kendine 2-3 basit kriter belirlemis demis ki uzun, parasini hak eden zelda gibi oyun varmi demis bu kriterlerde zelda mi witcher mi yada herhangi baska bir oyun mu desen zaten yaptigin secim diger oyunun yerine gecmis olacak.

Alıntıları Göster
    Anlaşamıyoruz. iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

Anlaşamıyoruz. iyi geceler.

Alıntıları Göster
    :) sizede iyi geceler
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Hellblade de geliyor.
  • Baktığımız zaman bir adet zelda bir adet super mario oyunu duyurdular, yanınada platinum games yapımı astral chain patlattılar daha ne olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ButcherofBlaviken

The Witcher III Wild Hunt. 👍

Alıntıları Göster
    switch oyunu soruyorum hocam zaten witcher ı iki kere bitirdim diğer platformlarda
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Bu gerçekse süper olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Hellblade gibi bir oyunu,gece karanlıkta,yatakta uzanıp oynamak efsane olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

switch oyunu soruyorum hocam zaten witcher ı iki kere bitirdim diğer platformlarda

Alıntıları Göster
    Öyle bir oyun yok o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 15 Şubat 2019; 16:12:59 >
  • Önceden de yazmışımdır büyük ihtimal ama kafama takıldığından yinede sorayım dedim.
    Mart ayında Amerikaya gidecek arkadaşıma aldırtacağım büyük ihtimal, Türkiyeye döndüğü zaman geçişte sorun çıkarırlar mı?
  • hayır yolcu beraberinde sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu Nintendo neden konsolu daha güçlü çıkartıp oyunların önünü açmıyor bir fikri olan var mı ? Kafam almıyor benim PlayStation,Xbox kadar güçlü çıkart konsolu bütün oyunlar sana çıksın üstüne üstlük kendi exclusive oyunlarında var direk 1 numaralı tercih sebebi olacaksın. Switch 8 GB ram ve daha güçlü bir gpu ile gelse ne olacak sanki extra maliyeti zaten dünya para verip alıyoruz.. internette overclock yapıldığını gördüm YouTubedan switche ya ilerde bir güncellemeyle performans modu getirecekler bu cihaza yada sadece daha güçlü bir dock çıkartıp satsınlar kendi grafik işlemcisi vs olan konsolun önü açılsa keşke ...

• tracksster T kullanıcısına yanıt
    Zamanında güçlü konsollar çıkartma olayını deneyip kötü sonuç aldıkları konusu var. Adamlar oyuncu kitlesini kendilerine çekmek için en basitinden GC zamanında capcom ile anlaşıp Resident Evil Remake, 0 ve 4'ü yaptırdılar ama hiçbir işe yaramadı sonra da saldılar zaten. Tabi daha ciddi sebepleri vardır.

Bakmayın bizde durumdan memnun değiliz ama yapacak birşey yok. Cillop gibi oyun yapıyorsun ama konsol yetersizliğinden orasından burasından zaman zaman kısmak zorunda kalıyorsun. Sadece 3'üncü parti stüdyolara için değil kendi stüdyoları içinde bir dert.

Switch'i tercih edilebilir bir konsol olsun diye 300 dolardan çıktı. İster istemez iki yıla falan zorunluluktan bir model çıkaracaklardır. Lakin bir sonraki nesil için ne yaparlar bilmiyoruz ama nvidia gibi bir ortaklıkları varken bu işe girseler güzel olacak çünkü zaman değişti aynı oyunu yüksek ayarlarda gördü mü adam exc. ne var diye bakıyor. Ben açıkçası güçlü bir konsol ile çıkagelse diğer konsollara hiç girişmeyebilirim bile.

Diğer konsol rakipleri gibi güçlü sisteme sahip olmadığından 3'üncü parti stüdyolar istese dahi AAA oyunları konsola çıkarmak konusunda zorluk çekiyorlar. Bu nedenle el mahkum 3'üncü partilerle anlaşıp exc. oyun serileri yaptırıyorlar. Piyasaya Resident Evil 2 remake çıktı, Metro çıktı ama getiremiyorlar. Oyuncusu mahrum kalıyor. 3'üncü parti istemez mi çok satan konsola çıkarmayı oyunlarını ama olmuyor.

Umarım bir sonra ki nesil için akıllarında güçlü bir sistem düşüncesi vardır. Bunu Switch duyurulmadan öncede konuştuk ama işte konuştuğumuzla kalıyoruz.

...

Astral Chain için isim vermeden daha önce ipucu verilmiş galiba. Söylenen oyun buysa normal bir aksiyon oyunundan daha farklı mekanikleri olan yenilikçi ve iddalı birşeyden bahsediliyor. Nintendo ise Switch konsolu piyasaya çıktıktan sonra projeye onay vermiş.

Bu fotoğraflar ise tanıtımdan görmediğiniz şeyler. Açıkçası heyecan verici duruyor. Daha fazla resim vardı ama onları eklemiyorum. Resmi sitesine girerseniz orada bulunuyorlar.
    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

Ayrıca japonca seslendirmeli fragmanı paylaşalım, fragmanın sonunda ekstra bir sahne var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 16 Şubat 2019; 2:56:0 >

• arkadaşlar bu online sistemini tek hesaptan alsak bütün hesaplarda çalışıyor mu? yoksa oynadığım hesapta olmak zorunda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracksster

Arkadaşlar bu Nintendo neden konsolu daha güçlü çıkartıp oyunların önünü açmıyor bir fikri olan var mı ? Kafam almıyor benim PlayStation,Xbox kadar güçlü çıkart konsolu bütün oyunlar sana çıksın üstüne üstlük kendi exclusive oyunlarında var direk 1 numaralı tercih sebebi olacaksın. Switch 8 GB ram ve daha güçlü bir gpu ile gelse ne olacak sanki extra maliyeti zaten dünya para verip alıyoruz.. internette overclock yapıldığını gördüm YouTubedan switche ya ilerde bir güncellemeyle performans modu getirecekler bu cihaza yada sadece daha güçlü bir dock çıkartıp satsınlar kendi grafik işlemcisi vs olan konsolun önü açılsa keşke ...
    suan docked modda 53 derece gibi calisiyor kendini kapatma dereceside 67 derece idi videoyu eklerim. oc bu noktada ne derece performans ekler bilemiyorum cunku zaten limite yakin bir
    noktada calisiyor.
    diger soyledikleriniz konsept olarak guzel cogu insaninda aklina gelmistir ama tahminimce cok kolay birsey olmasa gerek. oncelikle performans demek isi demek onuda sogutmak icin gerekli fan ve heatsink demek. simdi mesela grafiksel olarak ciddi kaynak yiyen bir oyunu switch konseptine guclu bir dock ile uyarlasak docked haldeyken iyi guzel ama konsolu elimize aldigimizda bu oyun bozulur cunku ne kadar kisarsan kis handheld kismindaki hardware o oyunlari kaldirmaz. bir sekilde becerseler dahi o gameplay insana zevk vermez. gecmiste zaten xbox sony arasina hadi bende araniza katilayim der gibi oldular ama sadece der gibi oldular onlarin yuzdukleri denizler okyanuslar cok baska nintendo bence orda tutunamaz diger iki firmada o kategoride yillarin tecrubesi var. ayni sekilde de nintendo nun el konsollarinda yillarin tecrubesi var tahtindan indirmek zor.

dedigim videonun linki.. bu arada arkadaki delikleri kapasak bile alette isi olarak bi degisme olmuyor eskiden aman kapanmasin diye cok dikkat ederdimde ustune havlu atmadiginiz surece isinmasina imkan yok gibi.

• orhanyor kullanıcısına yanıt
    İkinizede cevaplarınız için teşekkürler. Aslında demek istediğim şey şu bunu yapabilmek için işlemci ram ve ekran kartı üretmelerine gerek yok.Sony ve Xbox ne yapıyorsa aynı şekilde AMD veya Nvidia ile anlaşıp ona göre konsolun fiyatını belirlemek. Şuanda switch eğer ki dock modunda PS4 ve Xbox gibi bütün oyunları oynatabilseydi sadece el modunda calisabilecek oyunların sayısında dahi artış olacak ve birsuru oyun konsola gelecekti. Modern combat blackout geldi ona bile seviniyorum mobilde bedava .. FPS oyun sıkıntısı var cihazın. Ha diyebilirsiniz bu cihaz fps cihazı mi diye ama tatmin edecek düzeyde birşeyler olmalı o taraf bomboş.. Apex legends falan gelse keşke. Bütün platformlara sahip olmama rağmen en sevdiğim konsol switch ve Exc. Oyunlarıyla birlikte 35 tane oyun var cihazımda gayet tatmin edici ama eksik, sizler geleceğini nasıl görüyorsunuz bu konsolun merak ediyorum dusuncelerinizi sizlerinde

• Bu konuda bende anlam veremiyorum isteseler xbox veya ps4 kalitesinde görüntü verebilirler ama donanımı o şekilde yapmıyorlar sanırım maliyetle alakalı.
    Birde nintendonun Asya'daki kendi sadık kitlesi zaten Zelda serisi, Mario serisi vs hepsini alıyor.
    Arz talep anlamında tatmin oldukları için donanımı değiştirmekten ziyade bundle çeşitlerini değiştiriyorlar :)
  • tracksster T kullanıcısına yanıt
    Modern Combat’ın geldiği iyi olmuş. Oyunun single player hikaye modu var ve oynanış çok güzel. PC’de oynuyordum ama PC’de oyun oynamayı hiç sevmiyorum, konsolcuyum. Bu açıdan sevindim. Modern Combat, PS4 veya Xbox’ta yok.

• 
Sayfa: önceki 15521553155415551556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.