Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49.813
Cevap
496
Favori
1.762.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15501551155215531554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce konsolu İngiltere Region olarak kullanıyordum.
    Şu an Amerika olarak değiştirsem hali hazırda yüklenmiş oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım?

Birde Diablo 3 te online oyuncu kolay buluyor mu
    bu oyunu düşünüyorum ama yalnız oynamak istemiyorum
  • tidus kullanıcısına yanıt
    hiç bir sıkıntı olmaz dostum,istediğin gibi bölge değiştirebilirsin...

diablo için discord sunucumuzda sürekli oynayan arkadaşlar var,onlarla görüşüp beraber oynayabilirsin...
  • Birkaç bu geceye dair güncel yeni dedikodu yazayım.

+ Retro'nun Star Fox : Grand Prix oyununu bu gece gösterileceği söyleniyor. Hatta çıkışından önce bir beta olacak deniyor.

+ Yine Pikmin 3 Portu geliyor bu gece duyurulacakmış.

+ Yeni 2D Zelda ve Mario Maker olası ama bu gece duyurulur mu bilinmez düşüncesinde yazan kişi.

+ Animals Crossing detayları gelmesi oldukça olası.

- 2D Zelda oyunu hakkında bugün birisi konuya değinince daha önce okuduklarımı yine hatırladım. Coop bir Zelda oyunu olabilir triforce heroes gibi ki bu benim pek hoşnut olacağım bir durum değil.

+ Ayrıca bana kalırsa büyük olasılıkla Grandia 1-2 ve Resident Evil 0-1-4 için çıkış tarihi verecekler.

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 13 Şubat 2019; 16:29:1 >
  • Teşekkürler cevap için

Bir süre aradan sonra tekrar Lets go Pikachu ile dönüş yaptım.
    Oyun 3DS de oynadıklarımdan sonra biraz farklı geldi başlarda sanki daha çok Pokemon yakalamaya yönelik bir oyun olmuş hissi veriyor neyse ki sonradan pokemon dövüştürme vs başladı.

• Region değiştirmek istediğimde şöyle bir hata aldım:

This Nintendo Account or account for a child contains a pass that is set for automatic renewal.
    Your country/region cannot be changed unless you first cancel automatic renewal for the pass.
  • tidus kullanıcısına yanıt
    Oyun klasik Pokemon oyunlarından farklı, bunun açıklamasını da yeni başlayacaklar olan kişileri de oyuna alıştırmak demişlerdi, bakalım bu sene çıkacak Pokemon onu nasıl olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk kilidi değil hocam, otomatik yenileme aktif olan bir üyelik var hatası veriyor,büyğk ihtimal online üyelik için, Nintendo sayfasına girip otomatik yenilemeyi iptal edin...

• Son 5 saat !
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Son 2 saat 6 dakika...

Bu gece yeni 2D Zelda ve Mario Maker 2 görebiliriz.

....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 13 Şubat 2019; 22:54:41 >
  • Super mario maker 2 Haziran ayında geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessezgin -- 14 Şubat 2019; 1:2:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki paramı NSMBU'ya vermedim.

- Super Mario Maker 2 daha ilk fragmandan baya güzel görünüyor hemde çıkışı iyi.

- YOSHİ'S CRAFTED WORLD demosu bu gece sürpriz olarak eshopa geliyor.

- Ayrıca Fire Amblem hiç alakam yoktur ama içeriğiyle benim bile ilgimi çekti.

- DEAMON X MACHİNE özel prototip demosu yine bu gece gelecek oyun için geri bildirim yapmanızı istiyorlar. Gördüğüm kadarıyla grafikler görsellik birkaç adım ileri gitmiş. Hikaye ağırlıklı olacağınıda doğrular tanıtımı beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 14 Şubat 2019; 1:31:35 >

• 3.parti açısından güzel duyurular var:)

• Zelda Link's Awakening bu yıl içinde gelecek. Bu da güzel oldu

• İnanılmaz bir direct izledik. 2017'yi şu an gözümde küçücük kaldı hatta yıllardır bu kadar kaliteli oyunları bir arada görmedik, muhteşemdi.

Nintendo çok ağır patlattı. Platinum games çok fena bombaladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 14 Şubat 2019; 1:41:47 >

• enessezgin E kullanıcısına yanıt
    grafikler çok değişik olmuş, sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim...
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Değişik bir deneyim olur hocam. İyi bence. Beğendim ben

• Ben baya başarılı buldum. Görsel olarak üzerinde iyi çalışmışlar. Tasarımlar görsel stile sahip, detaylar parlıyor dolu dolu, kaplamalar, su efektleri falanda oldukça güzel. Ayrıca orjinali en iyi ve en güzel müzikli Zelda oyunlarından biridir. Baya day 1 yani.

Sanki her objeyi önce Zbrush ile modellemiş sonra aktarmışlar gibi duruyor, ciddi özenilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 14 Şubat 2019; 2:59:18 >
  • Neyse biraz daha bilgi gelsin de bi bakalım bakalım, büyük ihtimal biraz daha bakınca içime siner ama başta tuhaf geldi...

• Astral Chain, SMM2, MUA Black Order ve Dragon Quest XI sadece ilgimi çekti gerisi boş. Bana göre tabiki. Fire Amblem'i isim olarak duydum ama izleyince meh dedim bana hitap etmiyor.Bana sönük geldi Direct.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 14 Şubat 2019; 5:7:0 >
  • 
Sayfa: önceki 15501551155215531554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.