★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (154. sayfa)

-
-
Cihaz 4 günde 3.5 milyon satmış. Tarihin en başarılı konsol çıkışı. İnanılmaz sayılar. Mario Kart da bir rahat 3 milyon satmıştır. Boşa konuşuyoruz Mario Kart’ı nasıl 80 Euro yaparsın diye adam istese 100 yapar yine satar :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oled cihaza çok alıştım en azından V2 versiyonu beklesem mi diye düşünüp duruyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
V2 çıkacağına dair bir şey yok ki. Sürekli görülen bir şey değil bu V2 olayı.
En azından bir model revize ederler bu sene içinde şimdi alasım var yurtdışından ama garanti sorunu canımı sıkıyor
Bence ona çok güvenme. Geçen ki biraz istisnaydı. Kaç tane öyle örnek var ki konsollarda. Oled ise 3 seneden önce gelmez.
Bunun oled ve dahili kameralı çıkacak yazın bunu buraya demedi demeyin
Çıkacak da ne zaman? Muhtemelen 3 sene sonra, 550 dolar fiyatla.
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/1l6na09/i_repasted_my_switch_2/
Yurtdisi alanlar yapabilirsiniz bence. Ben yapicam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 seneden önce başka nintendo switch 2 konsolu çıkmaz.önce bu konsol iyi satacak ve satışlar da düşmeye başlayacak o zaman oled versiyonları konuşulur.
-
Fiyatlar birçok yerde 3bin TL artmış bunlardan birisi de mediamarkt. ben 40tan bundle almıştım şimdi 43 olmuş.
-
Cihaz 1 haftada Steam Deck - Rog Ally- Legion Go vs tum PC handheld'lerin son 3 senedeki satislarini gececek
Elbette farkli klasmanlar ama yine de cok acayip bir basari.
-
Garanti olayı beni de düşündürüyor. Kararsızım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kime satacaklarsa o fiyattan. Bir ay icinde 24-25 bine kadar düşer satıcılar artınca. Garanti icin o kadar para verilmez.
Distribütör fiyatları böyle arttırdıkça spotçular da takip edip 30 lara fikslemezler umarım
Bence spotçular bir süre 30 bandında tutar talep olmazsa 27 civarına çekerler. 25 hayal gibi duruyor ama 43bin olması baya bi açgözlülük olmuş
-
Overgame bugün gönderecekmiş
Aslında resmi olarak ön sipariş indirimliydi. O adrenalinle çok sorgulanmadı bu durum. Perakende fiyatı ileriye yönelik böyle uygun bulunmuş belli ki. Spotçuların durumu daha farklı. Pro’da da gördük yeterci cihaza ulaşınca şişkin kar paylarını düşürüp az daha makul olacaktır
13 haziran diyor ama bugün göndereceklerse süper olmuş alanlar için. belki bizimkilerde bugün kargolanır :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X