Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.369
Cevap
200
Favori
209.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi kardeslik devam ediyor mu Nintendo konusunda yeniyim switch 2 cihazı aldım ama oyunların bazıları gereksiz pahalı geliyor bir kaç oyun almak istiyordum buradan ama sistem değişmiş sanirim

Satış konusuna yazdım ama cevap gelmedi.

Ayrıca Mario ve pokemon oyunlarından hangilerini önerirsiniz Nintendo dünyasında yeniyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil süresi gerçekten çok az. Neyse powerbank taşımaya devam edeceğim yanımda artık. Yapacak bir şey yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nintendo turkiye magazasi yurtdisina gore daha mi ucuz ? Oyunlari cihazda tl olarak mi satıyorlar?

Yurtdisinda yasadigim icin soruyorum da goremiyorum sistemi trde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt

switchin içindeki hesap ayarlarında online lisans ayarını açarsanız eskisi gibi kullanabiliyorsunuz ama yine de p1 almaya özen gösterin p2lerde sıkıntı çıkıyor sanırım

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Nintendo'nun Tr mağazası yok oyunlar için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Başlıkta paylaşmıştım.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161440839

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Baya sıkıntilar var ama yuzde olarak denk gelme sıklıgı ne o onemli. Bir de cogu patch ile duzeltilecek yazılım hatası gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nintendo yine güzel oyunlara güvenip dangalakca bir konsol ve hiçbişeyi düzeltmeden yamalanmış gibi konsolu millete itmeye çalışmış umarım patlarda erkende switch 3 gelir

• crashris kullanıcısına yanıt
    Ne gibi bir dangalaklığı var aydınlatabilir misin bizi de

• Anlat da aydınlanalım diyoruz önsipariş verdik iptal edelim gerekirse ne alakası var @crashris

• Dh yine bildiğimiz gibi kaos hiç bitmez

• Yine dendiğine göre Switch'den bahsediliyor sanırım. Dangalak bir konsola göre iyi satmış 150 milyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Haziran 2025; 16:36:11 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Çipsiz hocam, vakit bulamadım, gerçi şu an çok gerekli görmüyorum. Şimdilik böyle devam.

Kral insanlar yeni cihazlarinin tadini cikariyor baska isin yok mu Redditte sikayetleri tarayip buraya yaymaktan baska? Ne meraklisiniz insanlarin hevesini kacirmaya, bos beleslige.

Ilk gun aldigim 4-5 tane konsol oldu hicbirinde zerre sorun yasamadim.

• chokobo kullanıcısına yanıt

evet dogru yuzdelik kisim onemli. bazi hatalar ama kafami karistirdi nasil oluyorda batarya sisiyor, bu problem genelde eski ve fazla kullanilmis bataryalarda olan bir problem. Yine de garantisiz almamak lazim bence, olmaz olmaz dersin basina gelir al basina belayi sonra hakkini da arayamazsin.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Ben aldigim her aleti googleda "urun adi + issues" diye aratirim, izledigim reviewlarda en dikkat ettigim yer insanlarin negatives diye ayirdiklari kisimdir. Urun aldiktan sonra basima gelen sorunlarin haddi hesabi yok. Sadece konsol icin gecerli degil. Ve basima gelen sorunu google arattigimda zaten aslinda orda baskalari tarafindan bahs edildigini defalarca okudum. Her urune kritik bakarim, yikama yaglama yapan zaten cok insan var ama hatalari da belirtmek lazim dunyanin parasi bu konsol.

• İndie oyunlarda pil süresi nasıl

• %100 şarjla 2 saat mario kart oynanıyorsa ns2 olmamamıştır arkadaşlar kendimizi kandırmayalım.

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.