Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.388
Cevap
200
Favori
211.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E-Ticaret sitelerine ne zaman gelir sizce ? Ve fiyat tahmini ne olur ? Fikri olan var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba.
    Sırf zelda serisini oynayabilmek için switch 2 aldım ve cihaz 2 gün sonra elimde olacak.

İlk defa bir nintendo konsolu kullanacağım çok acemiyim ve bazı konularda yardıma ihtiyacım var.

2 zelda oyununu dijital olarak eshop tan satın almak istiyorum ama bazı yerlerde okuduğum kadarıyla tr kredi kartlarını kabul etmiyormuş. Kartının bloke olduğunu yazanlar dahi gördüm.

Bu iki zelda oyununun switch 2 versiyonunu en sorunsuz şekilde hangi ülke üyeliğiyle satın alabilirim?

Tr kredi kartlarının sorunsuz çalıştığı bir ülke varmı yoksa herhangi bir avrupa ülkesi üyeliğiyle direkt satın alabiliyormuyum?

• evothema E kullanıcısına yanıt

Bazı ülkeler etmiyor. Mesela Japonya. Ama hiç bloke gibi bir duruma denk gelmedim.

Avustralya'dan alabilirsiniz muhtemelen. En son sorun yoktu.

Fiyatları görebilirsiniz buradan;

eshop-prices.com
    The Legend of Zelda™: Tears of the Kingdom – Nintendo Switch™ 2 Edition on Nintendo Switch
    https://eshop-prices.com/games/17843-the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom-nintendo-switch-2-edition?currency=TRY
  • evothema E kullanıcısına yanıt
    Genelde asya ülkelerinden sonra en ucuz Avusturalya, ben çoğu oyunu oradan aldım, üstteki arkadaşın verdiği siteden karşılaştırırsanız oyunlara bakıp alabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • switch 2 de voucher yok mu şimdi yoksa switch 2 oyunları için mi yok

• tw0na06 kullanıcısına yanıt

Switch 2 exc. oyunları için kullanılamıyor şimdilik.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Mario Kart 8 Deluxe ile Kart World başka oyunlar değil mi? Yani ben de 8 varsa 10 dolar güncelleme ile geçiş yok, yanlışım yoksa. Direkt olarak World olanı almam gerekiyor, tabi o da Ns1 desteği varsa.

• Ebuu kullanıcısına yanıt

Tabii tabii bambaşka iki oyun. Satın almanız gerekiyor ama Switch 2 exc. oyun maalesef.

Anladım hocam teşekkürler, o zaman 2 alana kadar 8 e devam :)
    Yani bu hype ile 1 aya kalmaz alır gibiyim de önce 7-8 tane fiziksel edinmek istediğim temel exc. Oyunlar var önce onları almam gerek.

Hocam 2400 en ucuzu. Sizde 2500 fiziki mi almak daha mantıklı yoksa dijital mi?

• dimontales kullanıcısına yanıt
    Dijitali kardeşlik ile alın dostum. O kadar verecekseniz fiziksel alın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dimontales kullanıcısına yanıt

2400'e alamazsın Japonya olduğu için. Ben olsam dijital alırdım çünkü satmak daha kolay ve kardeşlik şansı var. Böyle bir derdin yoksa kutulu alıp upgrade edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Haziran 2025; 21:33:14 >
  • Digital Foundryyoutube
    Nintendo arguably perfected the circuit-based kart racing formula with Mario Kart 8 Deluxe on the original Switch - and producing more of the same would likely be a case of diminishing returns. Enter Mario Kart World for Switch 2, which sees the developers move the action into an open world, packed with courses old and new. Oliver goes in-depth on the new game, analyses its core technology, compares the revamped courses to the originals, then shares his initial thoughts on the gameplay and Nintendo's whole take on the open world concept. Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to new videos, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Go here to check out DF merch! https://store.digitalfoundry.net Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 00:00 Overview 00:40 Visual features 08:37 Performance and image quality 12:24 Track designs 19:42 Gameplay thoughts and conclusion
    https://www.youtube.com/watch?v=4162BZMMLLM&feature=youtu.be
  • Cp2077 videolarına bakıyorum, özellikle gyro kontrol başarılı gözüküyor. Daha önce steamdeckde oynadım bu oyunu ancak oyundan soğuttu beni. Böyle bir formfactorde oynayatabilmek büyük başarı bence, dlss mucizesi.

• Chillout C kullanıcısına yanıt

Uçurum var Steam Deck ile arasında görüntü temizliği olarak. Grafik ayarları da daha iyi. Dediğin gibi DLSS farkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Haziran 2025; 21:55:27 >
  • Switch 2, 24 saat içinde en çok satan konsol olarak rekor kırdı.

https://www.tweaktown.com/news/105637/nintendo-switch-2-sales-shatters-records-most-sold-console-in-24-hour-period/index.html

• Arkadaşlar mario kart world dışında almaua değer çıkış oyunu var mı? Üçüncü parti olmayan.

• Zerathull kullanıcısına yanıt

Buradan da cevap vereyim bari  

World dışında yeni exc. oyun yok. Önümüzdeki ay Donkey Kong Bananza var. Eğer oynamadıysa Breath Of The Wild, Tears Of The Kingdom gibi iki büyük exc. oyun Switch 2 Edition olarak yayınlandı.

Switch 2 oyunlarına buradan bakılabilir fiyatları ile;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Haziran 2025; 22:6:50 >

Tekrar teşekkür ederim hocam:) Zelda botw oynamıştım ama 2. Oyun elimde yatıyor hala. Onunda upgradeini alıp oynayacağım. Dk’ya bir bakayım saracak bir oyun mu diye.

Şu joyconların takıldığı direksiyonı aldım bu arada ama umarım ile yarar eski switchde almamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 7 Haziran 2025; 22:9:35 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt

World alındıysa ve sık oynanacaksa keyif verir o direksiyonlar.

Fast Fusion da var bu arada. Fiyatı da makul ilgi çekiyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Haziran 2025; 22:10:22 >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.