< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (14. sayfa)

-
-
Nintendo müşterisi konsolun gücüne bakmaz. İçeriğiyle ilgilenir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında 50 dolar farkla ilk çıkışından itibaren oled versiyonun satışta olması lazım. İsteyen oled alır isteyende lcd olanını alır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 sene oyunlar iki konsola da gelir.
-
Şunu halen anlayamıyoruz sanırım. Piyasada başka el konsollarının olması Switch'e alternatif sunmuyor, rakip olamıyor. O el konsollarının hepsi Pc alternatifi. Şöyle bir mantık olamaz. "Switch 2 450 dolarmış. Gider o paraya Steam Deck alırım." Steam Deck'i alırsın da Nintendo oyunlarını mı getiriyor o Steam Deck'e? Nintendo'yu Nintendo yapan tek şey konsolu değil, dünyası ve oyunları. Bunlar da sadece Switch'de olacak. İsterse 100 farklı el konsolu olsun piyasada. Hepsi Pc alternatifi. Nintendo'nun rakibi yok. Nintendo exc. oyunlarını seviyorsanız tek çareniz Switch - Switch 2.
Ayrıca leakler doğruysa ki büyük ihtimalle doğru, cihaz Steam Deck'ten güçlü olacaktır. Switch'ten de muhtemelen 7-8 kat güçlü. Ram büyük sorundu. Onu da 12'i yapıp aştılar. Series S bile 10 gb. Cihaz bu donanım ve DLSS ile Switch'e kıyasla ileride daha az zorlanacaktır. Artık Pc, Ps, Xbox üçlüsüne gelen Switch'e hiç gelmeyen, gelse de sürünen (Hogwarts Legacy gibi) oyunlar Switch 2'de artık üzmeyecektir. Yani biri tek konsol olarak Switch 2 ile de yoluna bakabilecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 18 Ocak 2025; 16:5:22 >
-
OLED ,LCD konusunda satis politikalari var arkadaslar bu politika bizlerin aleyhine yani ayrintili aciklamak gerekirse .....diyelim ki konsol oled ile geldi ve 10 sene üretildi toplamda 150 milyon adet satti lakin ilk 3-4 sene lcd olarak piyasaya sunarsaniz yine satiliyor ki bu 60 -70 milyon adet olabilir belki 80-90 milyonda olabilir dunya genelinde sonra akabinde ayni konsolu oled olarak piyasaya sürerseniz 1 tasla 2 kus vuruyorsunuz hem daha önce lcd alan müsteriler oled e geciyor hemde daha önce lcd switch 2 almamis müsteriler direk oled alarak nintendoya katiliyor bunlari 10 sene döngüsünde hesapladigimizda 200 milyona yaklasan bir sayi görüyoruz tabiki makina tutarsa ...hani konuyu fazla uzatmadan yoksa nintendo oled ilede piyasaya sürebilirdi ama iste az önce yazdigim gibi 1 tasla 2 kus vurmak istiyorlar ,tipki sony nin ilkönce fat kasayi cikarmasi akabinde slim kasaya gecmesi son olarakda proya gecmesi burda amac ayni kisiye 2-3 konsol satabilmek bunuda cogumuz yapiyor bu politikaya alet oluyoruz bu oyuna geliyoruz , yanlismiyim ? umarim düsündüklerimi kelimelere dökebilmistirim tabiki bu ticaretten firmalar fazlasiyla kazancli cikiyor ,herkes böyle yapiyor demiyorum ama genelimiz bunu yapiyor
-
Aynı konsolun farklı sürümlerini alanlar istatistik olarak çok düşük bir yüzdedir. Konsol mantığı zaten zararına satıştır. Zamanla inovasyonla maliyet düşer slim türevi donanımlar artan verinliliğin verdiği bir küçülmedir. Pro işi zaten 8. jenerasyon uydurulan bir uygulama. Nesil sonuna denk geldiğinden daha kar odaklı donanım olduğundan zaman kosotlamasından pro donanımlar çok kişiye ulaşmaz. Switch 2 İlk senesinden 20 milyon ünite satışı bekleniyor. Biz her şeye olurunun üstünde fiyat vermeye eğilimli olduğumuzdan dünyayı anlamamız zor. Ama mümkün mertebe en ucuza maledecekleri donanımı çıkarma yönelimindedirler. Muhtemel lcd tercihi maliyet sebepli bir tercihdir. Ara revize edilmiş modeller illaki olacaktır. Ama beklenen ilk sürümün 20 milyon kişi koşa koşa yeni sürümü almayacaktır. Daha çok sizin benim gibi meraklılar güncel donanım olması fetişi insanlar ikinci sefer alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jymz___ -- 18 Ocak 2025; 16:46:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aynı konsolu iki defa satmak varken neden başlangıçta oled modelle gelsinler ki? Nintendo önce bir oyuncak firmasıdır, sonra konsol, adamlar konsollarını oyuncak mantığı ile üretiyor. Aynı malı defalarca satma konusunda dünyanın en uzman firması olabilirler, bir de Rockstar var tabii, onlar da aynı oyunu, aynı insanlara defalarca sattılar.
10. nesil konsollar dönemine kadar bu konsol tek başına bir oyuncuya yetecektir. Belki oyunları diğer konsollar kadar güçlü çalıştıramayacak ama sahiplerine yetecektir.
-
Bu mesajda demiştim zaten, 8 ve 9. nesile çıkan büyük oyunların neredeyse hepsi gelir diye. Söylentiler de bu yönde, 2 Nisan'da bu konu üzerindeki bulutlar da ortadan kalkmış olur...
reddit
From the GamingLeaksAndRumours community on Reddithttps://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/1i47yap/current_rumored_nintendo_switch_2_games/?share_id=MZQwYBFOfHa2uFq5HJB_N&utm_content=2&utm_medium=ios_app&utm_name=ioscss&utm_source=share&utm_term=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 19 Ocak 2025; 15:25:5 >
-
-
Bir seneden fazla sürer 140 milyondan fazla sattı ilk nesil hocam ancak belirli oyunları getirmezler bence 8 exc varsa 6 tanesi çok rahat 2 sene boyunca iki cihaz içinde çıkar.
Önemli olan şu eski oyunlar 60 olur mu en azından zeldalar olsa yeter bana
-
Performans da çok önemli kriter benim için. Switch artık sendeliyor. Echoes Of Wisdom işlemci darboğazından drop yiyip duruyordu. Yeni gelecek oyunları düşünemiyorum. Switch'te şu an stutter, drop yiyen oyunların tamamı yeni konsolda düzelecektir. Bir de bazılarına 60 fps güncellemesi gelirse ki Botw ve Totk gibi oyunlara kesin gelecektir, çok keyifli olacak. Burada kritik nokta nasıl geleceği. 2 yıl evvel çıkmış oyunu yeniden 70 dolara satamazlar. Sahip olanlara 10 dolara falan satabilirler Remastered adında. Horizon ile Sony'nin yaptığı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Ocak 2025; 10:19:58 > -
Bedava güncelleme ile performans sorunlarını çözseler çok güzel jest olur bence. Bunca kullanıcı kazandıktan sonra bir kimlik değişikliğine gitmelerini beklerim ben.
-
Nintendo'yu düşününce zor bence. Ama normalde olması gereken budur evet. Sony birçok oyunda yaptı bunu Pro ile.
-
Herkesin sempatisini kazanmışken yapsalar ve güzel bir reklamla duyursalar insanlara bence başlangıçta satışlara bile olumlu etki edebilir. Şuan sahip olduğum oyunu hiçbir para vermeden daha kaliteli oynayacağım düşüncesi bile yeni konsolu almak için ekstra motivasyon sağlar bana şahsen.
Haklısın ama Nintendo bu sonuçta.
-
Hocam ilk Wii'ye çıkarıp sonra 3DS'e çıkardığı Donkey Kong Country Returns oyununu tekrar remaster edip Switch'e çıkaran ve 60 dolar isteyen bir firmadan bahsediyoruz
Totk ve Botw için 10 dolar alıp update verirlerse şükredelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Ocak 2025; 17:15:15 > -
Elden Ring Nightreign DLC'si ve dijital Series X'in daha önceden sızdıran ''extas1s'' bir çok Xbox oyununun hazır olduğunu ve Microsoft'un Switch 2'nin çıkışını beklediğini belirtti.
Bu oyunlardan bazıları;
-Flight Simulator 2024
-Halo master chief collection
-Diablo 4
-Fallout 4
-COD (hangi oyunlar olduğu belirsiz)
Bunların dışında yeni konsola Tekken 8 ve Elden Ring'in de geleceğini belirtti.
-
Muhtemelen doğrudur. Geliştiricilerin 2022'den beri port üstünde çalıştıklarını tahmin ediyorum. Çıkış ile birlikte bir sürü oyun gelecektir. Resmi duyuruları önden gelir bir kısmının.
-
Muhteşem ancak fiyatlar tuzlu olabilir bizler için ben yine denk getirdikçe kutu almaya çalışacağım bakalım.
Şuan elimde deck var taşınabilir olarak switchi yalayıp yuttum zaten belki bir sene beklerim iyice otursun sorunu vs varsa gitsin malum ithalatçı garantili alacağız başımız ağrımasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Ocak 2025; 21:45:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X