evet mouse destegi var videoda da ufak bir mouse sekansi görebiliyorsunuz fps oyunlarda mutlaka destegi olacaktir bunun yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (13. sayfa)

-
-
Bölge kilidi yok hocam. Türkiye zaten yok. Hesabın bölgesini değiştirip istediğiniz ülkeden oyun, voucher alabilirsiniz. Bazı ülkelerde kart sorun çıkarıyor o ayrı. Evet öyle. Bir Voucher ile hem Botw hem Totk alabilirsiniz mesela.
Burada voucher ile alınan oyunlar var. Aradığınız her oyun dahildir muhtemelen.Voucher kullanmak için online membership gerekiyor. Onu da bir aylık almanız yetiyor voucher kullanmak için.
Şu başlığa da bakın derim. Burası sayesinde birçok oyun oynadım.
Bu süreçler yeni cihazda değişir mi? Sanmam. Çünkü eshop bile değişmeyecek deniyor. Tam bir devam konsolu olduğu için işleyen sistem bozulmaz. Switch oyunları falan da çalışacak zaten. Yepyeni bir yola girmiyorlar yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Ocak 2025; 11:28:20 >
-
Acaba pil ömrü ve ağırlık ne durumda olacak ? dock modunda 2 misli işlem gücü falan diyorlar ama hand modu nasıl ? birde kabaca 10 misline yakın güç artmış deniliyor e kasa o kadar fazla büyümemiş, pil de haliyle çok fazla büyümeyecek gibi duruyor. Acaba şuanki modellere göre daha mı az pil süresi sunacak ? ağırlığı zaten meçhul el konsolu cihazda 500 gram üstü zaten sıkıntı. Rog ally ve legion go kullandım uzun süre elde pek oyun oynanmıyor bu yüzden. Bakalım nintendo birşeyler bulmuştur mutlaka bekleyelim.
-
Teşekkürler hocam, kendi içinde güzel bir sistem kurmuşlar.
-
2017'de çıkan ilk parti (v1) konsolların da pil ömrü kötüydü, 2019'da v2 ile birlikte düzelttiler pil sürelerini.
Açıkçası NS2 ile birlikte elde 2.5-3 saat süreye okeyim ben. (Ekranın LCD olacağını varsayarsak)
-
O zaman ekrana oled diyebiliriz gibi. Ama belli de olmaz ucuz uretim diye lcd de satarlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
%90 LCD olur diyorum ben. OLED gelirse çok büyük sürpriz olur.
-
Tabi gösterilen videoda o ekran lcd gibi değil de oled gibi duruyor. Oled zaten bu devirde olsun yani, lcd olmasın artık. :( Hem daha net daha keskin görüntü hem de pil ömrüne katkı oled ekran. Lcd gibi önde dokunmatik arkada panel de yok hepsi incell dediğimiz tipte yani kasa da ince o yüzden vs. e haliyle pili de büyütebilirler. Bence gene bir 3 4 saatleri görürüz gibi geliyor.
-
Yav isterse TFT ekran olsun nedir bu OLED manyaklığı fazla şımardık teknoloji geliştikçe
Şundan 7-8 sene önce TN,VA panellere bakıyorduk
-
Olmaz ya bu devirde artık tft nedir ? :D oldu olacak ekranı da 4 inç yapsınlar tamam. Gameboy gibi ufakta olur hem mis gibi tamamdır. :D
-
Ne güzel 10 saat ekran süresi alırız
-
En çok merak ettiğim konulardan biri dahili depolama boyutu bu konsolun. Çözünürlük artacaklarsa burada da ciddi bir kapasiteyle gelmeli bu sefer.
-
Ben hak veriyorum. Sık sık elde oynayan biri için Lcd ile Oled arasında çok fark var. Ama asla 2-3 sene beklemezdim. Alırım sonra satarım gerekirse. Fakat Docked oynadığım için farketmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Ocak 2025; 18:55:2 > -
256 gb büyük ihtimal.
-
Ben de daha çok docked modda oynuyordum oyunlarımı. Özellikle botw'da 150 saatimin 130u TV karşısında geçmiştir. TV zaten oled keyfim yerinde :)
Darısı yeni cihazla Totk'a artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%90 LCD gelecek. OLED cihazı da Beyaz renkli yaparlar diye düşünüyorum selefi gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Irkçılık gibi olur yapmazlar oyle. Siyah lcd beyaz oled
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eveeet. Yerimizi alalım bakalım konuda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konsol çok büyük ihtimalle LCD ekranla gelecek, oled modeller 3 yıldan aşağı çıkmaz. Nintendo'nun senelerdir politikası böyledir. Zaten dikkat edin videonun açılışı LCd ekranlı Switch ile yapıldı, niçin oled ekranlı Switch'ler yapılmadı bir düşünün.
8 ve9. nesile gelen oyunların çok büyük kısmı yeni konsola çıkması muhtemel oyunlardır. Adamlar sağlam 1. parti oyunlarla bunları desteklerse ki, bu Nintendo'nun en iyi yaptığı şey, çok sağlam bir konsol geliyor. Her şeyin donanım olmadığı bir konsolla oyun dünyasında birilerinin bir şeyler yaptığını görmek sevindirici.
Bazı çıkış oyunları crossgen olacak kaçınılmaz olarak, TLoZ Twitlight Pricencess ve Wind Waker her iki konsola gelirse, yanında Metroid 4, Pokemon Z/A gibi oyunlarla Switch'te tarihin en çok satan konsolu sıfatını zaman içinde hak eder...
-
oyunlar iki konsola da cikmaya devam ederse cogu insan bu konsolu almaz ama birkac fps fazlasi icin
fiyati tahminen 400-500 euro olacak gibi bence
onun yerine yari fiyata eski bir oled kasa alip yoluna devam edersin
bakalim nintendo nasil bir yol izleyecek
daha önümüzde malesef 3 ay var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X