< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (15. sayfa)
-
-
Eshop aynı olacak deniyor. Bu konsol yepyeni bir yola girmek yerine olanı ileri taşıdığı için ben bir şeyi bozacaklarını sanmam.
Gamepass'i hiç sanmıyorum ben. Nintendo gibi aynı oyunu üçüncü kez çıkarıp 60 dolar isteyen bir firma Gamepass gibi ucuza bir sürü oyun sistemini getirmez kendi dünyasına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Ocak 2025; 21:49:56 > -
Bazı kandırmaca dolu aletler ile ilgili hatalı ifadeleri çokca görüyorum bu gibi forum ve sosyal platformlarda. Bir kere gerçek ile doğruyu ayırt etmek gerek . Switch e rakip gibi duran bu el bilgisayarlarının hepsi onları üreten firmaların kendi doğruları ile tanımlanıp pazarlanıyor. Bir cihazın konsol olabilmesi neye bağlı ? Yani oyun oynatan her cihaz konsol ise o zaman Nintendo kesin başka bir şey yapıyor :) ama bu biraz da bilerek yapılan bir aldatmaca. Piyasa el bilgisayarlarından geçilmiyor ( evet adları bu , konsol değil ;) ve bunların çoğu Windows 11 çalıştırıyor :) eee nerede bunun konsolluğu. Elinde bir saat sonra pili biten ve geleceği kısıtlı , pahalı ama Windows 11 çalıştırıp PC oyunu oynatan , diz üstü bilgisayar değil de el bilgisayarı veya cep bilgisayarı artık hangi adı seviyorsanız onu kullanın ve hangi cihaz çekici geliyorsa onu alın derim . Bu cihazların hiçbiri bir Nintendo alternatifi değil, öğle görünmelerinin tek sebebi elde tutulabilmesi:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir anlatamadık cidden. Elde oyun oynanınca Nintendo alternatifi sanılıyor hemen. Hepsi birer mini Pc. Özel cihaz değiller.
-
Deck kullandım, rog ally kullandım. İkisi de çok güzel cihazlardı ama gel gör ki switch'te botw, mario odyssey, 3d world ne bileyim link's awakening oynarken aldığım keyfin çeyreğini bunlarda alamadım.
Nintendo yapıyor bu sporu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 21 Ocak 2025; 14:5:13 > -
Genel bir bilgi eksikliği var zaten. Hiç deneyimlememiş insanların fikir belirtme ihtiyacı duyulduğunda bu tür alakasız argümanlar çıkıyor maalesef. Bir şekilde oyunları deneyimlemiş olsalar aradaki farkı anlayacaklar. Ama deneyimlemeden fikir belirtmek daha kolay bir güzergah olduğundan oradan devam etme eğilimindeler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Diyorum ya buyrun alın Steam Deck, Claw, Ally vs. Oynayın Mario Kart, Botw, Totk vs. Madem sürekli kıyaslıyoruz.
Nintendo ne zaman oyunlarını Pc'ye getirir o zaman dersiniz daha güçlü el konsolu alırım daha iyi performans ile oynarım diye.
Hiçbir zaman çıkarmayacağı için böyle bir şey olmayacak tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Ocak 2025; 14:57:33 > -
Nintendo’yu muhakkak deneyin denildiğinde ps’in yerine hiç bir şey tutmaz denilen ortamda aradaki çizgileri görmelerini beklememek gerek. Deck/ps/xbox sahibi biri olarak ilk fırsatta switch 2’yi edineceğim. Zaten konsol gibi konsol deneyimini nintendo sürdürüyor. Diğer konularda da tartıştık. Pc/ps/xbox kıyaslaması aynı oyunları türkiye şartlarında harcadığın paraya aldığın performans olarak her zaman tartışılması ve tartışmayı takip edenlerin de bilmesi gereken bir kıyaslamadır. Nintendo oyunlarının tek adresi zaten belli. Kişisel zevkler ayrı konu, bilmediğini yorumlamak apayrı konu. Eldeki imkanlar dahilinde tercihinin dışındaki güzergahları itibarsızlaştırıp rahatlamaya gitmek bambaşka konular. Biraz da kişisel durumların ötesindeki yorumları öne çıkarmak gerekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nintendo çok başka hocam, ancak 3. parti için alacak olanlar yine üzülecektir çünkü fiyatlandırması ve store olmaması yoruyor insanları. Exclusive oyunları sevmeniz gerekiyor bu cihazı almak için.
Misal, ben abartısız derecede Nintendo’yu neredeyse 1 sene sadece Animal Crossing için kullandım. Sonra Deck’te baktım, performansı normal Mario’lar kadar kötü değil, elden çıkardım 2. nesili beklemek için. Genelde insanlar ne istediğini bilmeden alıyor bu konsolu Türkiye’de, sonra elde şişiyor, ucuza satıyorlar. 3. parti oyun isteyen hâlâ Deck almalı, diğerleri PC. O yine konsol tarafına en yakın cihaz benim gözümde. Özel fiyatlandırma ile oyunları ucuza oynatıyor yama desteği vb gibi artıları var.
Switch 2 kırılana kadar zaten ülkemizde yine ufak bir kitleye hitap edecektir. Switch kırıldığı zamandan sonra çok adı geçmeye başladı; ondan önce yine Zelda ve Pokemon bağımlılarının cihazı olarak görülüyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bati-Wan_Kenobi -- 21 Ocak 2025; 20:50:34 >
-
-
avrupa fiyati neymis hocam bilgi var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu gördüm yalnızca. Oled neyse onun üstüne aynı oranda fark eklenir herhalde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
399 birim olacak. Bu hesap clickbait içerikler yapıp takipçi kasıyor hocam.
-
Usa 399 dolares avrupa 399 euromu diosun hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erkahnUsa 399 dolares avrupa 399 euromu diosun hocam?
Umarım diyelim. 499 fazla uçuk olur bence.
-
Oled 350 dersek bence de 400 iyi nokta olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nintendo Switch 2 CPU'su Yeni Oyunlar ve Portlar İçin Endişe Kaynağı Olmayacak; PS5 Oyunlarını Portlamak, PS4 Oyunlarını Orijinal Switch'e Portlamaktan Daha Kolay Olacak
Nintendo Switch 2'nin CPU'su portlar ve çok platformlu oyunlar için büyük bir sorun teşkil etmeyecek, çünkü ek optimizasyon çalışmaları bu oyunların sistemde düzgün çalışmasını sağlayacaktır.
Uzun süredir video oyunu sektöründe çalışmış ve geçmişte değerli içgörüler sunmuş tanınmış bir geliştirici olan Famiiboards kullanıcısı MattAgain, yakın zamanda yeni ortaya çıkan sistem hakkında yorum yaparak , Switch 2 CPU'sunun, sistemin genel olarak belirlediği standarttan en çok sapan parça olmasına rağmen, geliştiriciler için endişe kaynağı olmayacağını vurguladı, çünkü sıfırdan bir Switch 2 oyunu yapan hiç kimse bundan şikayetçi değil. Tek küçük şikayetler, grafik kaynaklarının GPU'ya ne kadar kolay ölçeklenebileceğine kıyasla, görünüşe göre biraz daha fazla CPU optimizasyon çalışması gerektirecek olan portlar üzerinde çalışan geliştiricilerden geldi. Ancak, bu ek CPU optimizasyon çalışması, güç açısından açgözlü bir x86'dan mobil bir ARM CPU'ya geçerken beklenmeyecek bir şey değil. Yani şimdilik sistemin CPU'su bir engel teşkil etmeyecek ve genel olarak bakıldığında PlayStation 5 oyununu Nintendo Switch 2'ye taşımak , PlayStation 4 oyununu orijinal Switch'e taşımaktan çok daha kolay olacak ki bu da harika bir haber.
Oyunları Nintendo Switch 2'ye taşımanın, oyunları selefine taşımaktan daha kolay olması kesinlikle harika bir haber, çünkü bu, üçüncü taraf geliştiricilerin sistemi kolayca desteklemesine olanak sağlamalı. Yeni Nintendo konsolları için çok az oyun doğrulandı, ancak söylentilere göre, Microsoft gibi birçok büyük yayıncı konsolu yoğun bir şekilde desteklemeyi düşünüyor. Microsoft Flight Simulator 2, Halo: The Master Chief Collection, Diablo IV, Fallout 4 ve hatta Starfield'ın portları üzerinde çalıştığı bildiriliyor . Son bir rapora göre, temelde, her üçüncü taraf geliştirici sistemi en iddialı AAA oyunlarıyla desteklemeyi düşünüyor.
https://wccftech.com/nintendo-switch-2-cpu-not-cause-of-concern-ports//
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıdvan92 -- 22 Ocak 2025; 20:39:4 >
-
Aynen o paraya ps5 var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X