Şimdi Ara

Ninja Gaiden Sigma serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seri nasıldır arkadaşlar ne zamandır merak ediyorum , Ninja Gaiden oyunlarını biliyordum eskiden Nes'te falan vardı galiba . Bu Sigma serisinin hikayesi yeni midir yoksa eski oyunlardan mı devam ediyor biraz bahsedebilir misiniz , teşekkürler

• Hikayesi çok iyi değildir,zaten bu tür oyunlarda da sağlam hikaye aramamak lazım bence.Eski oyunları oynamadığım için bilmiyorum ama,20 senelik konudan devam etmiyordur herhalde.

Ama 2 oyun da gerçekten çok zevkli,türü seviyorsan mutlaka oynaman lazım.Eski oyunlar olduğu için uygun fiyata da bulursun
  • İlk oyun Xbox 1' deki oyunun Remake' i. 2. oyunda Xbox 360' daki oyunun, yandan yemiş Remake' i.
    @bluelabel ın dediği gibi, hikaye namına pek birşey arama. Ama hack&slash türünde en iyilerdendir ve aşırı zordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

aşırı zordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

İlk oyun Xbox 1' deki oyunun Remake' i. 2. oyunda Xbox 360' daki oyunun, yandan yemiş Remake' i.
    @bluelabel ın dediği gibi, hikaye namına pek birşey arama. Ama hack&slash türünde en iyilerdendir ve aşırı zordur.

Hocam o nasıl oluyor ? Yandan yemiş kısmını soruyorum .

Ps3'e çıkan oyunlar Sigma olarak çıkıyor galiba grafik olarak birazcık daha iyiler karşılaştırmalarda görmüştüm . Başka ne farkları veya eksiklikleri var acaba ?

Son olarak bu seri neden pek öne çıkmadı halbuki güzel , aksiyonlu , zevkli bir seriye benziyor

• Daha çok yorum için yukarı
  • Xbox 1'e çıkan versiyonunu oynamıştım çok güzeldi ama nedense bitirmekle uğraşmamıştım.Belki o dönem oynayacak çok fazla oyunum vardı o nedenle.Ps3'te ng sigma 2'yi kesin oynayacağım.Çok merak ediyorum çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BURNOUT SERİSİ...
    20 yıl önce açıldı
    Mortal Kombat Serisi [Hikaye]
    8 yıl önce açıldı
    underworld serisi??
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun haddinden fazla zor. Bu zorluk alınan zevki sıfırlıyor. Bir oyun simulasyon olmadıktan sonra bu kadar zor olmasının anlamı var mı bilemiyom gayri. Oyunu yapan Tecmo ya laflar hazırladım. Resmen yaptıkları oyunu oynansın diye değil oynanmasın millet bize küfür etsin diye yapmışlar. Eyyorlamam bu kadar hadi hayırlı işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cooler_king -- 16 Ağustos 2010; 14:16:07 >
  • Üst konu var arkadaşlar bu konudaki herkese yazıyorum defalarca yazdım yine yazayım üst konu var.

http://forum.donanimhaber.com/m_37480580/tm.htm
  • ilk oyunu oynarken 1 tane kolu parçaladım sinir krizine girmiştim
  • NG Sigma 2' de sixaxis kullanarak, hatunların memelerini sallayabiliyoruz mesela.
  • hardcore oyuncularin sinirlarini zorlamalarini saglayacak bir kac oyundan biridir ninja gaiden ve her nekadar zor olsada boss kesmenin en tatmin edici oldugu oyundur dusun demon's souls dan bile daha zorlayici bosslari var anliyacagin oynamadiysan kesin al aslinda ben ikinci oyun icin ana konu acmistim ama uzun zamandir mesaj yazilmadigindan ucmus sanirim ordan biraz bilgi edidinile bilirdi
  • Hack'n Slash türünün en iyi yapımlarından biridir ve zor bir oyundur. Düşmanların bile sana kombo yapıyor.
  • Dünyadaki en zor oyunlardan biri. God of wardan sonraki en iyi hack slash oyunu.
  • İlk çıkan oyun çok zor diyorlar ama 2.sinde makul seviyede zorluk. Beklentisiz olarak almıştım 2. oyununu ama büyük bir zevkle oynayıp bitirmiştim. Arkadaşın dediği gibi GOW3'den sonra en iyi oyun türünde bana görede....
  • aslında oyun cok kolay ama teknık oynamak gerekıyor yani adama dırek dalmak yok yanı kendınızıde mutlaka korumanız gerekıyor ayrıca combolarıda mutlaka yapabılıyor olmanız lazım yanlıs anlamayın benı 10 yasında yegenım var ve normal zorlukta sıgma 1 ve 2yı cok rahat bıtırıyor.
    tabıkı bu rahatlıkta bırtırebılmek ıcın bendende cok tuyolar aldı dogrusu.
  • Her iki oyunu da tüm zorluk seviyelerinde bitirmiş biri olarak söylüyorum: Tek kelime ile 2 oyun da müthiş. Oyun zor fakat buna karşılık bölüm geçtikçe aldığın haz da aynı şekilde artıyor.
    Herkes bu tür oyunları sevmiyor. Fakat ben seviyorum diyorsan NGS serisini mutlaka oyna derim
  • Konuyu hortlatıyor gibi olucam ama bu oyunun 2. sini aldım geçen gün ve ben bunca senelik konsolcuyum bu kadar zor bir oyun oynamadım, sac baş yolduruyor. boss harici dövüşler zor değil ama 2. bölümün boss u na geldim dün ve 1 saat denememe rağmen geçemedim

Tahminimce diğer bosslarda bu kadar zor olacak, bir yöntemi varmı arkadaşlar baş edebilmenin, yoksa gamepad i kıracam bu gidişle

• quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07
    Konuyu hortlatıyor gibi olucam ama bu oyunun 2. sini aldım geçen gün ve ben bunca senelik konsolcuyum bu kadar zor bir oyun oynamadım, sac baş yolduruyor. boss harici dövüşler zor değil ama 2. bölümün boss u na geldim dün ve 1 saat denememe rağmen geçemedim

Tahminimce diğer bosslarda bu kadar zor olacak, bir yöntemi varmı arkadaşlar baş edebilmenin, yoksa gamepad i kıracam bu gidişle

1. oyunun daha zor olduğunu söylüyorlar 2. çok kolaymış :) Düşün artık PS3 de alıpta bitirmeden verdiğim tek oyun ninja gaiden. Netten taktiklere bakmanı öneririm ingilizcen var ise, baya bir bilgi var walkthroughlarda.

• dostum sen ikinci oyna zor diyorsan birincisini iyiki almamissin cunku birincisi 10 kat daha zordu taktik olarakda savunmani hicbir zaman indirme oyunda onemli olan karsi tarafin ataklarini duzgunce bloklamak sonra zaten kombolari dosersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.