Şimdi Ara

BURNOUT SERİSİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben burnout revenge aldım. serinin diğer oyunlarını hiç oynamadım sizce en iisi hangisi neden??..

bir de revenge de dümdüz gidiyorsunuz tüm arabaları çarpıp uçuruyorsunuz tmm zevkli de bunun normal modu yok mu mesela normal yarış yaptığınız trafik olup da çarpmamaya çalıştığınız eğer yoksa burnout 2ve 3 te böle miydi yoksa aynı mıydı??

• Arkadaşım zaten normal grandprixte falan sen kaza yapmıyıp diğerlerine yaptırmaya çalışıyosun.Ama burnoutu burnout yapan bu değil mi?Ben burnout 2'yi oynadım onda bu kazalar falan daha bi ikinci planda revenge göre,oyun daha yavaş falan(burnout 2yi ps2,revenge xboxta oynadım)
  • Bende burnout 3 te revenge de var. Zaten bu oyunlar kaza yaptırmak üstüne kurulu. normal oyun modu yok. nfs most wantedi normal mod için önerebilirim.
  • valla ne yalan söyliyim geçen burnout 3 aldım oynadım ilk başlarda zevkliydi ama sonra sıkmaya başladı bi yere dokunsan araba parçalanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: est2006

valla ne yalan söyliyim geçen burnout 3 aldım oynadım ilk başlarda zevkliydi ama sonra sıkmaya başladı bi yere dokunsan araba parçalanıyor

bencede çarpınca hemen dağılması çok kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToRNaDo_1905

quote:

Orjinalden alıntı: est2006

valla ne yalan söyliyim geçen burnout 3 aldım oynadım ilk başlarda zevkliydi ama sonra sıkmaya başladı bi yere dokunsan araba parçalanıyor

bencede çarpınca hemen dağılması çok kötü

ama çok zevkli hatta hızlanıp çarpınca sonra da kendini patlatınca güzel oluyor
  • burnout 3 nasıl revengeden çok farkı varmı sizce hangisi daha güzel?? bende burnout:revenge oynadım. oynadığım en ii yarış oyunu diebilirim görüntü çok ii deil ama ps2 için baya ii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA serisi
    8 yıl önce açıldı
    Dark Souls Serisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diyorum bende 2 side vardı. Revenge ,3 e 200 basar
  • saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknotcu_velet -- 23 Ocak 2006 17:02:49 >
  • Arkadaşım,ben revengeyi xboxta oynadım grafikler süper geldi,yansımalar,şehir tasarımları falan.Ps2 ve xbox versiyonları arasında çok fark varmıdırki?
  • Burnout Revenge hakikaten çok iyi.Çok kaliteli bir oyun....
  • Bende burnout 3 var böyle çok zevkli zaten bi süre sonra alışıyosun ve nerdeyse hiç çarpmıyosun çokbasit mantığğı var.Rakibine çarpıp turbo kazanıyosun trafiğe kapalı ve düz yollarda kullanıyosun turboyu trafiğe açık yerlerde turbosuz gidiyosun
  • Bu arada oyun baya bi çizildi bazen takılıyo bulabilirmiyim satın almak için 3 ü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

Bu arada oyun baya bi çizildi bazen takılıyo bulabilirmiyim satın almak için 3 ü?

xbox ise yardım ederim. Revenge elimde yok fakat burnout 3 gayet zevkli takedown manyak ya trafikte yapmak istediklerimi gerçeğe dönüştürüyorum . Grafikler falan 10 numara bi de saalam ses sistemi ile birleşince yıkım oluyor
  • ya bi de 2 kişilik oynamak istediğimde lütfen 2. kolu takın diyo. halbuki ikinci kol takılı. yalnız 1. kol orji 2. olan yan sanayi. sizce nedeni ne olabilir??..
  • sorununu çözecekmi bilmem ama denemende yarar var yan sanayi kolu 1. kolun yerine tak çalışıyomu diye çalışmıyosa başka oyunlarada dene yada çalışırsa orji kolu 2.ye tak kusura bakmayın baya saçma oldu
  • controller s in kablosu çıkabiliyor ne amaçla yapmışlar acaba merka ettim yani xbox takıldıktan bi 30 cm kadar ps2(pc deki mouse ve klaveye vabında ) ye benzeyen bi şekilde ayrılıyor
  • OYUNUN EN İYİSİ HERZAMAN EN SON ÇIKANIDIR ŞİMDİLİK REVENGE TABİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.