Şimdi Ara

>>Ninja Gaiden 3<< ANA KONU (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
7.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mRt_007

quote:

Orijinalden alıntı: warlock22

quote:

Neyse elimde daha bitmeyi bekleyen NFS Most Wanted var Emrde NG 2 siparişim daha gelecek. Bu sırdaşda patlak çıkan bu oyunların fiyatları düşer:)))

Downpour çıkmış, millet gerilmekten oynayamıyor sen otur Most Wanted oyna... Ne biçim Survival Horror adamısın abicim, eski kafalar bayılıyor bu oyuna valla benden söylemesi, Mass 3'ü tekrar bitirecektim, unutturdu yahu.

Acelesi yok kardeşim neyin ne olacağı belli olmaz herşeyin sırası var. Onunda sırası gelecek.

most wanted gibi oyun mu var devam et bence

• quote:

Orijinalden alıntı: TacTical_TR

quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

XBOX1'e çıkan Ninja_Gaiden ve Ninja_Gaiden_Black oyunları aynımıdır.

ikisi birbirinden farklı yada NG black complete edition gibi bir versiyonmudur bilgisi olan varmı.

okuduğum bazı kaynaklarda ps3'e çıkan ninja gaiden sigma 1 ve 2 xbox versiyonlarının ps3'e çıkmış hd versiyonuymuş.

bilgisi olan seri hakkında bilgi verirse memnun olurum.

Xbox1 için çıkan Ninja Gaiden ve Ninja Gaiden black aynı oyun sadece black versiyonu sonradan çıkan gelişmiş versiyonu extradan bölüm eklenmiş mission diye ana hikayeye bağlı değil tabi ana menüde mission diye seçenek oluyo 30 civarı ufak kapıştığın arenalar var boss larla kapışıyon baya kalabalık ninjalar saldırıyo buna benzer extra içerik bunun yanında oynanışda ufak ama önemli değişiklik var tuşa elin basık kaldığında güç toplama olayı sadece orbs la oluyodu yani düşmanı öldürecen yada sandıktan büyü çıkacak ozaman doluyodu black versiyonunda bunu kaldırmışlar tuşa basılı tutunca 2 kademe güç dolması büyü olmadanda doluyo

PS3 için çıkan Ninja Gaiden sigma NG Black versiyonunun grafikler düzeltilip HD şeklinde yapılmış versiyonu ufak tefek extralarda eklenmiş
    Ninja Gaiden Sigma 2 xbox360 için yapılan NG2'den grafik olarak çok az daha kaliteli ve extradan oynanabilir karakter var ayane, momiji ve rachel adındaki 3 karakterde ana hikayeye eklenmiş extradan kılınç ve bikaç extra seçenek

eyvallah hocam bilgi için teşekkürler.

o zaman ps3 NG sigma'dan başlamak lazım.

ng sigma xbox1'e çıkan iki oyunun tamamı artı olarak hd grafikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Baktim oyle bir secenek yok, oyunu daha da kolaylastiran bir secenek daha var sadece

her mod dadamı var otomatik dövüş sistemi? sadece bossların zorluk seviyesimi değişiyor yani. senin yazdığından bu anlaşılıyor. ama yapımcı sadece hero mod da olacak diyor otomatik dövüş sistemi. yoksa oyunun geneli için konuşurdu yeni oyunda otomatik dövüş sistemi var derdi.

Hero mod'la normal seviyede arada ben bir fark göremedim, mutlaka vardır fark ama ben anlayamadım , normal seviyede oynuyorum zaten ve rezil bir oyun olmuş her açıdan, Ninja Gaiden 2de ki o silah çeşidi, silah upgradleri, dövüş sistemi komboları nerede bu oyundaki saf aksiyon nerde, can barımız bile artık otomatikman her dövüş sonrasında doluyor başarı seviyemize göre, artık oyunda toplayacak hiç bir şey yok koca bölümde, zaten inventory diye bir şey yok, ne bir bulmaca, ne bir silah, ne ninpo, ne de health potion, saf aksiyon yapmışlar, şu ana kadar da bir tane kılıç ve bir oktan başka bir silahım olmadı, vardır mutlaka ama upgade sistemi yok, kombolar azalmış otomatiğe bağlanmış her şey, ninpo sadece bir çeşit var oyunun başından o da otomatik doluyor ayrıca sürekli kullanabiliyoruz çok kolaylaştırıyor oyunu orası da ayrı, uzun lafın kısası iğrenç ötesi bir oyun olmuş.

psn: AlanZ_7z

• IGN oyuna 3/10 verdi, soylediklerine sonuna kadar katılıyorum kelime kelimesine, böyle bir oyun Ninja Gaiden serisinde hep bir kara leke olarak kalacaktır, yazıklar olsun böyle yapımcıya, çok sinirleniyorum böyle facia bir oyuna, üstelik Ninja Gaiden 3 adıyla çıkarmaları ayrı bir facia.

http://uk.ps3.ign.com/articles/122/1221070p1.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

quote:

Baktim oyle bir secenek yok, oyunu daha da kolaylastiran bir secenek daha var sadece

her mod dadamı var otomatik dövüş sistemi? sadece bossların zorluk seviyesimi değişiyor yani. senin yazdığından bu anlaşılıyor. ama yapımcı sadece hero mod da olacak diyor otomatik dövüş sistemi. yoksa oyunun geneli için konuşurdu yeni oyunda otomatik dövüş sistemi var derdi.

Hero mod'la normal seviyede arada ben bir fark göremedim, mutlaka vardır fark ama ben anlayamadım , normal seviyede oynuyorum zaten ve rezil bir oyun olmuş her açıdan, Ninja Gaiden 2de ki o silah çeşidi, silah upgradleri, dövüş sistemi komboları nerede bu oyundaki saf aksiyon nerde, can barımız bile artık otomatikman her dövüş sonrasında doluyor başarı seviyemize göre, artık oyunda toplayacak hiç bir şey yok koca bölümde, zaten inventory diye bir şey yok, ne bir bulmaca, ne bir silah, ne ninpo, ne de health potion, saf aksiyon yapmışlar, şu ana kadar da bir tane kılıç ve bir oktan başka bir silahım olmadı, vardır mutlaka ama upgade sistemi yok, kombolar azalmış otomatiğe bağlanmış her şey, ninpo sadece bir çeşit var oyunun başından o da otomatik doluyor ayrıca sürekli kullanabiliyoruz çok kolaylaştırıyor oyunu orası da ayrı, uzun lafın kısası iğrenç ötesi bir oyun olmuş.

İGN zaten 10 üzerinden 3 vermiş hakkaten yeni yapımcı mahvetmiş oyunu.

• Oyun, tam da hak ettiği puanı almış İgn'ye bravo, oyunun geçmişine ve adına bakarak değil de, objektif bir değerlendirme yapmışlar..Resident evilden sonra bir japon efsanesi daha yok oldu..

IGN oyuna 3/10 verdi, soylediklerine sonuna kadar katılıyorum kelime kelimesine, böyle bir oyun Ninja Gaiden serisinde hep bir kara leke olarak kalacaktır, yazıklar olsun böyle yapımcıya, çok sinirleniyorum böyle facia bir oyuna, üstelik Ninja Gaiden 3 adıyla çıkarmaları ayrı bir facia.

http://uk.ps3.ign.com/articles/122/1221070p1.html

10 üzerinden 3 puan cidden rezillik boyutunda bir puan ve buradaki yorumlara bakıldığındada bu puan normal gibi görünüyor.

Tomonobu Itagaki'nin ayrılması oyunu çok olumsuz yönde etkilemiş resmen oyunu batırmışlar. Ellerinde oyunun oynanış iskeleti zaten varken maceraya girersen böyle batarsın.

En kısa sürede yeni bir Ninja Gaiden projesine başlanmalı ve bu oyunun varlığını bile unutturmaları gerekiyor. Türün en iyi zor ve en sağlam temsilcilerinden bir oyunu bu kadar dibe batırmaya hem hakları yok hemde bu bir başarıdır.

• Ninja Gaiden 1 oynayın, 2yi 5 defa bitirin gerçekten daha iyidir bu çöpten(bu forumda ilk defa bir oyuna çöp diyorum), geçen hafta Mass Effect 3'u bitirdim ve ağzım açık bir şekilde oynadım etkisinden hala çıkamadım, o oyun da kutulu bu oyunda, fiyatları aynı, şimdi bu yapımcıya sorulur sen kendin objectif bak olaya en olsan bir oyun alacaksan bu paraya hangisini alırsın desen, ne der acaba? Zaman kaybını geçin oyunda sürekli yapımcıya küfr ede ede ilerlemek ayrı bir olay, elimde cdsi olsa kırardım şimdi o derece.

Ryu bir köpek katili olmamıştı onu da başardılar, silahsız teslim olmuş ailesi için yalvaran asker katili Ryu...

• Oyunu almadan soguttunuz ha bukadmi kotu yahu her versiyonunu oynadim halada sigma 2 yi oynarim bunuda sabirsizlikla bekliyodum :(

''LG 55CX OLED TV''
    ''PLAYSTATION 5 PRO'' (PSN: Alican1988)
    ''XBOX SERIES X'' (GAMERTAG: Alicans1988)
    ''LG S95QR 810W 9.1.5 CH SOUNDBAR''
  • Notlara ve yorumlara bakılırsa cok kötü bir oyun gibi,halbuki merakla bekliyordum ama oynamayacağım sanırım.

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: warlock22

quote:

Neyse elimde daha bitmeyi bekleyen NFS Most Wanted var Emrde NG 2 siparişim daha gelecek. Bu sırdaşda patlak çıkan bu oyunların fiyatları düşer:)))

Downpour çıkmış, millet gerilmekten oynayamıyor sen otur Most Wanted oyna... Ne biçim Survival Horror adamısın abicim, eski kafalar bayılıyor bu oyuna valla benden söylemesi, Mass 3'ü tekrar bitirecektim, unutturdu yahu.

Acelesi yok kardeşim neyin ne olacağı belli olmaz herşeyin sırası var. Onunda sırası gelecek.

most wanted gibi oyun mu var devam et bence

Silent Hill çıkmış başka oyuna bakılırmı be kaç kere psone daki survial-horror tadında oyun geliyor

• Oyunun PAL versiyonunu ShopTo yollamaya başlamış. Az önce mail geldi.
  • Oyunla ilgili yorumu ilk ben yaptım sanırım burda ve yanılmadığım ortaya çıktı. İllede merak edenler varsa malum yoldan bi göz atsınlar beğenirlerse orjinalini alsınlar yoksa boşa para verdim diye pişman olmasınlar. Ama bana sorarsanız gelmiş geçmiş ve gelecek en kötü ninja gaiden oyunu. Son derece tekdüze ve kendini tekrarlayan oynanış ve üzerine hiçbirşey koyulmamış grafikler oyunun kısa bir özeti.

Oyunun online'ı paralı. Online Pass koymuşlar oyuna.

Orijinalden alıntı: Rubellite

Ne kadar küfretseniz azdır bu oyuna.

Oyunun online'ı paralı. Online Pass koymuşlar oyuna.

Yuh kim oynayacak bunun Online kismini,dua edelim de Single icin Offline Pass koymadilar..
  • bu neslin sonuna gelinmiş bir dönemde ne cacık oyunlar varken bu oyuna çöp demek abeste iştigaldir,oyunu bağımsız olarak ele alın daha önce ki seri ile bağdaştırıp yorum yapmayın,gidin birde resident evil'a bakın onada bilmem ne yapıştırırsınız artık

Orijinalden alıntı: sendomi

bu neslin sonuna gelinmiş bir dönemde ne cacık oyunlar varken bu oyuna çöp demek abeste iştigaldir,oyunu bağımsız olarak ele alın daha önce ki seri ile bağdaştırıp yorum yapmayın,gidin birde resident evil'a bakın onada bilmem ne yapıştırırsınız artık

İyide böyle bir oyuna bağımsız olarak bakabilmek ayrı bir yetenek ister başlı başına, bu bir seridir ve dünyada seveni çoktur, böyle bir seriyi mahvetmeye kimsenin hakkı yoktur, ayrıca RE Racoon City de ayrı bir rezalet, böylesine yapımlar bu isimlere sadece leke sürer, satışlar da ortada zaten bahsı geçen iki oyunun satışları yerlerde sürünüyor, hakettiler de.

• re ile bu oyun aynı kefede değiller tabi ki re bir efsane ama bu oyunu tek başına ele almak dediğin gibi zorda düşünce meselesi konsollar zaten ömrünü yemiş parçala kes oyun grafikler tatmin etti beni oynanışda öyle ama dediğim gibi diğer ng'ler ile karıştırmadan yorum yaparsam
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.