Şimdi Ara

ninja 250sl beni taşırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selamlar yazın kawasaki ninja 250sl almayı planlıyorum boyum 1.80 kilom 85 motor altımda ezilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taşır.
  • hocam çift silindir alsan ? kawasaki ninja 250sl tek diye biliyorum ben çift al daha seri ve sesli olur senin için 250cc piyasası türkiyede pahalı almışken bir defa almış olursun.
  • 85 kg mis. Kardes bende 120 ustusun falan sandim.
    Tasir tasir, ne adamlar var 110 kg ile cbf veya ybr ile kuryelik yapiyorlar.
    Seni amuda bile kaldirir.

• Sana fazla bile gelir, tek silindir ama basincada giden bir motor yani o kadarda hafife almayin sl yi

• ben 187 87 kiloyum beni taşıyor üstelik 164 felan yaptı üstünde ben varken. Cbr'ı felan rahat tokatlıyor zaten :D
  • 150 kilo falan olmali boyle bir konu actigina gore dedim. Elin adami 100 kiloyla spacy kullaniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim kadar kilon var sandım (135 kiloyum)

kilodan ziyade 250sl küçük bi motor bilgin olsun boyundan ötürü altında küçük gözükebilir
    imkanın varsa r25 gibi çift silindir bi motorla başla

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

benim kadar kilon var sandım (135 kiloyum)

kilodan ziyade 250sl küçük bi motor bilgin olsun boyundan ötürü altında küçük gözükebilir

kardeş boş beleş cevap yazmayın karşındaki adamın motosiklet tecrübesi varmı bilmiyorsun ve r25 al diyorsun kime sorarsan sor ( apaçiler hariç ) r25 başlangıç motoru degil kendi klasman larındaki diger motorlar ile arasında fena farklar var 250 cc ama hiç 250 gibi tepki vermiyor bu yüzden o motorla başlanmaz bırak altında ezilsin motor küçük gözüksün öldürmesin ama küçük gözüksün
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal2020

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

benim kadar kilon var sandım (135 kiloyum)

kardeş boş beleş cevap yazmayın karşındaki adamın motosiklet tecrübesi varmı bilmiyorsun ve r25 al diyorsun kime sorarsan sor ( apaçiler hariç ) r25 başlangıç motoru degil kendi klasman larındaki diger motorlar ile arasında fena farklar var 250 cc ama hiç 250 gibi tepki vermiyor bu yüzden o motorla başlanmaz bırak altında ezilsin motor küçük gözüksün öldürmesin ama küçük gözüksün

Cevabimi egitimli oldugunu varsayarak yazdim
    Olasi bi cevabinda konuyu detaylandiracaktim

• r25 al daha rahat
  • Senin gibi iki kişi binsin cıkı çıkmaz...
  • Mt 125 im vardı.Ben 95 kg kayınbaba 90 kg.Şehirde bi 50 km yaptık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.