Bildirim
*** Nikon SLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi *** (1987. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Selamlar. Bunlar da benden olsun bakalım. (Nikon FE'deki film kodak elite chrome ayrıca)
Nikon FE, 50m f/1.4d by edebsiz, on Flickr
d90, 50mm f/1.4d by edebsiz, on Flickr
d90, 50mm f/1.4d by edebsiz, on Flickr_____________________________ -
Selamlar. Ben de fotoğrafçılık hobime bir üst seviyede devam edebilmek için yeni aldığım NIKON D3100+18-105mm VR kiti ile aranıza katılmış bulunuyorum. Fotoğraflardan paylaşarak, deneyimlilerden yorumlar almak fena olmaz :))) _____________________________ -
13 Şehit onlar bir daha hiç gelmeyecekler sevdiklerine kavuşamayacaklar :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 15 Temmuz 2011; 22:45:32 >_____________________________ -
@quicksand İnsan kendi yakını olarak düşününce daha bir kötü oluyor. Bakalım nereye kadar gidicek böyle. Işık patlamasını çok güzel kullanmışsın, hoşuma gitti ayrıca. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackR
Selamlar. Ben de fotoğrafçılık hobime bir üst seviyede devam edebilmek için yeni aldığım NIKON D3100+18-105mm VR kiti ile aranıza katılmış bulunuyorum. Fotoğraflardan paylaşarak, deneyimlilerden yorumlar almak fena olmaz :)))
Sen ne yapmışsın öyle, millet Nikon'dan kaçarken...
Neyse hocam, makinan hayılı olsun.,_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: teknikkonular
quote:
Orijinalden alıntı: BlackR
Selamlar. Ben de fotoğrafçılık hobime bir üst seviyede devam edebilmek için yeni aldığım NIKON D3100+18-105mm VR kiti ile aranıza katılmış bulunuyorum. Fotoğraflardan paylaşarak, deneyimlilerden yorumlar almak fena olmaz :)))
Sen ne yapmışsın öyle, millet Nikon'dan kaçarken...
Neyse hocam, makinan hayılı olsun.,
herkes nikondan kaçarken mi ?_____________________________ 500px Nikon D90 / Nikkor AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR/50mm F1.8d lens/ HTC desire hd -
Arkadaşlar nikon D90 alacagım yanında 8gb hafıza kartı hediye veriyorlar bende şöyle düşündüm 8 gb yerine 2 tane 4gb alayım ama ellerinde class 6 yokmuş onun yerine şöyle bi seçenek çıktı karşıma siz olsaydınız hangisini seçerdiniz
8gb class 6 sd hafıza kartımı (kingston )
2 tane 4 gb sandisk extreme class 10 hafıza kartımı
sandisk i tercih edersem 35 lira fazladan ücret ödeyeceğim bana 2 tane sandisk i almak daha mantıklı geliyor hem class10 hemde 1 tanesi bozulursa öbürünü kullanabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmurat07 -- 15 Temmuz 2011; 22:03:51 >_____________________________ 500px Nikon D90 / Nikkor AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR/50mm F1.8d lens/ HTC desire hd -
@BlackR
Aramıza hoşgeldin_____________________________ -
@bmurat07
Kingston 8Gb Class 6 olanı alın derim. Daha sonra da 35TL yerine 50-55 TL verip bir 8Gb Class 10 daha alıp keyfinize bakın, hem 2 kat kapasite hem de Class 10'unuz olmuş olur
http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-122.08.03.016-8gb-sdhc-class-10-high-speed-professional/productdetails.aspx?I_ID=51386_____________________________ -
2 tane 4 gb sandisk extreme class 10 _____________________________
Nikon D80+Nikkor AF 50mm f/1.8+Nikkor AF-S DX 18-135mm f/3.5-5.6G ED+Nikkor AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G ED-IF VR
VCDS+ODİS -
.....................13.........................
"Mecnun bilseydi Vatan sevgisini, sever miydi Leyla zillisini"_____________________________ İZMİR/KARŞIYAKA -
quote:
Orijinalden alıntı: teknikkonular
yazık edersin hocam d90 2-3 sene önce çıkmış eski bir makina.,. kasasına kanıp yanılmamak lazım., iso 400 de bille yüksek kumlanma yaratıyor. Ama Canon öyle mıi her sene taş üstüne taş koyarak kendisini daha ileri taşıyor..
Hocam ne yapmaya çalışıyorsunuz merak ettim_____________________________ -
-
Son zamanlarda Nikon'dan Canon veya Sony'ye geçiş yapan 3-4 kişi gördüm d90 kullanan bir arkadaşım da Sony a77 nin çıkmasını bekliyor Çevremde zaten en fazla 20 tane fotoğrafçı vardır bi kısmının geçiş yapması dikkatimi çekti benim de ama galiba daha çok kişi nikondan kaçıyor
gerçi biri de 1000d satıp Olympus e-p2 aldı, insanlar çok çabuk sıkılıyor makinelerinden
_____________________________ -
Şakayla karışık takılıyoruz işte.
Ama D90 hakkında söylediklerim yalan mı?
Güzel kasa, iyi lens sadece bu kadar mı... Nikonun bu kadar mı...
Keşke Nikon Canon'un hızınaayak uydursaydı da bende Nikon alsaydım._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
Hocam ne yapmaya çalışıyorsunuz merak ettim
şiiiii ses çıkarma; onlar atar tutar az sonra giderler..şiiiiiiii_____________________________ İZMİR/KARŞIYAKA -
quote:
Orijinalden alıntı: synchro
Son zamanlarda Nikon'dan Canon veya Sony'ye geçiş yapan 3-4 kişi gördüm d90 kullanan bir arkadaşım da Sony a77 nin çıkmasını bekliyorÇevremde zaten en fazla 20 tane fotoğrafçı vardır bi kısmının geçiş yapması dikkatimi çekti benim de ama galiba daha çok kişi nikondan kaçıyor
gerçi biri de 1000d satıp Olympus e-p2 aldı, insanlar çok çabuk sıkılıyor makinelerinden
Doğrudur
Bakıyorsun Canon bölümüne hepsi yeni yeni teknoloji ürünü makinalar...
Geçiyorsun Nikon'a çogu 2-3 yıllık makinalar yeni diye lanse ettikleri de eski sistemlerin hafif oynamış hali..._____________________________ -
bende goruyorum.
nikon dan kaçıp leica alanlar var...
şaka bir yana. canon da demekki o kadar cok eksik varki hala teknoloji ustune teknoloji geliştiriyor...
biz 1 yıldır d90 ımla mutlu mesut yasıyoruz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iNsTiGaToR -- 16 Temmuz 2011; 1:03:03 >_____________________________ Nikon D7000, Tamron 17-50mm VC, Nikon 55-300 VR, 50mm 1.8D - Slik 400DX Pro
Denon 1911 AVR - JBL SCS 200.5
Asus Zenfone 6
LG 60p -
quote:
Orijinalden alıntı: iNsTiGaToR
bende goruyorum.
nikon dan kaçıp leica alanlar var...
şaka bir yana. canon da demekki o kadar cok eksik varki hala teknoloji ustune teknoloji geliştiriyor...
biz 1 yıldır d90 ımla mutlu mesut yasıyoruz...
nikon dan sonra leica keser..o da belki keser..;)_____________________________ İZMİR/KARŞIYAKA
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X