Şimdi Ara

*** Nikon SLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi *** (1985. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61.730
Cevap
90
Favori
2.397.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19831984198519861987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bir arkadaşım Tokina 11-16mm F2.8 lens aramaktadır. Komşuda pişer bize de düşer hesabı, bana satıyormuş gibi temiz ve ucuz olması önemli :))

Elinde olan ve satmayı düşünen var ise tekliflerinizi özelden yazabilirsiniz.

Not: Bu aralar işler yoğun, başlığı çok sıkı takip edemiyorum. :( Beni bu konuda mazur görün.

bu da aynı çanta değil mi ? 100lira fiayt farkı neden ki :S

@bmurat07 70-300 sığıyormus ama makineye takılıyken zor kapanıo yazmış bi eleman

Orijinalden alıntı: quicksand

http://www.hepsiburada.com/Liste/lowepro-nova-170-aw-dijital-foto-tasima-cantasi/ProductDetails.aspx?productId=bd999872&categoryId=81481

bu da aynı çanta değil mi ? 100lira fiayt farkı neden ki :S

@bmurat07 70-300 sığıyormus ama makineye takılıyken zor kapanıo yazmış bi eleman

ztn lensi takılı şekilde taşımayı düşünmüyorum genelde 18-105 i kullanırım teşekkürler bilgi için
  • 100 lira fiyat farkı olmasına şaşırdım acaba fotografium un sattığı üründe çok belli olmayan kusur vs birşey mi var acaba ? Vanguard peking 21 de aynı fiyat yaklaşık.. ikisinide inceleyip almak istiyorum ama teknosa vs yerlerde zor bulunuyor bu çantalar..

Orijinalden alıntı: BRV35

@Sh@rKs-PoWeR

Hocam Doların artmasıyla fiyatlarda zıplamış aradığım dükkanlarda işlerin çok durgun olduğunu söylediler , 2 hafta önce 55-200 400 lirayken bugün 550 liradan söz ediyolar Tokina için 2.el sordum yokmuş birde dolar düştüğü anda fiyatlar eski haline gelecek diyorlar bakalım zaman gösterecek..

Vanguard kullanışlı gözüküyor 55-200 ile sığar büyük ihtimalle siz nerden aldınız ?

Birde şu linkteki ürün var , çanta büyük gibi gözüküyor d5000 + 18-55 + 55-200 + 50 mm alırmı sizce , alırsa sipariş edeyim..

http://www.fotografium.com/Lowepro-Lowepro-Adventura-170-DSLR-Fotograf-Makinesi-cantalari_2710.html#0

Hocam bu çanta resimlerde çok ufak duruyor.Bence almaz okadar lensi
  • Hocam Vanguard Peking 21 alıcam büyük ihtimalle görerek almayı istiyorum , lowepro 170 varsa onada bakıcam ikisinden birini alırım büyük ihtimalle , Vanguard Vatan Bil. Balçovada gözüküyor yarın gideyim bakayım bari..

Şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum , mekanları cennet olsun.

Bende Şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum , mekanları cennet olsun.

bi de bunun için 7 saat beklemiş eleman

http://www.fotokritik.com/2620453

Hocam yarın Balçova taraflarına gideceğim Bestbuy ve Vatan Bilgisayara bakacağım , Vanguard güzele benziyor yanınada 55-200 VR yi koymayı planlıyorum inşallah iki çantadan birni alacağım .

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Balçovaya kadar gitmişken media markt mağzasınada bak.Belki kampanya filan denk gelir ucuza alırsın

Hocam yarın hepsine bakıcam , mediamarktta teşhir lens standı vardı orda çoğu lensi deneyicem büyük ihtimalle..

..ve uçmak (istanbula)

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Balçovaya kadar gitmişken media markt mağzasınada bak.Belki kampanya filan denk gelir ucuza alırsın

Hocam yarın hepsine bakıcam , mediamarktta teşhir lens standı vardı orda çoğu lensi deneyicem büyük ihtimalle..

Hocam Lowepro Nova 170 tavsiyemdir. Buna bakmadan karar vermeyin derim. Gerçekten çok kaliteli malzeme. Bende kahverengi olanı var. Hoş duruyor bence. Yağmurluğu falan da var.

EDIT: Gerçi bu 140mış ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege. -- 14 Temmuz 2011; 21:56:39 >

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü
  • @Sh@rKs-PoWeR
    Hocam yarın ne güzel gider bakarım diyordum , acil işim çıktı yarın sabah Manisaya gidiyorum , haftasonu Manisada kalıcam P.tesi gidicem artık :)

@ Ege.
    Tavsiyeniz için teşekkürler

edit : hocam 140a 2 lens sığar mı mesela 55-200 vr de sığar mı ? hatta 3. ufak bir prime lens sığdırabilir miyz ?

Biraz önce Nikon 18-200 VR yi deneme fırsatım oldu , aslında hiç tavsiye etmediğim bir lensti onun yerine Tamron 17-50 veya Sigma 17-70 daha iyi bir tercih olur diyordum 200 mm ye yakın keskinlik düşüyor ama yinede tatmin etti uygun 2.el veya spot bulunursa güzel bir tercih olabilir ..

Şimdi düşündüm 18-200 mü alsam diye ama vazgeçtim şimdilik 18-55 ile devam etmek daha mantıklı olacak 1-2 haftaya 55-200 vr almayı planlıyorum seneye yazın güzel bir gündelik ve yeni Nikon 40mm almayı düşünüyorum :)

Birde Sigma 50-200 DC OS HSM yi Türkiyeden çok az kullanan var heralde olumlu-olumsuz hiç bir yoruma ulaşamdım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 14 Temmuz 2011; 23:02:01 >

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü
  • _____________________________
    İZMİR/KARŞIYAKA
  • quote:

Hocam Vanguard Peking 21 alıcam büyük ihtimalle görerek almayı istiyorum , lowepro 170 varsa onada bakıcam ikisinden birini alırım büyük ihtimalle , Vanguard Vatan Bil. Balçovada gözüküyor yarın gideyim bakayım bari..

Şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum , mekanları cennet olsun.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum , mekanları cennet zaten inşallah.

Bu arada tüm topağın ve dışarıdan takip edenlerin Berat Kandili'ni kutlarım.İnşallah beraatımıza vesile olur

Buralara kadar çanta için gelmenize gerek yok.Zaten Bestbuy kapandı,Teknosa oldu

Uğrayın Murat Erin'e yeni mekan yapmış.Çanta dolu.Lowepro'nun yanı sıra bir de ekonomik bir marka da getirmiş.

Ben çantalarımı ondan aldım.Hep daha hesaplı fiyatları var.Ama siz yine de hazırlıklı gidin fiyatları bilin de ona göre konuşun

İlginize teşekkür ederim hocam bu aralar Murat Erinle çok sık konuşuyorum , 55-200 VR düşünüyorum geçen haftalarda 400 lira demişti bir sonraki hafta alayım dedim elinde yokmuş bugün konuştuk varmış elinde doların yükselmesiyle 500 lira olmuş , doların düşmesini bekeleyeceğim Murat abi günlük kurlardan hesaplıyormuş heralde..Bu arada Murat abide bolca lens çeşidi ve makro uzatma tüpü , ters bağlama adaptörü vs aksesuarlar var mı ?

Bestbuy'ın kapanacağını duymuştum ama kapandığını bilmiyordum sessiz sedasız olmuş kapanışa özel büyük bir kampanya bekliyordum açıkçası çok üzüldüm doğrusu d5000i ordan almıştım 2 lensliydi teleyi sattım 1250 ye denk geldi makina.. güzel kampanyaları oluyordu en önemlisi Mediamarktında gelmesiyle Teknosa bile extra mağzalarında güzel indirimler yapmaya başladı ..

Çanta işinide konuştuk Murat Abiyle istediğim Lowepro 160 ve 170 modeli yokmuş elinde 140 varmış oda diğerlerine göre daha küçük yoksa gidecektim bugün

Bende tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni kutlarım..
  • Arkadaşlar 1 hafta önce Nikon D3100 makinamı almıştım. 1 kaç fotoğraf çektim hatalarımı söylerseniz bu işe yeni başlayan bir amatör olarak kendimi geliştrmeme yardımcı olursunuz . Teşekkürler şimdiden.
     *** Nikon SLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi ***

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.