Şimdi Ara

NIKON D90 18-105 OBJ KIT DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  NIKON D90 18-105 OBJ KIT DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
    Etkin Çözünürlük (mp) : 12,3
    Lcd Ekran Boyutu (inç) : 3"
    Hafıza Tipi : SD/SDHC
    Menşei : İthal
    Iso Hassasiyeti : Otomatik, 200 ? 6400
    Renk : SİYAH
    Garanti Süresi (yıl) : 2
    Model : D90
    Enstantane Hızı (sn) : 1/4000

NIKON D90 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ

Düşük kumlanmalı geniş ISO hassasiyet aralığı ile yeni tasarlanmış Nikon DX format CMOS görüntü sensörü
    Yumuşak detaylar, zengin renkler ve detaylar için EXPEED
    Yenilikçi D-SLR film işlevi: D-Film
    Yüz Algılama Sistemi ile entegre Sahne Tanıma Sistemi
    Kolay kullanımlı Canlı Görüntü Modu
    Resim kontrol sistemi: Görüntüdeki görsel stili düzenleme
    Yüksek kontrast içinde yumuşak ton reprodüksiyonları için Aktif D- Aydınlatma
    Çok yönlü pratik 11-nokta AF sistem
    Yaklaşık %96 oranında ekranı kaplama özelliği ile parlak pentaprizma vizör
    Yüksek görüntü kalitesi için ileri sahne modları

Bu Makinanın Üstüne Cihaz tanımam Piyasa Fiyatı Yaklaşık 2.700 TL civarında..

• Amaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

Amaç?
    sonuç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

sonuç?

Alıntıları Göster
    İlginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

sonuç?

Alıntıları Göster
    boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

boş.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar siz'de hiç makinadan anlamıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

arkadaşlar siz'de hiç makinadan anlamıyorsunuz

Alıntıları Göster
    sanırım arkadaş kompakt makinadan sonra direk eline bir d90 almış ve olası muhtemel hayranlık duyguları depreşmiş hoşgörelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

sanırım arkadaş kompakt makinadan sonra direk eline bir d90 almış ve olası muhtemel hayranlık duyguları depreşmiş hoşgörelim

Alıntıları Göster
    sağolsun emek vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhns

sağolsun emek vermiş

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 12 Ocak 2010; 13:19:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

quote:

Orijinalden alıntı: gkhns

sağolsun emek vermiş

/>

Alıntıları Göster
    Eğer arkadaş makınayı aldıysa hayırlı olsun çektiği fotoğraflarıda paylaşırsa daha iyi olur,

Nikon D90 doğru bir tercih İleride daha iyi bir kaç lens takviseyesi yaparsa ohh

• quote:

Orijinalden alıntı: electro_shop

Eğer arkadaş makınayı aldıysa hayırlı olsun çektiği fotoğraflarıda paylaşırsa daha iyi olur,

Nikon D90 doğru bir tercih İleride daha iyi bir kaç lens takviseyesi yaparsa ohh

Ben de D90 aldım. Bu ilerdeki daha iyi bir kaç lens takviseyesini biraz açabilir imisiniz.
    18-105mm kötü bir lens mi? İyi lens tavsiyeleriniz nelerdir. Aydınlatırsanız sevinirim.
    İşin doğrusu piyasada bir sürü lens var ve ben hangisini alacağımı bilemiyorum.
  • @MKA1881,
    Kafanızı karıştırmayın. Aldığınız lens D90 için Kit lenslerin içinde baya iyi bir lenstir. Elbette çok daha iyileri olacaktır. Belki bu daha iyilerinden iyisi olacaktır. Bu işin sonu yoktur
    quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

quote:

Ben de D90 aldım. Bu ilerdeki daha iyi bir kaç lens takviseyesini biraz açabilir imisiniz.
    18-105mm kötü bir lens mi? İyi lens tavsiyeleriniz nelerdir. Aydınlatırsanız sevinirim.

• quote:

quote:

Bununla biraz haşir neşir olun.İhtiyacınız şekillensin.Daha sonra ihtiyaca göre alırsınız.18-105 fena bir lens değil.Ama ahım şahım bir lens hiç değil.Nikon SLR sayfasında daha detaylı biligi bulabilirsiniz.Selamlar...

• quote:

kesinn...

yada zekice biz DH kullnıcılarının zeka seviyesini olçmek için ilk anımsama izlenimlerini kontrol etmek de istemiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknkrc -- 13 Ocak 2010; 15:53:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkrc

quote:

kesinn...

yada zekice biz DH kullnıcılarının zeka seviyesini olçmek için ilk anımsama izlenimlerini kontrol etmek de istemiş olabilir

Alıntıları Göster
    @bipekkan ve @koolandgang, cevaplarınız için teşekkürler. Sanıyorum genel kanı makineyi tanı, sonra alacağın lens kendiliğinden ortaya çıkar. Tamam önerilerinizi dinleyeceğim ve D90'nımın tadını çıkaracağım.

• quote:

@bipekkan ve @koolandgang, cevaplarınız için teşekkürler. Sanıyorum genel kanı makineyi tanı, sonra alacağın lens kendiliğinden ortaya çıkar. Tamam önerilerinizi dinleyeceğim ve D90'nımın tadını çıkaracağım.

Alıntıları Göster
    herkese selam, fotoğraf makinelerinden anlamam ama merak ettim bu d90 standart objektifle kaç X zoom özelliğine sahip?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdanger

herkese selam, fotoğraf makinelerinden anlamam ama merak ettim bu d90 standart objektifle kaç X zoom özelliğine sahip?

105/18=5.833
  • quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

105/18=5.833

öğretici oldu sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

105/18=5.833

Alıntıları Göster
    X kavramı yerine milimetrik düşünmek gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

X kavramı yerine milimetrik düşünmek gerek

nasıl yani? 2 model ayrı sınıflarda ama mesela kodak z980 de 24X optik zoom yazıyor, onla kıyaslarsak neye tekabül ediyor, bilgilendirirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.