Şimdi Ara

NIKON COOLPIX L310

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
10
Favori
117.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta teknosada 499 TL den satılacak. Fiyat/Performans Karşılaştırması yapabilirmisiniz? Kullanıcı yorumları için beklemede

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nikon COOLPIX L310: Güçlü ve Kullanıcı Dostu Bir Kompakt Kamera

Nikon COOLPIX L310, fotoğrafçılık yolculuğuna yeni başlayanlar veya kompakt ve kullanımı kolay bir kamera arayanlar için ideal bir seçimdir. 26x optik zum objektifiyle uzaktaki nesneleri yakınlaştırmanıza olanak tanır ve 12,2 megapiksel çözünürlüğü sayesinde yüksek kaliteli görüntüler elde edersiniz.

COOLPIX L310, tüm çekim senaryolarında mükemmel sonuçlar elde etmenize yardımcı olacak çeşitli özellikler sunar. Otomatik Sahne Seçimi özelliği, mevcut çekim koşullarını analiz ederek en uygun ayarları otomatik olarak seçer. Video Kayıt özelliği ile 720p HD videolar kaydedebilir ve LCD ekranı görüntülerinizi anında önizlemenizi sağlar.

Hafif ve ergonomik tasarımı sayesinde COOLPIX L310'u gittiğiniz her yere kolayca taşıyabilirsiniz. Uzun ömürlü pili, uzun süre çekim yapmanızı sağlayarak anı kaçırmamanızı sağlar.

Nikon COOLPIX L310 ile, ister acemi bir fotoğrafçı olun ister deneyimli bir kullanıcı, harika fotoğraflar ve videolar çekerken kendinizi güvende ve rahat hissedeceksiniz. Geniş açıdan telefotoya kadar değişen zum aralığı ve çok yönlü özellikleriyle, bu kamera fotoğrafik yeteneklerinizi geliştirmek için mükemmel bir araçtır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben az önce aldım. Biraz kurcaladıktan sonra yazarım buraya...
  • hala yazan olmamış ??
  • Alan arkadas biraz yorum yapabilir mi pili ve çekimi nasıldır bende almak istiyorum?
  • Ses kayıt özelliği yok ama video kaydında ne işe yaracak peki?
  • Bu cihaza ilaveten lens takılabiliyor mu?
  • Ben bizzat gidip gördüm test ettim. Lens takılmıyor. Yarı profesyonel falnda değil dijital foto. Zoomu bozuk . foto zoomu hele çok dandik yani ödenmez ona o fiyat ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    p600 - hx400 - sx60
    10 yıl önce açıldı
    Nikon Coolpix P1000
    4 yıl önce açıldı
    Nikon Coolpix S230
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen eminmisin bu makinayı denediğine yüz tanıma göz kırpma özelliği herşey var 21x optik zoom kısaca şöyle söyleyim 100m ilerdeki kişiyi çok net bir şekilde yüzünü çekebiliyorum video çekimide hd iyikide bu makinayı almışım çok memnun kaldım alacaklara tavsiye ederim bu fiyata kaçırmasınlar derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut-zobu

sen eminmisin bu makinayı denediğine yüz tanıma göz kırpma özelliği herşey var 21x optik zoom kısaca şöyle söyleyim 100m ilerdeki kişiyi çok net bir şekilde yüzünü çekebiliyorum video çekimide hd iyikide bu makinayı almışım çok memnun kaldım alacaklara tavsiye ederim bu fiyata kaçırmasınlar derim

Var mı paylaşabileceğiniz fotoğraf(larınız) burada, zumlu ve zumsuz. 100 metre ilerideki kişiyi net olarak yüzünü gösteren mesela ?
  • Ben makinayı bugun aldım ve suanda cok memnunum iyiki almısım diyorum ve herkeze öneriyorum.(Ayrıca zoom'u cok iyi video kamerasıda hd)
  • Bence sadece kaba bir makine derim canon sx130 alin daha iyi cunku ne m modu var nede 21 x de o kaliteyi veriyor normal kompakt bi makinadan cok farki yok diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makineyi ben de aldım.
    prof. değil tabii ki. SLR ile compact arası diyorum ben bu modellere. compact makineler benim gözüme oyuncakmış gibi geliyor. bu alet ele oturuyor. çekimleri gayet iyi. üzerinde hoparlor var. yani sesli çekim yapıp rahatlıkla izleyebiliyorsunuz.
    en kısa zamanda test için çektiğim fotoğrafları yüklerim.
    makine pilli ama pil çok kısa sürede bitmiyor. 150 foto çektim hala full gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savasdursun

makineyi ben de aldım.
    prof. değil tabii ki. SLR ile compact arası diyorum ben bu modellere. compact makineler benim gözüme oyuncakmış gibi geliyor. bu alet ele oturuyor. çekimleri gayet iyi. üzerinde hoparlor var. yani sesli çekim yapıp rahatlıkla izleyebiliyorsunuz.
    en kısa zamanda test için çektiğim fotoğrafları yüklerim.
    makine pilli ama pil çok kısa sürede bitmiyor. 150 foto çektim hala full gösteriyor.

Ürün teknosa'da hala 499 TL. Çektiğiniz resimlerden ekleme şansınız var mı? Eğer resim kalitesi güzelse bende almayı düşünüyorum.
  • burada yayınlayabilmek için fotoğraflar çektim fakat henüz fırsatım olmadı yayınlamak için. bugün yada yarın yayınlamış olurum.
  • Bende almayı düşünüyorum onun için çektiğiniz fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum.
  • ben çok beğendim işin doğrusu dun aldım teknosada ki satıcıda oldukçailgiliydi amator çekim yapıyorum fazlasıyla yetecek sanırım bize...
  • resim çeken yokmu foruma eklense iyi olur bende düşünüyorum bu cihazı
  • fotoğrafların her biri 5-6 mb civarında. çok yüksek çözünürlüklerde çektim. buraya yükleyemiyorum.
    ÖM atana gönderebilirim.
  • bende bugün aldım. çook memnun kaldım görüntüsü zoomu mükemmel alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.....
  • makineyi gerçekten övüyorlar epeyi , 499dan satıştamı acaba teknosalarda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.