Şimdi Ara

Nikita Mı?Person Of Interest mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki diziden birisine başlayacağım.Benim için sürükleyici olması ve bölümlerin birbiriyle bağlı olması önemli hangisini önerirsiniz?

• Çoğu bölüm birbiriyle bağlantılı olmasada Person Of Interest izle derim. Nikitayıda izledim ama bence Person Of Interest kadar iyi değil.
  • POI.
  • Nikitayı izledim çok sürükledi 2 sezon birden bitti. Person of interest 2 bölüm izledim. İkisi de sıkıcı geldi devam etmedim. Kişiden kişiye değişir tabii bu. Ama nikitanın bölümlerinin hepsi birbirleriyle bağlantılı.
  • Tabi ki POI , ana konusu yok bu dizinin diyenlere aldanma , neredeyse daha 1. sezonda 7-8 tane ana konu çıkardılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Nikitayı izledim çok sürükledi 2 sezon birden bitti. Person of interest 2 bölüm izledim. İkisi de sıkıcı geldi devam etmedim. Kişiden kişiye değişir tabii bu. Ama nikitanın bölümlerinin hepsi birbirleriyle bağlantılı.

aynen Poi bende 2 bölüm izledim sıkıldım ama nikita'nın tüm bölümlerini izledim
  • Nikita'nın bir bölümünü yarım yamalak, POI'nin ise 2-3 bölümünü izledim. sanki Nikita daha sürükleyici gibiydi ve POI birazda yapmacık geldi ama tüm sezonlarını izlemeden de net çıkarım yapmak doğru değil. İki diziyide izleyenler daha net karşılaştırmalı yorumlar yaparlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stranger things izlenir mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • poi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

poi

+1
  • Nikita'yı izlemedim ama POI'i 8-9 bölüm izledim sanırım. Sonra devamını getiremedim. Birbiriyle fazla bağımsız geldi bölümler.
  • Açık ara POI
  • POI bana göre bu dizi ilk dinleyişte güzel gelmeyen ama sonradan dilinden düşmeyen rock şarkıları gibi, izledikçe seversin
  • Person Of Interest
  • person of interest kesinlikle.bölümler ilerleyip sezon finali yaklaştıkça seyir zevki artmış.konu olarak zenginleşmişti.
  • Person Of Interest
  • sorumu bu tabikide POİ
  • Nikitayı izlemedim ama POI şiddetle tavsiye ederim.
  • 2 side devam ediyor değil mi?
  • Poı nikita ile kıyaslanmıyacak kadar kaliteli bir dizi kesin POI izleyin.
  • Nikitayı ve Person Of İnterestide izleyen biri olarak;
    Nikita izlenmeye değer bir dizi. Lakin Dexter Fringe kadar mükemmel değil.
    POI Nikita'ya göre biraz daha akıcı ya da söyle söyliyeyim sıkıcı gelmeyen daha eğlenceli yanları var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.