Şimdi Ara

Nikita - Fringe - Six Feet Under | Bitmiş dizi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son final yapmış dizi olarak dexteri bitirdim. Aklımda Nikita, Fringe, Six Feet Under var fakat fringeye nedense pek sıcak bakmıyorum bu 3ü dışında önerebileceginiz "Final" yapmış diziler var mı ?

Başlıca final yapmış izlediğim diziler ;

Lost, breaking bad, prison break, dexter, blue mountain state, boardwalk empire, the wire, the shield, 24 ve birkaç dizi daha.

Lütfen komedi, sitcom, spartaküs gibi tarihi dizi önerisinde bulunmazsanız sevinirim, genel itibari ile aksiyon macera türünü tercih ediyorum.

edit: nikita bitti, chuck son 3 bölüm kaldı. Başka önerilere açıgım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 27 Şubat 2015; 15:56:21 >

• prison breaka , breaking bad dan 5 ay sonra basladım. Baslayamamın sebebi, 4 sezon ve her sezonun 22 bölüm olması ( 3. sezon 13 bölüm) bi arkadastan tavsiye alarak basladım " İlk 5 bölüm izle sarmassa bırak hic izleme " dedi. Bunun üzerine 5 bölüm disimi sıktım. 5. bölümden sonra diziyi bırakamadım. İnanırmısınız bilmem ama bugün itibariyle 4. sezon 17. bölümdeyim simididen hüzünlenmeye basladım. The final break de aglarsın diyorlar . Bakalım neler olacak.

Prison breakdan sonra hangi dizi bu sekilde bagımlı yapar. Dizisever arkadaslardan bende bi tavsiye alabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

prison breaka , breaking bad dan 5 ay sonra basladım. Baslayamamın sebebi, 4 sezon ve her sezonun 22 bölüm olması ( 3. sezon 13 bölüm) bi arkadastan tavsiye alarak basladım " İlk 5 bölüm izle sarmassa bırak hic izleme " dedi. Bunun üzerine 5 bölüm disimi sıktım. 5. bölümden sonra diziyi bırakamadım. İnanırmısınız bilmem ama bugün itibariyle 4. sezon 17. bölümdeyim simididen hüzünlenmeye basladım. The final break de aglarsın diyorlar . Bakalım neler olacak.

Prison breakdan sonra hangi dizi bu sekilde bagımlı yapar. Dizisever arkadaslardan bende bi tavsiye alabilirim :)

Spartacus>Breaking bad>Prison Break
  • Chuck

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Chuck

Chuck'da aklımdaydı ama Yvonne Strahovski oynuyor dexterde gıcık oldum diyebilirim kadına onun için vazgeçmiştim.
  • House, OZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Chuck

Chuck'da aklımdaydı ama Yvonne Strahovski oynuyor dexterde gıcık oldum diyebilirim kadına onun için vazgeçmiştim.

Chuckta hasta olursun ona. Çok seversin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Walking Dead (2010 - 2022)
    15 yıl önce açıldı
    jericho tarzı dizi tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Chuck

Chuckta hasta olursun ona. Çok seversin.

CIA ajanına dimi evet

• Oz izlemediysen cook şey kaybediyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Ben de Dexterı bitireli 1 hafta olmadı ve hannah mckay'e sinir olmuştum. şuan chuck izliyorum ve yvonnenin hastasıyım. dizi de cok eğlenceli, hiç sıkmıyor.dun gece 1 bölüm izleyip uyurum demistim 3 bölüm izledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allâme -- 26 Şubat 2015; 20:50:13 >
  • Nikita'yı izle pişman olmazsın. Diğer CW dizilerine benzemez.
    Chuck'ı tavsiye ederim Hannah McKay çok sinir bir karakterdi ama Sarah Walker
    White Collar tavsiye ederim. Geçenlerde bitirdim izlerken aşırı sarıyor.

Nikita'yı zaten araştırmışsın onu tavsiye ederim. Chuck ve White Collar'ın da ilk bölümlerini izle beğenirsen devam et.
  • Oz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Ben de Dexterı bitireli 1 hafta olmadı ve hannah mckay'e sinir olmuştum. şuan chuck izliyorum ve yvonnenin hastasıyım. dizi de cok eğlenceli, hiç sıkmıyor.dun gece 1 bölüm izleyip uyurum demistim 3 bölüm izledim.

nikita yı izledim bitti, chuck da 5.sezon 10. bölümdeyim son 3 bölüm kaldı
  • quote:

quote:

Hocam chuck'a ne zaman başladın da 3 bölüm kaldi

• quote:

quote:

quote:

Hocam chuck'a ne zaman başladın da 3 bölüm kaldi

6 şubat da başlamışım hocam

• OZ
    3 mü bölüm kaldı

Chuck'ı sevdiysen White Collar tavsiye ederim. Benim için onun yerini kapatacak tek dizidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

3 mü bölüm kaldı

Chuck'ı sevdiysen White Collar tavsiye ederim. Benim için onun yerini kapatacak tek dizidir.

dün izledim bitti hocam oldukça güzeldi dizi, White Collar da Chuck dan Bryce oynuyormuş, fakat kadro kötü gibi geldi bana.
    Kadro iyi Chuck'taki kadar olmasa da samimi bir ortam oluşuyor. Karakterleri tanıdıkça daha da seversin. Chuck'a benzer noktaları da var dizinin. Tavsiyem ilk bölümü izle beğenirsen devam et.

• Sıcak bakmıyorum demişsin ama 1 2 bölüm izlesen bağlanırsın o diziye. Fringe kesinlikle

Onun haricinde imzamdaki bir çok film final yaptı. İzlemediğin varsa bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.