Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Samsun’da, İsrail protestolarının merkezi haline gelen Starbucks’a gitti. Özdağ, o anları sosyal medya hesabından “Kahvenizi dökmeye değil, gönlünüzü almaya geldim gençler.” notuyla paylaştı. Özdağ, paylaştığı videoda “Bazı salakların düşündüğünün aksine burada kahvelerini içip sohbet eden gençler İsrail’i desteklemiyor. İsrail’i esas destekleyenler Starbucks’ta kahve döken salaklar” dedi. NİHAT GENÇ’TEN ÜMİT ÖZDAĞ’A YANIT Yazar Nihat Genç, Ümit Özdağ’ın sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Genç, paylaşımında şunları kaydetti: “Şu İsrail aşkınız nereden geliyor, kendine milliyetçi diyen soytarıların sırıta sırıta insanlıkla dalga geçen küresel şirketlerle dostluğu, bu hadsizlikleri, derinleri, arkaları, bu fütursuz cesaretleri nereden geliyor?” ![]() https://www.veryansintv.com/nihat-genc-umit-ozdaga-karanlik-derin-ve-soytari-dedi/ |
Nihat Genç Ümit Özdağ’a ‘derin ve soytarı’ dedi

-
-
Nihat Genç youtubeden para kazanmayı bırakır mı? Yotubenin sahipleri de hem yahudi, hem de küresel şirket. Ümit hocanın en büyük hatalarından biri de, bu sol gericilere kapısını açmak oldu. Bunlar yüzünden bir çok insan ya partiden ayrıldı, ya da geri plana itildi.
-
Oktroller Nihat Genç'ten medet umacak kadar düştüyse, zafer partisinin oyları baya yükselmiş demektir.
-
Bu konuyu açmayı düşündüm ben de. Ben bu Nihat Genç kadar kibirli bir herif görmedim. Bunun çevresinde maksimum 100 kişi olur. 150 kişi olursa aralarında "en vatansever benim" kavgası çıkar. Bu ilk başlarda Ümit Özdağ 'a müthiş destek veriyordu. Sonra Sinan Oğan konusunda ayrı düştüler. Biraz mesafeli davranmaya başladı. Haklıydı da. Ardından Cumhuriyetçi Vatanseverler adlı bir oluşum kurdular. Anlaşılan yakın zamanda partileşecekler. Tamam partini kur. Tamam rakip olarak gördüğün Ümit Özdağ 'ı eleştir fakat daha 6 ay önce övgüler düzdüğün adamı ne çabuk yabancı istihbaratların adamı yaptın la Nihat? Üstelik eleştirdiğin konu da tam bir saçmalık. Starbax' a gidip gitmeme mevzusunda bu kadar ağır laflar edilmesinin mantığı ne? En vatansever sen, en yüce duyguların adamı sen, en ağlak sen, en korkusuz sen... Sen neymişsin be abi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 16 Aralık 2023; 12:40:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Milliyetçi Atatürkçü insanların sayısı az birde bir birbirleri ile kavga ederlerse yokokup giderler.
O yüzden ben hiç kaale almıyorum.
Milliyetçi - Atatürkçü bir insan olarak benim bana yakın düşünen insanlarla kavga edecek, tartışacak lüksüm yok. Birleşip ülke için çalışmalıyız birbirimizi yiyeceğimize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 16 Aralık 2023; 12:42:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nihat Genç 'Atatürk kız kardeşini zorla kısırlaştırdı' diyecek kadar ne dediğini bilmeyen birisi..Geçenlerde de Celal Şengör'e sallayıp durmuştu.
Ciddiye alınacak biri değil...
-
Olmuyor işte. Bu Nihat gibi tiplerle anca okey masası dolar. Yaşını aldıkça dili daha da kesinleşti. "Kimseye eyvallahınız olmasın" dedikçe sağa sola serserim gibi laf çarpar oldu. Ben yine de izlerim videolarını, okurum yazılarını. Boş adam değil fakat her durumda bağıran çağıran bir adam bir süre sonra mide bulandırıyor.
Atatürk konusunda edebiyat yapayım derken saçmalamıştı. Celal Şengör konusunda ise sonuna kadar haklı. Ortada bir çevre katliamı varken Celal Şengör kendi sınıfının çıkarlarını halkın çıkarlarının önünde tutarak bize şunu hatırlattı: Her şey sınıfsaldır.
Tartışmalara şöyle bir baktım. Nihat Genç, Celal Şengör veya Ümit Özdağ birşey eleştirmek dahi ünlü bir profesötir köşe yazarı veya siyasetçi dahi olsak kullandığımız dile dikkat etmeliyiz.
Celal Şengör'de Nihat Genç'de kamuoyuna karşı konuştuğunu farkında olmalı ve kullandıkları dile dikkat etmeliler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Nihat Genç youtubeden para kazanmayı bırakır mı? Yotubenin sahipleri de hem yahudi, hem de küresel şirket. Ümit hocanın en büyük hatalarından biri de, bu sol gericilere kapısını açmak oldu. Bunlar yüzünden bir çok insan ya partiden ayrıldı, ya da geri plana itildi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X