Şimdi Ara

Nihat Genç'ten Temelkuran'a yanıt!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Milliyet yazarı Ece Temelkuran'ın Filistin direnişçilerini "kefiyesiz" ve "sakallı, sarıklı" görmekten "rahatsızlığını" dile getirdiği ama Gazze'yi, Lübnan'ı acımasızca bombalayan İsrail'e karşı tek eleştirel cümle kurmadığı ugünkü yazısını Nihat Genç'e sorduk.İşte, Nihat Genç'in 8sutun'a yaptığı uzun, zehir zemberek açıklama!

NİHAT GENÇ:

Ece Temelkuran "İsrail'in öldürdüğü yeşil bayrak taşıyorsa, acımam" demeye getiriyor

Ece Temelkuran ruh hastası ideolojinin bir kurbanı olarak solculuğun düştüğü en kepaze yeri bize gösteriyor, şuraya bakar mısın: Bugün orada Müslümanlar İsrail bombalarıyla ölürken, hanımefendi ölüler içinde ayrım yapmaya çalışıyor. Bu ölenler Hamasmış, üzülelim mi? Üzülmesek bize ABD'ci mi derler gibi zırvalıklar… Hanımefendi kahvede kendine yakışıklı mı seçiyor? Yeşil gömlekli olur, kırmızılı olmaz.

ŞABRA-ŞATİLLA'DA KATLEDİLENLER KOTLUYDU!

Bu hanımefendi Şabra-Şatilla'yı görmüş olsaydı orda Maruni ve İsrail işbirliğiyle öldürülen genç kızların hemen hepsinin kot pantolonlu olduğunu bilirdi. Şimdi biz ölen insan örtülü, kot pantolonlu diye ayrım mı yapacağız? İnsanların şerefli ölmesi için Kübalı mı, Vietnamlı mı olması lazım?

ECE TEMELKURAN İSRAİL'E GİDER Mİ?

Bu gazete daha birkaç yıl önce Güneri Civaoğlu'nu, Duygu Asena'yı İsrail'e gönderdi. İkisinin de yaptığı hizmet şuydu: İsrail tankçı generalleriyle görüştüler ve onların ne kadar barışçı olduğunu ve bu yüzden bu tanklardan korkmamamız gerektiğini Milliyet gazetesinde yazdılar. Muhtemelen İsrail Müslümanları yine öldürdükten birkaç ay sonra bir halkla ilişkiler çalışması olarak Milliyet yine bu ölüm kusan tank komutanlarıyla görüşecektir. Sanırım Ece Temelkuran yeni adaydır.

İSRAİL'E KARŞI TEK CÜMLE YAZAMIYORLAR

İnsanlar ölürken Eskimo olmaları, Çinli olmaları ne zamandan beri sol ideolojinin konusunu oluşturuyor? Medyaya geçen ve kendine solcu, sosyalist diyen bu yazarlar neden İsrail'e karşı tek cümle edemiyorlar? Çünkü o zaman medyadaki kalemleri ellerinden alınır.

DURUMLARI İÇLER ACISI

Peki ne yapıyor bu hanımefendi? İdeolojisini, ahlakını, insanlığını kökünden reddederek "İsrail'in öldürdüğü yeşil bayrak taşıyorsa, acımam" demeye getiriyor ve bu tereddütlerini güya ahlaki kalem oynatmayla dile getiriyor.

Bütün gençler şunu görsün: İşte "solcuyum, sosyalistim" diyen medyadaki yazarların içler acısı kepazeliği.

Aynı şekilde Oral Çalışlar bey de her fırsatta sosyalist olduğunu söylüyor. Ne Çalışlar, ne de Temelkuran bir kez olsun Soros'tan para alan aydınlara karşı ve hepsi de İsrail'e karşı bir tek kınama cümlesi yazmış değiller.

İnsan utanıyor.

HADLERİNİ BİLDİRECEĞİZ

Bugün orada tavuk olsun, güvercin olsun, Müslüman olsun, canlılar öldürülüyor. Bizler dünyanın neresinde olursa olsun, topraklarından sürülen, öldürülen insanların hem yanındayız, hem de ilelebet ölene kadar onların kardeşi olarak bulunduğumuz her yerde avazımız çıktığı kadar bağıracağız: Bu şeytan İsrail'e, onun işbirlikçisi medyaya ve kalemlerini kaybetmek korkusuyla onlara karşı ağzını açamayan bu kepazelere hadlerini bildireceğiz.

Şüphesiz herkes her türlü yazıyı yazabilir, ancak ahlaktan söz edemezler. Bugün orda kardeşlerimiz ölürken bu ihanetleri affetmeyeceğiz. Bir bir deftere yazıyoruz. Bunların ipliğini pazara çıkarmak, bunların rezil ahlaklarını Türkiye halkına anlatmak ve ifşa etmek bizim boynumuzun borcudur.

DÜNYANIN HER YERİNDE İSRAİL VE ABD'NİN KARŞISINDAYIZ

İki gün önce de Ertuğrul Özkök İran'ın Amerika'ya karşı verdiği mücadeleye destek veren solcular olduğunu söyleyip devrim döneminde Humenyni'nin solcuların desteğini alıp sonra solcuları öldürdüğünü yazdı. Şunu demek istiyor Özkök: Solcular siz niye İran'ın yanında oluyorsunuz? Onlar sizi öldürdü…

Ertuğrul Özkök'e ne oluyor? Ona mı kalmış? Onun gazetesi, kendisi Irak'a saldıran ABD askerinin yanındaydı. Bizler dünyanın neresinde olursa olsun tehdit edilen, bombalanan insanların yanındayız. Biz dünyanın her yerinde İsrail ve ABD'nin karşısındayız. Bundan niçin rahatsız oluyor?

Biz ABD'den çok onun köpekleri ve sözcülerine karşı her yerde savaş veriyoruz. Ne yazık ki yeryüzünü asil, yırtıcı, onurlu hayvanlar terk etti. Medyaya sadece köpekler ve tavuklar kaldı. Onlar da yemlenerek yaşarlar. Ahlakla hiçbir ilişkileri yoktur. İnsanların öldürülmeleri ve savaşlarla ilgili birkaç söz söylemek isteyenlerin önce asgari insan olması lazım.

• şu yaşıma kadar solcuları akıllı insanlar olarak nitelendiriyor, sadece olaylara yeterince bilgiyle bakamadıkları düşünüyordum.
  • ülkemizde aydınım diyen geçinen solculardan biri daha zırvalamış nihat bey de gereken cevabı uslübuyla vermiş tebrik ediyorum.
  • Muhteşem bir cevap. Helal sana Nihat Genç.
  • Cosmuş yine bizim Nihat Baba helal olsun ne güzel de söylemiş...Yalnız her zamankı gibi yine biraz ağır bi uslup kullanmiş....
  • yürü bee nihat baba be helal sana işte solcuların düştüğü utanç verici acınacak durumlar görün görün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bekir Avşar'ın Bir Yorumu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nihat genc i tanımıorum.açıklar mısınız biras nihat genç i?
  • solculara bakış açımı değiştiren insan Nihat Genç. bu arada temelkuran'mıdır ne halttır ona karşı verilebilecek en nazik ve kibar cevabı vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasir -- 15 Temmuz 2006; 16:01:55 >
  • Bildiği bilmediği her konuda konuşan bir tip. Skyturkte çıkıyor.
  •  Nihat Genç'ten Temelkuran'a yanıt!
  • nihat genç büyüksün !
  • Öncelikle başlıktan sonra gelen büyük cehalet ve anlmamama takıntısı beni dumura uğrattı.

Şöyle ki:

Nihat Genç solcudur.Hem kendisi bunu söylemektedir, hem de yazıları bu yönlüdür.Öncelikle bu noktada mutabık olalım.

İkincisi yazıda Nihat Genç "Ulan bu solcular ne salak yahu" dememektedir.Zira dediğim gibi kendisi de solcu olan Nihat Genç yazısında bazı kişileri kendisini solcu sanan ama aslında solcu olmayan insanlar olarak nitelendiriyor.Nihat Genç'in amacı onlara (Temelkuran'a falan) burada solculuğun tanımını yapmak ve bir solcunun nasıl davranması gerektiğini anlatmak.

Bunu anlamak bu kadar zor değilken,sanırım yapılan yorumları Nihat Genç görseydi gülmekten kırılırdı cinsindedir.

Zira yine burada sol a laf atanlar, sanırım ömrü hayatında TV izlememiş, gazete okumamış kişilerdir.

ABD nin Irak saldırısına da, Türkiye de ki İncirlik üssüne de, Siyonist İsrail'in saldırılarına karşı da tepki veren kesimdir.İsteyen herkes bir hafta TV ve gazete takip etsin, kolayca görür bu durumu.

Daha da ilerisi 70 lerde Türkiye den bir çok solcu, Filistin de gidip kamplara katılmış ve İsrail'e karşı direniş gerçekleştirmiştir ama heyhat burada yorum yapanları henüz güncel olan bir durum hakkında bilgi sahibi olmadığı için eski durumdan hiç haberdar olmaz.

Bir de bir insafsızlığın daha önüne geçmek için, yorum yapanlara bir zahmet Ece Temelkuran ve ya Oral Çalışlkar'ın mesela ABD nin Irak'a saldırdığı dönem yazdığı yorumlarını okumalarını öneririm

• quote:

Orjinalden alıntı: squalla

Bildiği bilmediği her konuda konuşan bir tip. Skyturkte çıkıyor.

+1905 ama bu konuda doğru söylemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 15 Temmuz 2006; 17:51:55 >
  • quote:

sen kapat biz seni arıyacaz.
  • quote:

ben nihat gencin hiç akışkanlar mekaniği , ayrodinamik prensipleri , mars depremleri hakkında konuştuğuna ya da yazdığına denk gelmedim.

şu internet ve f.orum aleminde ağzı olanın konuştuğu kadar yazmayı bilen hepimiz dünya ve yurt meseleleri hakkında ahkam kesebiliyoruz. nihat genc neden bilmeden konuşan biri olsun ki?

eğer dersenizki nihat gençten ve söylediklerinden hazzetmiyorum buna zaten kimse bir şey diyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbas The Traveler -- 15 Temmuz 2006; 17:34:36 >
  • nihat genç ile ilgili tam bi kaynak verebilcek var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

quote:

ben nihat gencin hiç akışkanlar mekaniği , ayrodinamik prensipleri , mars depremleri hakkında konuştuğuna ya da yazdığına denk gelmedim.

şu internet ve f.orum aleminde ağzı olanın konuştuğu kadar yazmayı bilen hepimiz dünya ve yurt meseleleri hakkında ahkam kesebiliyoruz. nihat genc neden bilmeden konuşan biri olsun ki?

eğer dersenizki nihat gençten ve söylediklerinden hazzetmiyorum buna zaten kimse bir şey diyemez.

Nihat Genç değil de maalesef forumda ki arkadaşlar bilip bilmediği her konuda yorum yapıyor (Bunu senin için demiyorum)

• nihat genç in her hafta programını izlerim..hemşomdur ayrıca..çoğu görüşüne katılırım ama dünyayı solcular kurtaracak saplantısına katılmam ne yazık ki.. ama bu memelekette hak eden densizlere ayar vermede üstüne yoktur..adamı ottan moka sokar...yazıda mükemmel olmuş...

not: arkadaşlar nihat genç memeleketin en sağlam solcularından biridir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mermonasse. -- 15 Temmuz 2006; 17:42:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Üvercinka

quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

quote:

Nihat Genç değil de maalesef forumda ki arkadaşlar bilip bilmediği her konuda yorum yapıyor (Bunu senin için demiyorum)

yorum yapılsın hocam buna karşı çıkmak abes olur. tartışa tartışa konuşa konuşa anlaşırız bir yerlerde.

herkes aynı düşünmek zorunda değil ama kimseyi kırmadan yaralamadan fikirlerini açıklayıp savunabilmeli samimiyetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbas The Traveler -- 15 Temmuz 2006; 17:43:13 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.