Şimdi Ara

Nihat Genç Sevenler Burada!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
24.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

''Açık olacaksın, ortada olacaksın ve meydanda olacaksın. Biz bu güreşi Kırkpınar'da öğredik, açıkta öğrendik, herkesin gözü önünde öğrendik. Öyle kahpece bu işler olmaz...''

Arkadaşlar her zaman sert,muhalif,heyecanlı üslubuyla tanınmış Nihat Genç için bir konu açmak istedim umarım yoktur. Hakkındaki herşeyi bu konuda paylaşalım, ayrıca katılmak isteyenleri listeye de ekleyebilirim (: Benim en sevdiğim kitapları Amerikan Köpekleri, Memleket Hikayeleri, Hattı Müdafa, Köpekleşmenin Tarihi, Modern Çağın Canileri..

Nihat Genç ( 1956)

Nihat Genç, 1956 yılında Trabzon’da doğdu. 20 yaşında Ankara’ya yerleşti. Sağlık Bakanlığı ve Kültür Bakanlığı’nda 9 yıl memurluk yaptı. Gençlik yıllarında gazete ve dergilerde teknik eleman olarak çalıştı. Gençlik yıllarından bugüne, siyasi dergiler, edebi dergiler ve son olarak Leman dergisinde yazmayı sürdürdü. Bir ara Akşam gazetesinde yazdı. Skyturk isimli televizyon kanalında Serdar Akinan ile program yaptı.

ESERLERİ

•Amerikan Köpekleri (2004)

•Arkası Karanlık Ağaçlar (2001)

•Bu Çağın Soylusu (1991)

•Dün Korkusu (1989)

•Edebiyat Dersleri (2004)

•Hattı Müdaafa (2005)

•İhtiyar Kemancı (2002)

•Karanlığa Okunan Ezanlar (2006)

•Kompile Hikayeler

•Köpekleşmenin Tarihi (1998)

•Memleket Hikayeleri

•Modern Çağın Canileri (2000)

•Nöbetçi Yazılar (2004)

•Ofli Hoca / Şeriatta Ayıp Yoktur

•Soğuk Sabun

•Veryansın

Nihat Genç Sevenler :

1. W
    2. EfsaneKaşif
    3. Sir Night
    4. oktayd
    5. __RayAllen20__
    6. ATOM ANT
    7. rebel07
    8. TuruncuSite
    9. püskürüt [ paylaşımlarından dolayı çok teşekkürler ]
    10. DMUKKS
    11. k1oNaXH
    12. Mnr980
    13. Rons@rD
    14. Bay Wesley
    15. hüso58
    16. Canér
    17.slimshadyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 17 Temmuz 2010; 0:53:14 >

• bu adamın anlattığı fıkraları seviyorum ayrıca fıkralarında gizli göndermelerde var

Edit : Severim kendisini her zamanda dinlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 12 Ağustos 2008; 13:46:54 >
  • Ekleyiniz lütfen : ))

Sözler yerine kaba kuvvet, kullanılabilse de;… …kelimeler kudretini hep koruyacaktır. Kelimeler anlama ulaşmanın yollarını ve… …dinleyenlere hâkikatin telaffuzunu gösterir.
  • ya bu adamlar aslında milliyetçi falan değil.milliyette yazan kalpak giyip skyda mı ne başbakana hakaretler savuran bir küçük bunak vardı.Adamın Apo ile kanka olduğunu öğrendik.ha hatırladım adı Yalçın küçük.Atatürk sanki o ve onun gibilerin tekelindeymiş gibi atıp tutuyor.Güzel Allahım ,böylelerinin ipliğini pazara çıkarıveriyor.Gelelim Nihat Genç'e o da aslında rum dönmesi olabilir.ulusalcı olabilir ,ama hakiki türk miiliyetçisi asla.bunların lafına (uluslcıların)atlayıpta sallara binip sellere kapılmayın.SALLARINA BİNİP SELLERE KAPILMAYIN!!!!!!!!!!!!!
    Şahsen böyle bir konuyu açmanın güzel bir tespit olduğu kanaatindeyim. Kendisinin dobralığını severim. Çoğu zaman tarafsız görünse de amaç ulusal bir görüş benimsetmek olduğu için böyle davrandığının da farkındayım.
    Yukarda arkadaşın dediklerini onaylamıyorum. Zira Nihat Genç ülkede birlik beraberlik olması açısından, Türk Milletinin kendisine gelmesini istemesi açısından sık sık "Biz bu toprakların çocuğuyuz." der. Evet arkadaşım biz bu toprakların çocuğuyuz ve artık gerçekten birbirimizi yemek yerine dış güçlere karşı birlik olmamız gerektiğinin farkına varmalıyız. Belki de bir sal da biz yapıp dış güçlere karşı sel olup akmalıyız...

• @refree78

Tek bir Nihat Genç kitabı bile okumadığın o kadar belli ki. Konuyu tartışma olsun, siyaset konuşulsun diye açmadım. Polemik arıyosan başka kapıya . Tamam mı canım? Hadi..
    bu adam bi gazeteci araştırmacı 1933'te derdiniz ne kardeşim diye bekaa vadine gitmiştir yani gazateci oldugu icin röpörtaj yapmıştır.
    ve aponun neler söyledigini neler istedigini türk kamuoyla paylaşmıştır ve tarih kitaplarında ayrıca devlet arşivlerine de katmıştır bu röportajı.

Nihat genc konusuna gelince neler söylüyoki bu adam senin zoruna gidiyo...
    Borclardan halkın iyi duruma gelmesi gerektiginde bahsediyo bunu nesi yanlış ayrıca Atatürkçümüz oldunuz şimdi de bu adamlara laf atıyosunuz!!

ayrıca beni de ekle dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 12 Ağustos 2008; 21:35:47 >

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION

• quote:

Orjinalden alıntı: W

Tek bir Nihat Genç kitabı bile okumadığın o kadar belli ki. Konuyu tartışma olsun, siyaset konuşulsun diye açmadım. Polemik arıyosan başka kapıya . Tamam mı canım? Hadi..

Polemik yaratma konusunda sen bu forumun bir numarasısın.Başkalarında aramaya lüzum yok.
    Merak etme, ben sen değilim milletin topiğini KİRLETMEM.

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Polemik yaratma konusunda sen bu forumun bir numarasısın.Başkalarında aramaya lüzum yok.

sana kimse bişey demiyoki cok enteresan yorum yapmışın

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

sana kimse bişey demiyoki cok enteresan yorum yapmışın

sen " W " ona sor o anlatır !
    aramızda...

• Başlık kirletme ne oluyor? Bir başlık açılmışsa hep böyle çiçekli böcekli mi haydi clara tak kolunu bana şeklinde mi olacak yada öyle mi olmalı? Birisi çıkıp arkadaş ben şu şu sebeplerden dolayı sevmiyorum bu zaatı diyemez mi der deme hakkı senin klavyeye dokunma hakkından fazla..Öyle ben bir topic açtım üstüne dantelli bez örttüm çok cici oldu bu değil, varsa sana göre yanlışı söylersin..

Nihat Genç i başlarda severdim hala da severim ama biraz bizim milletin gaz ayarıyla hafif fazla oynuyormuş gibi geliyor (ha bu bizim millette olunca altında ister istemez art niyet arar oldum) biraz daha kıssa daha iyi olacak..
  • 1.hulki abi
    2.nihat abi

Tamam

@дltuğ

Haklısın , bende seviyeli tartışmalar olsun, fikirler paylaşılsın isterim ama DH yönetimi sağolsun direk konuya kilit vuracak buna eminim. Türkiye Cumhuriyeti Tarih Kulubü açtım ve nerdeyse bi tartışma dahi olmadı ama kapattılar konumu. Sonra tekrar açıldı ama sonuçta en ufak tartışmada bile konular kitleniyor. Bende bunun olmasını istemediğimden böyle diyorum.
    O zaman burası forum değil başka birşey yöneticiler siliyorsa tartışma olduğunda..Ben zaten üstteki şahsa yazdım kendince tehdit etmiş neyse ben kirletmiyeyim başlığı diye varsa düşüncen söyle dedim bende o ne öyle başlığı kirletmiyeyim tavırları..
    http://MuFiesta.Servegame.Com
    Server Özellikleri:
    - Exp:9999
    - Saticilarda Box OF Kundun,Kanatlar Var
    - Versiyon: 97D
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

@W
    O zaman burası forum değil başka birşey yöneticiler siliyorsa tartışma olduğunda..Ben zaten üstteki şahsa yazdım kendince tehdit etmiş neyse ben kirletmiyeyim başlığı diye varsa düşüncen söyle dedim bende o ne öyle başlığı kirletmiyeyim tavırları..

Eyvallah. O arkadaş bana takmış, artık nerden acısı varsa. Neyse dağıtmıyım konuyu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.