Şimdi Ara

Nihat Genç Sevenler Burada! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
24.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: дltuğ

@W
    O zaman burası forum değil başka birşey yöneticiler siliyorsa tartışma olduğunda..Ben zaten üstteki şahsa yazdım kendince tehdit etmiş neyse ben kirletmiyeyim başlığı diye varsa düşüncen söyle dedim bende o ne öyle başlığı kirletmiyeyim tavırları..

kimseyi tehdit ettiğim yok ve bunu yapacak kadar seviyesiz değilim.

40 yılda bir topic açarım onunda içine ...ler.
    Açtığım bi topicde dh underground rap forumu müdavimi sago kincisi bu arkadaşım onlarca kez uyarmama rağmen , lütfen topiği tartışma ortamına sürüklemeyin dememe rağmen gelip, sagoya küfürbaz diyorum bunla da yetinmiyorum kavşak da diyorum yazarak kime ve neye karşı protestosu varsa kendini açarak bişeyleri ispat etme arayışı içine girmişti.

derdimi 4everRap kardeş anladı sağolsun. Gerisi anlama problemleri içinde yüzmekteler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 13 Ağustos 2008; 20:16:53 >

• Merak etmiyorum ne olup bittiğini banane noolduysa oldu.. Bu adam hakkında düşüncen var mı yok mu iyi mi kötü mü ? Bunlarla ilgili birşey yazmıcaksan ne diye ona sor o anlatsın sonra bi de şundan dinle ağzın açık kalsın gibi cümleler kuruyorsun..

Edit: Yazını baştan sona editlemişsin neyse kalsın yazdıklarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 13 Ağustos 2008; 20:12:44 >

Merak etmiyorum ne olup bittiğini banane noolduysa oldu.. Bu adam hakkında düşüncen var mı yok mu iyi mi kötü mü ? Bunlarla ilgili birşey yazmıcaksan ne diye ona sor o anlatsın sonra bi de şundan dinle ağzın açık kalsın gibi cümleler kuruyorsun..

Edit: Yazını baştan sona editlemişsin neyse kalsın yazdıklarım..

sadece bu çocukça tartışmalara girip topiğimi mahveden 2-3 kişiye karşı gıcığım o kadar.
    ayrıca olanlardan sananeyse bırak biz halledelim.

+ şahin k konusunda da akılsız konuşmaları için gıcığım. De-Niro gayet güzel bir kapak yapıp ağzını kapadı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 13 Ağustos 2008; 20:18:37 >
  • Tamam halledin de zilyon yolu var buraya yazana kadar pm si var çeşitli çet şeyşileri var olmadı telefondan görüşün onla da tatmin olmazsan yüzyüze görüş.."Buraya şimdi bişey yazardıımm emmeee neyse hadi çakal seniiii " tarzından cümlelerini okumak zorundamıyız..?

Tamam halledin de zilyon yolu var buraya yazana kadar pm si var çeşitli çet şeyşileri var olmadı telefondan görüşün onla da tatmin olmazsan yüzyüze görüş.."Buraya şimdi bişey yazardıımm emmeee neyse hadi çakal seniiii " tarzından cümlelerini okumak zorundamıyız..?

Teşekkürler.

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Tamam halledin de zilyon yolu var buraya yazana kadar pm si var çeşitli çet şeyşileri var olmadı telefondan görüşün onla da tatmin olmazsan yüzyüze görüş.."Buraya şimdi bişey yazardıımm emmeee neyse hadi çakal seniiii " tarzından cümlelerini okumak zorundamıyız..?

Teşekkürler.

Geldim eve, yine bi ton tartışma çıkarmışsın. İyiki de bi konuna girip "tek" bir yorum yaptım be, konunu mahvetti olduk. Tamam sen benden uzak dur , ben senden. Rica ediyorum bi dahada bişey yazma bu konuya.

Orjinalden alıntı: oktayd
    İlk olarak O kalpaklı deli dedigin adamın adI YALÇIN KÜÇÜK'tür ve tarihin önemli olaylarına tanık olmuştur.
    apo konusuna gelince o kadar cahilce ve ahmakca bi yorum yapmışsın ki acıyorum sana .
    bu adam bi gazeteci araştırmacı 1933'te derdiniz ne kardeşim diye bekaa vadine gitmiştir yani gazateci oldugu icin röpörtaj yapmıştır.
    ve aponun neler söyledigini neler istedigini türk kamuoyla paylaşmıştır ve tarih kitaplarında ayrıca devlet arşivlerine de katmıştır bu röportajı.

acaba?

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

quote:

İlk olarak O kalpaklı deli dedigin adamın adI YALÇIN KÜÇÜK'tür ve tarihin önemli olaylarına tanık olmuştur.
    apo konusuna gelince o kadar cahilce ve ahmakca bi yorum yapmışsın ki acıyorum sana .
    bu adam bi gazeteci araştırmacı 1933'te derdiniz ne kardeşim diye bekaa vadine gitmiştir yani gazateci oldugu icin röpörtaj yapmıştır.
    ve aponun neler söyledigini neler istedigini türk kamuoyla paylaşmıştır ve tarih kitaplarında ayrıca devlet arşivlerine de katmıştır bu röportajı.

acaba?

sence nasıl olmustur anlatta bilelim

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION

• quote:

quote:

quote:

acaba?

o adam Atatürk'e "güç karşısında boyun eğen, despot, mandacı" yakıştırmalarını yapmıştır al bi de burdan yak

• quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

quote:

quote:

acaba?

o adam Atatürk'e "güç karşısında boyun eğen, despot, mandacı" yakıştırmalarını yapmıştır al bi de burdan yak

stv haberin sitesine falan mı takılıyosun yada o tür yayınlara??

eger 32.günü izleseydiniz 15 gun once nedne öyle dedigini ne demek istedigini anlardın!
    300 sayfalık bi kitaptan bası sonu olmayan cümlelerden cımbızla alınmış bi cümlecik!

hayatı boyunca cumhuriyetci laik ve vatanını miiletini seven bi insan sence bunları yazar mı sorarım sana lütfen cahil olmayalım okuyalım okuyalım okuyalım!

yaşına baktımda bunlara inanman gayet normal olarak yorumladım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 16 Ağustos 2008; 20:38:37 >

RİZE ÜNİ-MAKİNE

• @oktayd

YALÇIN KÜÇÜK ün neresine saygı duymamızı bekliyorsun Allah aşkına.ben sadece insan oluşuna hürmet ederim ve susarım.ancak arkadasların dediğinden azı degildir bu adam.bekaa vadisine inipte derdiniz ne sizin kardeşlerim diyebilecek adamda zaten Kürtçülük Propagandası yapmaktan 2 sene yatan biri olmalıdır.

Orjinalden alıntı: 20burak1991

@oktayd

YALÇIN KÜÇÜK ün neresine saygı duymamızı bekliyorsun Allah aşkına.ben sadece insan oluşuna hürmet ederim ve susarım.ancak arkadasların dediğinden azı degildir bu adam.bekaa vadisine inipte derdiniz ne sizin kardeşlerim diyebilecek adamda zaten Kürtçülük Propagandası yapmaktan 2 sene yatan biri olmalıdır.

kimin hükümetinde yatmıştır sence? yine de sizin görüşünüz saygı duyarım..

RİZE ÜNİ-MAKİNE

• hayır Fatih Altaylı'nın Teke Tek programında izledim, yalçın küçük ve başka bir adam tartışıyordu adamın adı fikri bilmemne idi tanımam etmem ama bu cümleleri küçük'e gösterdi bunlar senin kitabında yazıyor mu diye o da kabul etti ama bunları açıklamasını isteyince lafı karıştırdı üsteleyince daha üste çıktı hakaret etmeye başladı açıkçası o adamın akıl sağlığından şüphe ediyorum malum önüne gelene sabatayist damgasını yapıştırıveriyor neymiş istanbul bilmemne mezarlığına gömülenlerin hepsi sabatayistmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 16 Ağustos 2008; 21:51:57 >

Orjinalden alıntı: Celtic

hayır Fatih Altaylı'nın Teke Tek programında izledim, yalçın küçük ve başka bir adam tartışıyordu adamın adı fikri bilmemne idi tanımam etmem ama bu cümleleri küçük'e gösterdi bunlar senin kitabında yazıyor mu diye o da kabul etti ama bunları açıklamasını isteyince lafı karıştırdı üsteleyince daha üste çıktı hakaret etmeye başladı açıkçası o adamın akıl sağlığından şüphe ediyorum malum önüne gelene sabatayist damgasını yapıştırıveriyor neymiş istanbul bilmemne mezarlığına gömülenlerin hepsi sabatayistmiş...

evet yanlıs yazdım teketek yanındaki konuk ise yenisafak yazarıydı...
    tamam yalıcn kücük atatürk düşmanı bırak öyle kalsın

RİZE ÜNİ-MAKİNE

• Beni'de ekleyin
  • Yalçın Küçük çok iyi bir araştırıcıdır.Çok doğru tezleri vardır.Keza Nihat Genç de öyle.O yıllardır gazetecilik yapıyor ve hala kirada oturuyor.1-2 senelik gazeteciler bırakın evi servet sahibi oldular.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Sky'daki programı da bitti, bitirdiler.Beni de eklersen sevinirim.

www.ismetozel.org

Bazı yorumlar okudum konu icerisinde teker teker ele almak istemiyorum..Arkadaşların Nihat Genc'i tam okuyup,dinleyip, iyi analiz edemedigini düşünüyorum.
    Kimi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olnalara göre Marx'cı, kimine göre ırkçı.. İnanın cok çeşitli yorumlar okudum Nihat abiyle ilgili.

Bir gerçek var ki saglam muhalefetci ve dedigi "bu toprakların" her zaman iyiye gitmesini isteyen, anti-emperyalist, anti kapitalist, halkcı, Ataturkcü, laik ve kendi içinde dinini yaşayan, herkesin dinine saygısı olan, sömürüye, savaşa karşı dik tutum gösterebilen, içten bir insan.

Yalçın Kücük'e gelince ise konumuz o degil ama tarihi olaylar günümüz şartlarına degilde, dönemin şartlarına göre ele alınarak incelenir ve yorumlanırlar(bu acıdan yeniden gözden gecirerek görevleri inceleyerekten araştırınız)..Oda derin bilgi birikimine sahip iyi/kötü bir kişiliktir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.