Şimdi Ara

Nihat Genç i nasıl bilirsiniz ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by Kaçar

Serbest bıraksan iman gücüyle dünyayı kurtaracakmış imajı sergileyen bir yazar.
    Pek takip etmem.

Babamın oğlu değil kendisi savunmaktan bir çıkarım yok ama. Çıkıyor düşüncelerini söylüyor. Okumuş yazmış tam bir entellektüel. Şu görüşünü savunmuyorum deyin tamam. Anlarım ama kastettiğiniz imajı siz almış olabilirsiniz hiç öyle bir imaj sergilemiyor. Hatta inanılmaz alçakgönüllü. Halkın içinde. Herkesle konuşur. Kimseye tepeden bakmaz. Medyada çok fazla kof adam var. Nihat Genç en azından korkusuzca konuşuyor. Görüşlerine katılmayın ama. İşkembeden atmayın lütfen
  • Bu adamın Anadoluluk tabirini anlayabilmiş değilim. Biri kısaca özetlerse sevinirim. Nedir Anadoluluk? Hiçbir mantık yok içinde. Toprak parçasımıdır yani insanları bir arada tutan. İngilizler işgal etseydi Anadolulu mu olacaklardı?
  • Bu adamın Anadoluluk tabirini anlayabilmiş değilim. Biri kısaca özetlerse sevinirim. Nedir Anadoluluk? Hiçbir mantık yok içinde. Toprak parçasımıdır yani insanları bir arada tutan. İngilizler işgal etseydi Anadolulu mu olacaklardı?
  • adam gibi adamdır.
    şerefli namuslu yazarlarımızdandır.
    dönek degildir.
    bazılarının hoşuna gitmemiş anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: savanam

quote:

Orijinalden alıntı: Massaimassai

quote:

Yuvarlak cümleler kurduğunu düşünmüyorum. Örnek versin arkadaşlar. Ne diyorsa açıkça söylüyor. Hatta somutlaştırabilmek için çok güzel anlamlı fıkralar anlatıyor. Çok farklı bir dilden konuşuyor Nihat Genç. mesela aydınlar diyor sürekli laik dinci tartışması yaptı durdu 30 senedir ne geçti elimize diyor. Bu laflar dayatılmış içi boş laflar diyor. bü ülkenin mükemmel kaynakları var diyor. Birini bile markalaştıramadık. Hindistan bile araba yapıyor bizim bir markamız yok uluslararsı. Ama aydınlar laiklikmiş dincilikmiş konuşup duruyor yıllardan beri. Hepsi de fasa fiso.

Sayın @savanam Nihat Genç 'in bu yazımdan sonraki programını seyredelim. Müspet bir şey söylesin söylediğimi yutarım. Nihat Genç bir olaydan bahsettiğinde isim vermez, tarih vermez, varsa bir tespiti söylesin. Ben burdayım. Atıp tutmak kolay! İspat etmek zordur:)

Saygılarımla,

Seyredelim mesela son programını seyredelim. Yandaş medyaya kızıyor. Bağımsız yazar olmak lazım diyor. Korkutulmuş sindirilmiş birkısmı satılık insanlar var medyada diyor. Yani daha net nasıl söylenir. Nazlı ılıcaklar fehmi korular diyor veriyor alıyor adam. Sonra insanların dünya algılarının değişmesi gerektiğiyle ilgili şeyler söylüyor. Değerlerimizin anadolu kültürüyle yoğrulması lazım diyor. İçi boş laflarla oyalıyorlar insanları diyor. Yani bence doğru tespit yapıyor. Sonra söylediklerine katılmıyorum farklı bakıyorum olaylara deseniz anlarım saygı duyarım ama net konuşmuyor diyorsunuz. Gerçekten ilginç. Daha nasıl net konuşulur bilmiyorum. Yıllarca müzik dersi okuduk doğru dürüst türkü bilmeyen öğrenciler var diyor. Müzik öğretmenlerine yalvardı gözleri dolu resmen. Çok etkilenmiştim.

Ben yandaş medyayı anlamış değilim. Karşıt fikir yandaş medyaysa sizde yandaş medya olursunuz. Bağımsız yazar:) Kim bağımsız yazar kim değil? Tespitini kim? yapacak? Siz mi? :)) Satılık insanlar? :)) Nihat Genç 'in satılık (özür dilerim) olmadığı ne malum? Afaki konuşmak kolay ispat zordur!!! Nazlı Ilıcak, Fehmi Koru size göre veya Nihat Genç'e göre satılmış olabilir. Bana göre satılmış değil.. Buyrun burdan yakın:)))

İçi boş laflarla oyalayan bana göre Nihat Genç:) Çünki gerçekliği muallak konularda sanki onun bildiği doğuymuş gibi konuşuyor. Aynı mantıkla Nihat Genç hırsızdır diyorum buyursun ispatlasın. Hırsızlığı nedir derseniz doğru bilgi almamı engelliyor. İspatı olmayan düşünceleriyle benim doğru düşünmemi engelliyor.

Net konuşma isterseniz Kamran İnan'a bakabilirsiniz , Mehmet Keçeci,lere bakabiliriniz, Kemal kılçdaroğluna bakabilirsiniz , çoğaltmak mümkün... Zırvalamak da mümkün:)))

Doğru tespit örnekle olur. Örnekler ise gerçek hayattan olur. O! Bu! Şu! olmaz. İsim , tarih ve olayla örneklendirmek zorundadır diye düşünüyorum ...

Saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

adam gibi adamdır.
    şerefli namuslu yazarlarımızdandır.
    dönek degildir.
    bazılarının hoşuna gitmemiş anlaşılan

Gerçekleri söylüyor ondandır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yuvarlak cümleler kurduğunu düşünmüyorum. Örnek versin arkadaşlar. Ne diyorsa açıkça söylüyor. Hatta somutlaştırabilmek için çok güzel anlamlı fıkralar anlatıyor. Çok farklı bir dilden konuşuyor Nihat Genç. mesela aydınlar diyor sürekli laik dinci tartışması yaptı durdu 30 senedir ne geçti elimize diyor. Bu laflar dayatılmış içi boş laflar diyor. bü ülkenin mükemmel kaynakları var diyor. Birini bile markalaştıramadık. Hindistan bile araba yapıyor bizim bir markamız yok uluslararsı. Ama aydınlar laiklikmiş dincilikmiş konuşup duruyor yıllardan beri. Hepsi de fasa fiso.

Sayın @savanam Nihat Genç 'in bu yazımdan sonraki programını seyredelim. Müspet bir şey söylesin söylediğimi yutarım. Nihat Genç bir olaydan bahsettiğinde isim vermez, tarih vermez, varsa bir tespiti söylesin. Ben burdayım. Atıp tutmak kolay! İspat etmek zordur:)

Saygılarımla,

Seyredelim mesela son programını seyredelim. Yandaş medyaya kızıyor. Bağımsız yazar olmak lazım diyor. Korkutulmuş sindirilmiş birkısmı satılık insanlar var medyada diyor. Yani daha net nasıl söylenir. Nazlı ılıcaklar fehmi korular diyor veriyor alıyor adam. Sonra insanların dünya algılarının değişmesi gerektiğiyle ilgili şeyler söylüyor. Değerlerimizin anadolu kültürüyle yoğrulması lazım diyor. İçi boş laflarla oyalıyorlar insanları diyor. Yani bence doğru tespit yapıyor. Sonra söylediklerine katılmıyorum farklı bakıyorum olaylara deseniz anlarım saygı duyarım ama net konuşmuyor diyorsunuz. Gerçekten ilginç. Daha nasıl net konuşulur bilmiyorum. Yıllarca müzik dersi okuduk doğru dürüst türkü bilmeyen öğrenciler var diyor. Müzik öğretmenlerine yalvardı gözleri dolu resmen. Çok etkilenmiştim.

Ben yandaş medyayı anlamış değilim. Karşıt fikir yandaş medyaysa sizde yandaş medya olursunuz. Bağımsız yazar:) Kim bağımsız yazar kim değil? Tespitini kim? yapacak? Siz mi? :)) Satılık insanlar? :)) Nihat Genç 'in satılık (özür dilerim) olmadığı ne malum? Afaki konuşmak kolay ispat zordur!!! Nazlı Ilıcak, Fehmi Koru size göre veya Nihat Genç'e göre satılmış olabilir. Bana göre satılmış değil.. Buyrun burdan yakın:)))

İçi boş laflarla oyalayan bana göre Nihat Genç:) Çünki gerçekliği muallak konularda sanki onun bildiği doğuymuş gibi konuşuyor. Aynı mantıkla Nihat Genç hırsızdır diyorum buyursun ispatlasın. Hırsızlığı nedir derseniz doğru bilgi almamı engelliyor. İspatı olmayan düşünceleriyle benim doğru düşünmemi engelliyor.

Net konuşma isterseniz Kamran İnan'a bakabilirsiniz , Mehmet Keçeci,lere bakabiliriniz, Kemal kılçdaroğluna bakabilirsiniz , çoğaltmak mümkün... Zırvalamak da mümkün:)))

Doğru tespit örnekle olur. Örnekler ise gerçek hayattan olur. O! Bu! Şu! olmaz. İsim , tarih ve olayla örneklendirmek zorundadır diye düşünüyorum ...

Saygılarımla,

yinebi yandas medya dönmüş.

açıp ART yi izliyoruz. bakıyoruz. ne anlatıyor. hükümet şöyle kötü böyle kötü. hiçmi iyi birsey yok.buda yandaslık degilmidir. ama onlara gore yok.
    alın size yandaslık.

ornegin kanalturk satılmadan onceki, bakalım nasıl yayın yapmış. sizce bu kanal yandas mı*
    hemde babası.

• Kendisini bende yaklaşık 2 ay önce Ankara'da olgunların orada görmüştüm ve ayrıca bizim üniversitede konferans vermişti.Şu anda Türkiye'de onun kadar konuşma gücü(yada nutuk atmada diyebiliriz)yüksek bir insan yoktur heralde.Bunuda kendisini 2,5 saat canlı dinleyerek anladım.Halktan biri olması ve doğruları korkmadan söylemesi Nihat Genç'i farklı bir insan kılıyor.
  • Şİmdi konu Nihat Genç'in net konuşmasıydı. İsim veriyor dedik ifadeleri net dedik. Düşüncelerinden bazılarını da yazdık örnek olarak. Ben muallak olan net olmayan bir ifadesini yazmanızı istiyorum. Yani nedir o garip anlaşılmayan düşüncesi. Yuvarlak cümle örneği gösterin. Yuvarlak düşünceleri yazın lütfen bakalım kaç kişi bu cümleler bu ifadeler anlaşılmazdır diyecek. Sonra düşüncelerine katılmayabilirsiniz. Ona denecek birşey yok tekrar söylüyorum.

Sonra yandaş medya derken neyi kastettiğimiz önemlidir. Ben yandaş medya lafından haksız çıkar uğruna taraf tutan güdümlü yayın yapan kuruluşları anlıyorum.

Ve diyorum ki Kanal Türk muhalif bir sesti. Buradan yandaşdır değildir diyecek kadar bilgim yok. Ama nihat genç için haksız çıkar uğruna taraf tutuyor diyemezsiniz. Sonra nihat genç gibi sürekli muhalif bir insanın çıkar düşünmesi için muhalif olmaması gerekirdi. Karşı durmak zordur arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Kendisini bende yaklaşık 2 ay önce Ankara'da olgunların orada görmüştüm ve ayrıca bizim üniversitede konferans vermişti.Şu anda Türkiye'de onun kadar konuşma gücü(yada nutuk atmada diyebiliriz)yüksek bir insan yoktur heralde.Bunuda kendisini 2,5 saat canlı dinleyerek anladım.Halktan biri olması ve doğruları korkmadan söylemesi Nihat Genç'i farklı bir insan kılıyor.

Sözüyle özüyle bir insanlara ihtiyacımız var. Dobra dobra konuşacak, bürokratik ayak oyunlarına başvurmayacak, mert bir kişilik sahibi olunacak. Nihat Genç'i tanımlamak için uygun sözcükler...

Mehmet Barlas gibi ne şiş yansın ne kebap tarzı yuvarlak cümleler seçilecek ve kimse küstürülmeyecek. Olmaz öyle!
    Liberal takılıp, konu eşcinselliğe gelince yaz çizilmesi ise ayrı bir komedi...

• quote:

Şİmdi konu Nihat Genç'in net konuşmasıydı. İsim veriyor dedik ifadeleri net dedik. Düşüncelerinden bazılarını da yazdık örnek olarak. Ben muallak olan net olmayan bir ifadesini yazmanızı istiyorum. Yani nedir o garip anlaşılmayan düşüncesi. Yuvarlak cümle örneği gösterin. Yuvarlak düşünceleri yazın lütfen bakalım kaç kişi bu cümleler bu ifadeler anlaşılmazdır diyecek. Sonra düşüncelerine katılmayabilirsiniz. Ona denecek birşey yok tekrar söylüyorum.

Sonra yandaş medya derken neyi kastettiğimiz önemlidir. Ben yandaş medya lafından haksız çıkar uğruna taraf tutan güdümlü yayın yapan kuruluşları anlıyorum.

Ve diyorum ki Kanal Türk muhalif bir sesti. Buradan yandaşdır değildir diyecek kadar bilgim yok. Ama nihat genç için haksız çıkar uğruna taraf tutuyor diyemezsiniz. Sonra nihat genç gibi sürekli muhalif bir insanın çıkar düşünmesi için muhalif olmaması gerekirdi. Karşı durmak zordur arkadaşlar.

İspatla yükümlü olan ben değilim. Siz sadece bir konuşmasını örnek gösterin yeter:) İsim tarih ve olay belirterek yaptığı bir konuşma:) Nihat Genç felsefik bakımdan iyi düşüncelere sahip olabilir, sosyalojik bakımdan zayıf olduğu düşüncesindeyim...

Saygılarımla,

• quote:

quote:

Şİmdi konu Nihat Genç'in net konuşmasıydı. İsim veriyor dedik ifadeleri net dedik. Düşüncelerinden bazılarını da yazdık örnek olarak. Ben muallak olan net olmayan bir ifadesini yazmanızı istiyorum. Yani nedir o garip anlaşılmayan düşüncesi. Yuvarlak cümle örneği gösterin. Yuvarlak düşünceleri yazın lütfen bakalım kaç kişi bu cümleler bu ifadeler anlaşılmazdır diyecek. Sonra düşüncelerine katılmayabilirsiniz. Ona denecek birşey yok tekrar söylüyorum.

İspatla yükümlü olan ben değilim. Siz sadece bir konuşmasını örnek gösterin yeter:) İsim tarih ve olay belirterek yaptığı bir konuşma:) Nihat Genç felsefik bakımdan iyi düşüncelere sahip olabilir, sosyalojik bakımdan zayıf olduğu düşüncesindeyim...

Saygılarımla,

Haklısın ispatlamak zorunda değilsin.

İşkembeden atan olup, sonra bir başkasını bu yüzden eleştirmen, içine düştüğün komik durumu gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: castorpollux

quote:

quote:

Saygılarımla,

Haklısın ispatlamak zorunda değilsin.

İşkembeden atan olup, sonra bir başkasını bu yüzden eleştirmen, içine düştüğün komik durumu gösteriyor.

Eyvallah:))

• eyvallah?
    Arapçayla aram yoktur ama yanıt olarak kabul etmek zorunda olduğumu anladım.
  • Orada burada bana yazı yazacağınıza adam gibi cevap yazarsanız sizi adam gibi yanıtlarım... Laf olsun torba dolsun diye yazmaya devam ederseniz... Bu cevaplar size yakışır. Siz benim muhatabım değilsiniz. Özür dilerim.
  • Orada burada bana yazı yazmak mı?

Hayırdır sizin yazdıklarınızın dokunulmazlığı mı var acaba? Seni iplemiyorum olayı nedir?

Lütfen ama bu faşistliktir ve forum mantığına tamamen aykırıdır. Ben desteksiz atayım birisi kardeşim yanlış yoldasın deyince, birden o şirin, espirili, neşeli kişilik gitsin, karşımıza gerçek yüzü çıksın.

Lütfen sizi saygıya davet ediyorum. Olumsuz eleştiriye tahammül edemiyorsanız en iyisi yazmamaktır.
    Lütfen diyorum, rica ediyorum kabalaşmadan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castorpollux -- 27 Nisan 2010; 22:15:08 >
  • Saygı mı? :)) İşkembeden atma yazan sizsiniz... Yalandan " saygılarımla " yazdığımı iddia eden de sizsiniz. Benimle samimiyetiniz olmadığı halde bana sen diyen sizsiniz, saçmalaıdığımı söyleyen sizsiniz, bu yazdıklarınızdan önce sizi taciz veya tahkir edici bir kelimemi yazın sizden özür dileyeceğim.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massaimassai -- 27 Nisan 2010; 22:21:57 >
  • Sen ben ve diğer ufak tefek şeylere takılmanıza gerek yok. Herkesin bir çizgisi var. Benim çizgim budur. Kimisine kaba gelebilir, kimisine içten ama hassasiyetinizi göz önünde bulundurarak size cevap yazarken dikkat edeceğime emin olabilirsiniz.

Avatarınızdaki fotoğraf Christian Bale değil mi bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: castorpollux

Sen ben ve diğer ufak tefek şeylere takılmanıza gerek yok. Herkesin bir çizgisi var. Benim çizgim budur. Kimisine kaba gelebilir, kimisine içten ama hassasiyetinizi göz önünde bulundurarak size cevap yazarken dikkat edeceğime emin olabilirsiniz.

Avatarınızdaki fotoğraf Christian Bale değil mi bu arada?

Siz benim muhatabım değilsiniz. Özür dilerim...
  • Ama size yazmaya devam ediyorum:)) Belki de benim çelişkim budur:))) illa cevap yazma sendormu diyebilirz buna.. Yine de eğer siz bana hakaret etmeseydiniz ben size asla hkaret etmezdim. Hakaret içeren cümlelerim için özür dilerim.

Siz elbette benim için muhattapsınız. Herkesin görüşüne saygım var. Hakaret içerse de...

Saygılarımla,
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.