Şimdi Ara

Nihat Genç i nasıl bilirsiniz ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yürekli bir insan. Saygı duymamak elde değil.

Aff edersiniz ama lafı yavşatan, geveleyen, söylediğine kendisi bile inanmayan fikir züppelerinde mevcut olan, bürokratik çalımlara, laf cambazlıklarına ihtiyaç duymaz! bu yiğit insan.

Türkiye Hukuk Devletidir demez o, resmi antenler gibi. Hukukun ırzına geçiliyorsa, bunu çarpıtmadan söyler.

Bilmeyenlere öğretir, bilenleri ise dumura uğratır.
  • Kesinlikle şovmen.
    İyi insandır.Söylediklerine katılmamak mümkün degil ama oyuncu.

Ekran başında milliyetci muhafazakar fikirleriyle "vatan millet" aşkıyla dolaşan tek başına yürekli savaşcı imajında.

• birisi bir sayfada şöyle yorum yapmış
    aynen alıntı yapıyorum

quote:

bir yandan yazarken ağzından tükürükler çıktığını düşündürtecek kadar saldırgan; öte yandan da siyasi yazılar yazıyor olmasına rağmen sağcısından solcusuna herkesi kendine hayran bırakacak kadar başarılı ve farklı bir üsluba sahip, tarafımdan her zaman bilmeyenlere şiddetle tavsiye edilen yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritlisimit

Kesinlikle şovmen.
    İyi insandır.Söylediklerine katılmamak mümkün degil ama oyuncu.

Ekran başında milliyetci muhafazakar fikirleriyle "vatan millet" aşkıyla dolaşan tek başına yürekli savaşcı imajında.

Sizin derdiniz anlaşıldı!
    Sizin gibi tipleri bilirim, orhan pamuk gibi içeriksiz, boş adamları bize kültür abidesi diye yutturmaya çalışırsınız.
    Çünkü o sevdiğiniz yazarların ortak noktası değilmi, vatan-millet alerjili olmaları.
    Şovmen'e kurban olun siz.
  • Biz zaten bu yüzden kaybetmiyormuyuz.Bu vatanın ihtiyaç duyduğu insanlara yok şovmen yok vatan haini diyerek vatanımızı ne hallere getirdiğimizden bir haberiz.Yazık böyle insanlarada şovmen denliyorsa yazık eğer bu adam siyasete girerse sonuna kdr savunurum.
  • 4-5 ay kadar oluyor kendisini Kızılay'da tek başına dolaşırken gördüm, gayet sade bir insana benziyor.
  • Bazen uçuyor,bazen saçmalıyor ama sanırım neye inanıyorsa onu söylüyor.Bence değerli bir insan.
  • izlemek isteyen arkadaslar, uydudan art nin yayınlarını takip etsinler. yakın zamanda bikaçkez görmüştüm o zatı o kanalda.
  • Nihat Genç'i bilemiyorum. Ne demek istediğini hiç bilemiyorum. Özür dilerim ama Nihat Genç hep yuvarlak cümleler kuruyor. Söylediklerinde müspet hiç bir şey göremiyorum Konuşmaları ya! afaki yada hamasi... Kendisine bunu layık görüyorsa kendi bileceği iştir. Belki de bu!? onun görevidir. Görüşüm beni bağlar:)

Saygılarımla,
  • * İddia ediyorum muhafazakarlık ve mutaasıplık Anadolu topraklarının en temel değerleridir.
    * Biz Anadolu halkıyız. Anadolu çocuklarıyız bizler.
    * Eleştiri yapabilecek insanlar bağımsız insanlardır.
    * Ayrım gayrim yok işte kibire karşıyız, kimse kimseden üstün değil.
    * Onların yazarlarının ağızlarına bakarak Vatanımı tartışmam, Allahımı tartışmam, Toprağımı tartışmam.
    * Benden herşeyi alabilirler, ahlakımı alamazlar.
    * Ay Yıldızın, o ayın o hilalin önünde hiçbir zaman tek bir yıldız olmadı. 70 milyon yıldız var burda.

Nihat Genç i nasıl bilirsiniz ???

Türkiye Gençlik Birliği
     Nihat Genç i nasıl bilirsiniz ???

:::VİDEO:::Nihat GENÇ ile Veryansın - 25.12.2009 (1/2)
    http://tr.sevenload.com/videolar/gm9ms8i-Nihat-GENC-ile-Veryansn-25-12-2009-1-2

http://tr.sevenload.com/videolar/gm9ms8i-Nihat-GENC-ile-Veryansn-25-12-2009-1-2

tags,etiket:nihat,genç,art,avrasya,veryansın,program,söyleşi,kitap,şair,kitap,filozof,nihat genç,nihatgenç,video,resim,yazı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildize -- 23 Nisan 2010; 3:29:56 >

• Cok güzel bir tespit.
    Yuvarlak cümleler

quote:

Orijinalden alıntı: Massaimassai

Nihat Genç'i bilemiyorum. Ne demek istediğini hiç bilemiyorum. Özür dilerim ama Nihat Genç hep yuvarlak cümleler kuruyor. Söylediklerinde müspet hiç bir şey göremiyorum Konuşmaları ya! afaki yada hamasi... Kendisine bunu layık görüyorsa kendi bileceği iştir. Belki de bu!? onun görevidir. Görüşüm beni bağlar:)

Saygılarımla,
  • Yuvarlak cümleler kurduğunu düşünmüyorum. Örnek versin arkadaşlar. Ne diyorsa açıkça söylüyor. Hatta somutlaştırabilmek için çok güzel anlamlı fıkralar anlatıyor. Çok farklı bir dilden konuşuyor Nihat Genç. mesela aydınlar diyor sürekli laik dinci tartışması yaptı durdu 30 senedir ne geçti elimize diyor. Bu laflar dayatılmış içi boş laflar diyor. bü ülkenin mükemmel kaynakları var diyor. Birini bile markalaştıramadık. Hindistan bile araba yapıyor bizim bir markamız yok uluslararsı. Ama aydınlar laiklikmiş dincilikmiş konuşup duruyor yıllardan beri. Hepsi de fasa fiso.
  • Gerçekten severek ve ilgiyle takip ettiğim düşüncelerine saygı duyduğum ve katıldığım tek yazar, düşünür, entellektüel... Şu sıralar Avrasya Tv de veryasın etmeye devam ediyor.. Kendisini yakından tanımak isteyenler youtubedan eski programlarını izlemeliler kesinlikle... Özellikle "milyonluk eşekler" konuşmasını tavsiye ederim...
  • kendisini takip etmiyorum ama olurda herangi birşekilde karşıma çıktığında sonuna kadar dinlerim. en son avrasya tvde görmüştüm kendilerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savanam

Yuvarlak cümleler kurduğunu düşünmüyorum. Örnek versin arkadaşlar. Ne diyorsa açıkça söylüyor. Hatta somutlaştırabilmek için çok güzel anlamlı fıkralar anlatıyor. Çok farklı bir dilden konuşuyor Nihat Genç. mesela aydınlar diyor sürekli laik dinci tartışması yaptı durdu 30 senedir ne geçti elimize diyor. Bu laflar dayatılmış içi boş laflar diyor. bü ülkenin mükemmel kaynakları var diyor. Birini bile markalaştıramadık. Hindistan bile araba yapıyor bizim bir markamız yok uluslararsı. Ama aydınlar laiklikmiş dincilikmiş konuşup duruyor yıllardan beri. Hepsi de fasa fiso.

Sayın @savanam Nihat Genç 'in bu yazımdan sonraki programını seyredelim. Müspet bir şey söylesin söylediğimi yutarım. Nihat Genç bir olaydan bahsettiğinde isim vermez, tarih vermez, varsa bir tespiti söylesin. Ben burdayım. Atıp tutmak kolay! İspat etmek zordur:)

Saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: FaReWeLL28

kendisini takip etmiyorum ama olurda herangi birşekilde karşıma çıktığında sonuna kadar dinlerim. en son avrasya tvde görmüştüm kendilerini.

Sonuna kadar dinlemeniz onu tasvip ettiğinizi göstermez. Muallak cümleler:)

Saygılarımla,
  • Biraz abartıyor olsa da zevkle izlediğim ve yararlandığım biri. Ulusalcı, mandacılara fena halde takmış, bilgi küpü bir aydın. Çok fazla bilenler normallik sınırları dışına çıkabiliyorlar. Veya normaller onları anlamıyor.

Sadece, Türk olduğu tu kaka diyenleri çok fazla.
  • Serbest bıraksan iman gücüyle dünyayı kurtaracakmış imajı sergileyen bir yazar.
    Pek takip etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massaimassai

quote:

Orijinalden alıntı: savanam

Yuvarlak cümleler kurduğunu düşünmüyorum. Örnek versin arkadaşlar. Ne diyorsa açıkça söylüyor. Hatta somutlaştırabilmek için çok güzel anlamlı fıkralar anlatıyor. Çok farklı bir dilden konuşuyor Nihat Genç. mesela aydınlar diyor sürekli laik dinci tartışması yaptı durdu 30 senedir ne geçti elimize diyor. Bu laflar dayatılmış içi boş laflar diyor. bü ülkenin mükemmel kaynakları var diyor. Birini bile markalaştıramadık. Hindistan bile araba yapıyor bizim bir markamız yok uluslararsı. Ama aydınlar laiklikmiş dincilikmiş konuşup duruyor yıllardan beri. Hepsi de fasa fiso.

Sayın @savanam Nihat Genç 'in bu yazımdan sonraki programını seyredelim. Müspet bir şey söylesin söylediğimi yutarım. Nihat Genç bir olaydan bahsettiğinde isim vermez, tarih vermez, varsa bir tespiti söylesin. Ben burdayım. Atıp tutmak kolay! İspat etmek zordur:)

Saygılarımla,

Seyredelim mesela son programını seyredelim. Yandaş medyaya kızıyor. Bağımsız yazar olmak lazım diyor. Korkutulmuş sindirilmiş birkısmı satılık insanlar var medyada diyor. Yani daha net nasıl söylenir. Nazlı ılıcaklar fehmi korular diyor veriyor alıyor adam. Sonra insanların dünya algılarının değişmesi gerektiğiyle ilgili şeyler söylüyor. Değerlerimizin anadolu kültürüyle yoğrulması lazım diyor. İçi boş laflarla oyalıyorlar insanları diyor. Yani bence doğru tespit yapıyor. Sonra söylediklerine katılmıyorum farklı bakıyorum olaylara deseniz anlarım saygı duyarım ama net konuşmuyor diyorsunuz. Gerçekten ilginç. Daha nasıl net konuşulur bilmiyorum. Yıllarca müzik dersi okuduk doğru dürüst türkü bilmeyen öğrenciler var diyor. Müzik öğretmenlerine yalvardı gözleri dolu resmen. Çok etkilenmiştim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.