Şimdi Ara

Nihat Genc'i İzlediniz mi Skyturkde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamım ya yine kopardı.Saymadıgını soylemedigini bırakmadı.İzleyen veya seven var mı?Nasıldı sizce bu aksam?

• nihat genç kimdi
  • Yazar varya.Leman gibi mizah dergilerinde cok guzel yazılar yazdı.Bir cok guzel kitabı var.
  • Nihat Genç
  • bu akşamki konuşmasını dinleyemedim ama daha önceki konuşmalarını dinledim ve yazılarını okudum süper bi adam
  • Televizyon izlemedigim icin cok az denk geliyorum.Bu aksam da muhtesemdi.İran ve Amerika'nın yanı sıra AB eleştirildi.Tabi İsrail de unutulmadı.Yine ufak ufak dellendi bazen.

İsrailin manavgat ile ilgili biseyi varmıs.Bizimkiler manavgattan onlara su mu verecekmiş ne.Nihat dedi ki " o suyu versinler gider zehir dokerim icine." Cok seviyorum bu adamı ya.
  • izliyorum. herzaman . süper bi adam ... ama tam cözemedim .sosyal demokrat ama diğerleri gib değil .. güzel konuşuyo .
    skytürk iyi bir kanal cukurova gurubunun olmasına rağmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet skyturk guzel.Irak savaşı boyunca muhalif yanları cok hosuma gitti.Savaş boyunca "koalisyon gucleri" lafı cok az kullanıldı.Genelde "işgalciler" demek tercih edildi
  • aslında çok kaliteli bir yazar ama tv de fazla boy göstermek yaramıyor sonra popüler olup yitebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tori

aslında çok kaliteli bir yazar ama tv de fazla boy göstermek yaramıyor sonra popüler olup yitebilir.

Skyturkden baska kanalda cıkmıyor.Zannetmiyorum oyle olacagını.Nihat aşmış koparmış oyle seyleri.Bir amacı vardır tvye cıkmakla.
  • tam 9 yıldır aralıksız okudum lemanı bir cok dergiyi attım cope simdi yazık ettim diyorum.Nihat genc trabzonludur arkadaslar abisi asırı sağcı kendiside anlayacağınız gibi solcu biri ama abisinden hep mukemmel biri diye bahsetmiştir
  • 1 numara adam ya
  • nihat genç heyecanlandığı veya dellendiği zaman kendini kaybediyor ağzına geleni söylüyor

bu halini samimi buluyorum
  • Harbi adamdur şimdilerde veryansın tv de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allahçı olmasa 10 numara adam

Geçen yine fetocu/natocu iyi partilileri ifşa etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Eylül 2021; 8:47:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.