Şimdi Ara

Semra Sar (Yeşilçam Oyuncusu) Şimdi Nerede ? 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
24.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Semra Sar Kimdir ?

    Semra Sar (gerçek adı Semra Dordağ), (d. 29 Kasım 1943, Giresun), Sinema oyuncusu.

    İstanbul Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'nden mezun olan Semra Sar, 1961 yılında Sinema dergisinin açtığı yarışmayı birincilikle kazanarak, aynı yıl kamera karşısına geçti. 50 civarında filmde rol alan sanatçı, şarkıcılık deneyiminde de bulundu. "Salon filmi" tabir edilen türlerde "hanımefendi" rolleriyle dikkat çeken ve 1973 yılında mesleğine ara veren Sar, 11 yıl sonra bir filmde daha rol aldıktan sonra beyazperdede görünmedi.

    GÜNCELLEME:
    Semra Sar hayattadır, İstanbul 'da ikamet etmektedir. İstek üzerine bu konu düzenlenip bazı detaylar kaldırılmıştır.


    NOT: BU KONUDAN YOLA ÇIKARAK DİĞER GAZETE VE İNTERNET SİTELERİ BURADAN KONUYU KOPYALAMIŞTIR.

    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1735330/e30dd973-b011-4464-b6cd-57a3af4b9e8b.png
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1735330/26b7e2b2-2769-4cf4-9442-f4ccd864e93a.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1735330/f92f61bd-76db-4a4e-89b4-bd0687230db8.jpg


    Semra Sar Son Hali | Semra Sar Nerede ? | Semra Sar | Semra Sar İstanbul | Semra Dordağ | Semra Cömert | Semra Sar Kimdir ? | Semra Sar Hakkında 2016 | Semra Sar 2016



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cratm -- 24 Eylül 2016; 15:34:48 >







  • giresunlu olduğunu görünce konu ilgimi çekti. sima olarak hatırlıyorum bu oyuncuyu. gerçekten güzel bir kadın. şimdiki halini merak ettim. eğer tanışma imkanın olursa bu konuya da resimlerini koyarsan sevinirim.


    http://i1.ytimg.com/vi/Oj5cyTmRUeE/hqdefault.jpg

    o değil de bu semra lar hep mi çekici olur arkadaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

    giresunlu olduğunu görünce konu ilgimi çekti. sima olarak hatırlıyorum bu oyuncuyu. gerçekten güzel bir kadın. şimdiki halini merak ettim. eğer tanışma imkanın olursa bu konuya da resimlerini koyarsan sevinirim.


    http://i1.ytimg.com/vi/Oj5cyTmRUeE/hqdefault.jpg

    o değil de bu semra lar hep mi çekici olur arkadaş

    Hocam çok güzel bir oyuncu maşallah. Ama şuan 71 yaşında :) Yine de onu bulmayı çok istiyorum yardım alabileceğim yerlere mail attım bekliyorum :S İnşallah biryerlerden birşey çıkar. Çok vefasız davranılmış o kadar az bilgi varki internette anlatamam.




  • dün mü ne filmi vardı stardaydı galiba. ömercik ve ayşecik miydi filmin ismi? sezercik ile ayşecik mi? bilemedim şimdi. beyaz peruk falan, yaşlandırma tekniğiyle yaşlandırmışlardı. :D eminim şu anki haline benzemiyordur.
  • Sinema tiyatro dernegine bir sor istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rahmide


    Öncelikle Semra Sar Kimdir ?

    Semra Sar (gerçek adı Semra Dordağ), (d. 29 Kasım 1943, Giresun), Sinema oyuncusu.



    İstanbul Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'nden mezun olan Semra Sar, 1961 yılında Sinema dergisinin açtığı yarışmayı birincilikle kazanarak, aynı yıl kamera karşısına geçti. 50 civarında filmde rol alan sanatçı, şarkıcılık deneyiminde de bulundu. "Salon filmi" tabir edilen türlerde "hanımefendi" rolleriyle dikkat çeken ve 1973 yılında mesleğine ara veren Sar, 11 yıl sonra bir filmde daha rol aldıktan sonra beyazperdede görünmedi.

    ---------------ASIL SORUNUMA GELİNCE: -----------------

    Röportaj dersinde bu kadına bayıldığımı defalarca söyleyince hocam da ödev olarak bu kadınla (yaşıyorsa eğer ki yaşıyor görünüyor) roportaj yapmamı istedi. Eğer röportaj yapabilirsem bu dersim AA gelip ortalamamı bayağı bir yükseltecek ki dersin kredisi 6!

    Şimdi sizden isteğim şu: Bana göre yeşilçamın en güzel kadını olan Semra Sar 'ı nereden bulabilirim. İnternette defalarca araştırmama rağmen iz bulamadım. İz bulabilmek için nerelere müracat etmem lazım. Bazı haber siteleri ve gazeteler "Unutulmuş Yeşilçam Ünlüleri Şimdi Nerede?" başlığında haberler sunuyorlar. Bunlar nereden ulaşıyor bu insanlara. Ocağınıza düştüm..

     Semra Sar (Yeşilçam Oyuncusu) Şimdi Nerede ? 2016 Semra Sar (Yeşilçam Oyuncusu) Şimdi Nerede ? 2016 Semra Sar (Yeşilçam Oyuncusu) Şimdi Nerede ? 2016 Semra Sar (Yeşilçam Oyuncusu) Şimdi Nerede ? 2016

    naptın hocam bulabildin mi ?




  • NİHAYET BENİM GİBİ SEMRA SAR'I ARAYAN BİRİLERİNİ BULDUM. ARKADASLAR BEN DE SEMRA SARIN YEŞİLÇAMIN EN GUZEL VE EN YETENEKLİ OYUNCUSU OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM. TAM 3 SENEDİR KENDİSİNİ ARIYORUM BU BENDE BİR TAKINTI HALİNE GELDİ , ONU HENUZ SAGKEN GÖRMEYİ COK İSTERİM. BAGLANTILAR KURDUM BRCOK KİŞİ İLE ARASTIRDIM , HENUZ KENDİSİNİ GÖRMEDİM AMA ELİMDE KESİN OLMAYAN BİLGİLER VAR COK SÜKÜR. NE YAZIK Kİ HİÇ BİR GUNCEL BİLGİ BULUNMUYORDU CUNKÜ. RESMEN SOSYAL MEDYADA TEK TEK SORUYORDUM İNSANLARA, BAGLANTISI OLDUGUNU DÜŞÜNDÜĞÜM KİŞLERLE TABİ:)

    VELHASIL COK MERAKLANDIRMAAYIM SİZİ, SANIRIM SEFEF İSMİNDE BİR KIZI VARMIS, GÜMRÜK MÜSAVİRİ BRİYLE EVLENMİŞ. DAMADININ DA SEDEF KUYUMCULUK DİYE BİR YERİ VARMIS. NOT ALMISIM, ADRES: HAMİDİYE VE DEMİRKAPI CAD 318 SİRKECİ. KIZI SEDEFİN EŞİ CENGİZ CÖMERT. HATTA SEDEF KUYUMCULUK DİYE ARATIN NUMARALRINI BULABİLRİSİZ.

    İNŞALLAH BULABİLİRSİNİZ , BULURSANIZ LÜTFEN BENİM DE MERAKIMI DİNDİRİN. KIBRISTAYIM CUNKU İSTANBULA NE ZMAN GDERİM KİM BİLİR.

    HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM :d
     Semra Sar (Yeşilçam Oyuncusu) Şimdi Nerede ? 2016




  • Merhaba konu çok ilgimi çekti Semra Sar çok sevdiğim ve aşırı merak ettiğim oyuncudur bulabilen var mı?
  • Merhaba

    Yaklaşık bir ay önce buraya üye olmak istedim ve bu forum konusuna cevap yazdım fakat henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa o zaman göreceksinizdir.
    Özet geçecek olursak; bende kendisini severek izlediğim ve uzun yıllardır araştırdığım için forum olarak görünce vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda bizzat adrese gidip araştırdım. Sirkecideki mevcut adreste yer alan cadde hamidiye caddesi olarak yer almakta eski adını bilemem ama orada 50 yıldan fazladır esnaflık yapan tek kuyumcu dükkanına sordum. Tüm bilgileri paylaştım ne yazıkki böyle bir kuyumcunun olmadığını söylediler. Hatta caddede yer alan yılların saatçisinde tanıştığım kibar bir beyfendide bana yardımcı olmak adına bizzat tanıdığı gümrük müşavirlerin derneği başkanını arayarak böyle birinin kaydını sordu ve ne yazık ki böyle bir kişi de yok. Yani yine başa döndük. En son olarak İzmir de gazinocuların kralı olarak bilinen biri ile evlendiğini okudum. Ama o gazinocu vefat etmiş. Eğer semra hn vefat etmiş olsaydı mutlaka arama motorlarında çıkardı. Yani yine de bir umudumuz var yaşarken tanışmak için arayışlarımıza devam edelim arkadaşlar bilgi aldıkça lütfen paylaşalım derim.




  • asilem A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Sevgili asilem, öncelikle siz cok ama cok tesekkür ediyorum zahmet edip arastırdıgınız için.
    Demek bu bilgiler bize yardımcı olmadı.. cok üzüldüm ya keske onu sagken görebilseydik. Dediğiniz gibi eger vefat etmiş olsaydı muhakkak arama motorlarında cıkardı.::S
    Ne yazık ki yine basa döndük elde var sıfır...:((( Peki gazinocular kralı olarak bilinen kişi kimdi ismini hatrlıyor musunuz?
    Tüh ya kendimi o kdr inandırmıstım ki bu hiç iyi olmadı..:(( Aslında nüfus memurlukları yardımcı olmaz mı bize ya tanıdıği olan varsa bir sordurtabilir mi acaba?
    Facedeki semra sar sayfasından da pek birsey cıkmadı zaten geniş kitlelere duyrulmmas br kampanya flanmı baslatsak yada zeynep değirmencioğlu bilyoırmudur hala görusüyormudur acaba kendisiyle? o da bir kebabcı salonu acmıstı sanırm istanbulda ogullaryla birlikte. @asilem
  • Evet kendisi İzmir de gazinocular kralı ile evlenmişti. Adını hatırlayamadım ama araştırırım bir ara. Zeynep hn ı da düşünmedim değil yani kebap yeme bahabesiyle yerine gidip sorularımı yöneltmek isterdim. Tabii ne kadar cevaplayabilirse. Bakalım bir şey çıkarsa paylaşırım.
    İyi günler
  • Az da olsa bi şeyler bulan var mı arkadaşlar internette didik didik arştırdım ama yok hiçbi bilgi.
  • Yeşilçam'ın en güzel ve en yetenekli kadınlarından biri olarak belleklerde yer edinen, hak ettiği değeri görmediği aşikar olan bir yıldız Semra Sar. Sinemaya dair araştırmalar yapmaya başladıktan sonra dikkatimi ilk çeken ve hakkında uzun süre incelemeler yaptığım isimlerden birisi. Ne yazık ki şu an nerededir, ne yapmaktadır bilgi sahibi değilim; benim gibi Semra Sar hakkında bilgi kovalayan insanlar olduğunu görmek güzel yine de. Yeni gelişmeler olursa muhakkak buradan paylaşmanızı rica ederim. Aynı şekilde bu sayfa üzerinden bilgilendirmede bulunmaya gayret edeceğim ben de.
  • Son durum nedir hocam? Buldun mu hanımefendiyi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bir kadın inşallah bulursunuz
  • benimde ilgimi çekti gerçekten değeri bilinmeyen nadir oyunculardan bitanesiydi kendisi sonra ortalardan bir kayboldu ne gören ne duyan var mesajım bulunsun bulursanız bir resim filan çekin son hali nasil ki acaba bu arada 1958 ve 1959 da iki kez ses kraliçesi seçilmiş
  • Bulamadım malesef. Zeynep Değirmencioğlu kebap dükkanını kapatmış oraya gidecektim. Hiçbir bilgi yok elimde çok enteresan.
  • Demek ki yok yer yarıldı da içine mi girdi acaba internetten uzak bir hayat mı yaşıyor ondan mı hakkında haber alamıyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Allah o da dükkanı mı kapatmıs? :S demek işler iyi gitmedi..

    Peki nasıl ulaşcaz biz Semra hanıma. :( Sanki yer yarıldı da yerin içine girdi , vefat etmiş olsa muhakkak cıkardı inşallah br gun yeşilcamdan bir yıldız daha kaydı haberyle karsılasmayız :(

    O kadar merak ediyorum ki kendisini, su twitterden anlayan birileri yokmu? Bir kac kez ünlülere ulasayım sorayım dedim beceremedim:(

    Üçüncuadam diye bir site var cok iyi, orda arka planda kalmıs oyunculara cok yer veriliyor aklınıza gelmeyen oyuncular hakkında cok geniş arastırmalar yapılmıs belki orada bulurum dedim yne brsey cıkmadı. Orda bile adı gecmiyor. Bu nasıl bir vefasızlıktır.

    Youtubede videolarının filmlerinin altında soruyorum herkese ilgi cekmek için yine tık yok.

    Keske sesimi bir yakını duyabilseydi. Yada yeşilcamdan oyuncuları programlarına alan kişiler.

    Bir araya gelip daha buyük bir kitle olup onu aradıgımızı duyurmamız lazım ama nasıl?




  • Ödevi ne yaptınız peki ? aradan baya zaman gecti konu mu değiştirdiniz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.