Şimdi Ara

Nihat genç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nihat genci tanıyor musunuz ben çok seviyorum

• Sağlam yazar dein devlet ismini ilk zikreden kimse...
  • ben tanımıyorum. kimdir
  • biraz önce google dan arattım, tanıdım.
    istemez öyle adam.
    sağol yerinde kalsın.
    ideolojik adam istemiyorum arkadaş.
    yazar görecek.
    işine gelse de görecek.
    işine gelmese de görecek.
    okumayı çok severim.
    ama keçiboynuzu bitkisini de sevmem.
    bir sürü yanlışın içinde azıcık doğruları olan yazarları okuyamam.
    o kadar vaktim yok.
  • Adam gerçten ülkenin dili en iyi kullanan insanı birde 15.000 kitap okumuş bir kimse eksisozlukten aratın bulursunuz...
  • kaliteli ve sivri dilli bir yazar yıllardır okurum
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Malcolm</i>
    <br />
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    aksine bir sürü doğrusu içinde çok çok az yanlışı olan bir yazardır kendisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bıyıklı ve Kenan hoca
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by zanzarah</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Malcolm</i>
    <br />
    aksine bir sürü doğrusu içinde çok çok az yanlışı olan bir yazardır kendisi

bakış açısı farkı.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Malcolm</i>
    <br />biraz önce google dan arattım, tanıdım.
    istemez öyle adam.
    sağol yerinde kalsın.
    ideolojik adam istemiyorum arkadaş.
    yazar görecek.
    işine gelse de görecek.
    işine gelmese de görecek.
    okumayı çok severim.
    ama keçiboynuzu bitkisini de sevmem.
    o kadar vaktim yok.
    cok dogru laf etmissin malcolm
    sana tamamen katılıyorum
  • mukemmel bir yazar herkese tavsiye ederim.
  • İdeolojisi olmayan yazar ancak aşk romanı yazar...
  • +1 sivri dilli biraz bana çekmiş [evlol]
  • Önce okunup sonra sıkıyla eleştir denilebilecek bir şahıs.
    Benim sizin gibi nette çette vakit harcamamış mürekkep yalamış vatandaş.
    Muhafazakar kesimin sevmediği ama onlardan daha fazla ülkemize faydası olan bir yazar.
    Dürüst yazar.
    (Bir başkası olsa okumasam eleştirmem, bilmiyorum der geçerim. Sağcı veya solcu olması farketmez. Düşüncelerini dürüstçe yazsın, canımı yesin)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>biraz önce google dan arattım, tanıdım.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Helal olsun, ne diyeyim...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by simirna</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>biraz önce google dan arattım, tanıdım.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Helal olsun, ne diyeyim...
    böyle düsünmekte haklisin.
    birisi 27 dakika içerisinde bir kisi hakkinda tanidim deseydi ben de aynen senin düsündüğün gibi düsünürdüm.
    ama ne yazık ki aynen öyle oldu.
    2 adet köse yazisini okudum yeterince uzun yazilardi.
    yazilarda sagcilarin ne akdar hirsiz olduklarini ve devleti hep soyduklarini anlatiyordu. örnekler veriyordu.
    verdigi örnekler de dogruydu. sagcilarin bu ülkeyi soydugu da dogruydu. sonunda ise solculara da bir çift mesaj veriyordu. sagcilar bu ülkeyi soyarken siz niye halka kendiniziz ne kadar dürüst oldugunuzu anlatmadiniz diyordu. Nihat beye göre solcularin tek suçu dürüstlüklerini halka anlatamamlari imis. 27 dakikada boyunca iki yazisini da dikkatle okudum. her ikisiniin de konusu ayni idi. ha unutmadan laf aralarinda da hiç bir örnek vermeden islamcilar ile sagcilarin da ayni oldugunu bilinç altimiza sokmaya çalisiyordu.
    gelelim elestirilerime:
    evet sagcilar bu ülkede çok hirsizlik yapti. Ben bunu görebiliyorum. çünkü ben de ideolojik saplanti yok. elbette bir ideolojim var ama saplantim yok. bu ülkeye hizmet eden solcu olsun sagci olsun.islamci olsun ülkücü olsun herkese saygi duyuyorum. hepsinin basimin üstünde yeri var. Rahmetli Pristina için yazdigim taziye mesajini bir okuyun. izmirde yasamiyorum. Pristinayi da tanimam. ama bir kimse 1999 da %30 oy alip 2004 te %45 e çikariyorsa oyunu, demekki bu halka hizmet etmistir. ve ben solcu olmama ragmen bu adami severim arkadas. benim halkima benim ülkeme kim hizmet ederse severim.
    Peki bu Nihat genç denen zati muhterem 1989-1994 yillari arasinda uzayda mi yasadi. 1989da tüm yurtta SHP ye halkin %35-45 arasinda oy verdigini bilmiyor mu. tüm yurtta memelektim Nazilli dahil sol partilerin 5 sene içerisinde belediyelerde ne kadar hirsizliklar yaptiklarini (istisnalar hariç) bilmiyor mu?
    Peki bu hirsizliklarin sonucunda halkin
    1984 da saga verdigi sansi
    1989 da sola verdigi sansi
    1994 de bu sefer islamcilara verdigini bilmiyor mu
    1994 den beri islamcilarin bu sansi iyi kullandigini ve bunun neticesinde halkin 10 sene boyunca devamli destegini arttirdigini bilmiyor mu?
    Bal gibi biliyor.
    ama isine gelmiyor.
    Görmüyor.
    Görmek istemiyor.
    Bazi dogrulari söyleyerek halki yanlis yerlere kanalize ediyor.
    demek istedigim budur.
    Önyargili ve ideolojik saplantili insanlardan hoslanmam.
    bir aydin bu ülkeye illa da benim görüsümdekiler hizmet eder digerleri ne yapsa görmem dememmlidir.
    yoksa köylü mehmet agadan farki kalmaz.

• unutmadan bir şey daha söyleyeyim. ben bu yazarın varlığından filan da rahatsız olmuyorum. tam tersi sağcıların hırsızlığını da görmese idi o zaman rahatsız olrdum. hiç bir şey görmeyen bir adamı ben ne yapayım. şu anda onları görebiliyorsa ilerde tüm hırsızlıkları görebilime htimali de var demektir.
    demek istediğim benim bu zihniyetteki bir yazarı okuyacak kadar vaktim yok. bana yeni bir şey vereceğine inanmıyorum. bu sadece bir tercih meselesi.
    yoksa dili güzel ve sivri. sivri dilli yazarları severim.
    edebiyatı güzel. demek istediğini okuruna güzel anlatmış.
    yani beğenmeniz çok normal.
  • bana göre nihat genç'in sağcılarla yada solcularla bir alıp veremediği yok sadece ülkeyi bölmeye çalışan ,halka zulmeden rejime karşı duran biri. Bence böyle düşünen bir kişiyi sağcı yada solcu diye ayırmak yanlış olur.
  • valla olli okuduğum iki yazısı da dediğim konuda idi. belki tesadüfen öyle denk geldi. ama bana inanmıyorsan googledan aratıp buraya iki yazıyı da kopyalayabilirim. yine diyorum belki teadüfen öyle denk gelmiştir. eğer dediğin gibi ise çok sevindim. belki o yazılar da çok eski yazılardır. eğer 1990lı yıllardan önce yazılmış bir yazı ise adamın öyle yazması normal tabi ki.
  • Lemanda yazıyor her hafta ülkeyi seviyor ülkenin gerçeklerini gençlere aktarıyor....Gerisi önemli değil...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>2 adet köse yazisini okudum yeterince uzun yazilardi.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Önyargılı olmayın. Yine belirtmek istiyorum:
    2 adet makale veya iki adet köşe yazısı ile insanları şipşak çözümlemeye yada tanımaya çalışmayın. Evli insanların bile birbirini anlaması ve tanıması yıllar alıyor.
    Ha diyorsanız ki iki makalesinden yazarın siyasi görüşünü çözdüm ona göre not veriyorum, o sizin siyasi bakış açınızı gösterir.

İster sağcı ister solcu, memleketi soyan soğana çeviren herkese dokunduruyor yazılarında. Yeterki okuyun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.