Şimdi Ara

Nihat Doğan hakkında ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Beyaz Tv de sabah programı var denk geldiğimde izliyorum Türkiyenin sosyal olaylarını ve sorunlarını dile getirerek iyi bir iş yapıyor Bircan ve İlkay hanımıda unutmayalım.

Yıllardır AKP yalakası diye tanıdık öyle mi değil mi içini bilemeyiz ama söylemlerinde ve eleştirilerinde haklı hem hükümeti eleştiriyor hemde diğerlerini değindiği sosyal konularda da haklı ben beğeniyorum söylemlerini diğer yalakalar gibi değil en azından.
  • Düşünerek kafayı yormaya bile değmeyeceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz Tv de sabah programı var denk geldiğimde izliyorum Türkiyenin sosyal olaylarını ve sorunlarını dile getirerek iyi bir iş yapıyor Bircan ve İlkay hanımıda unutmayalım.

Yıllardır AKP yalakası diye tanıdık öyle mi değil mi içini bilemeyiz ama söylemlerinde ve eleştirilerinde haklı hem hükümeti eleştiriyor hemde diğerlerini değindiği sosyal konularda da haklı ben beğeniyorum söylemlerini diğer yalakalar gibi değil en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=L9sNnVb9fkM

• Gösteriş ve gündem yaratma mereklısı.

• Survivora gitmesi gerektiğini düşünüyorum

• Bak güzel kardeşim bak aslan kardeşim konuya hakim değilsen ahkam kesmeyeceksin bu konuyla ilgili son yazım bıktım anlatmaktan:

Bi video resim söylem ve konserle bi insanı terörist veya Türk düşmanı ırkçı birisi yapamazsın.

Sen bana konser videolarını atmışsın ki sadece Almanya konseri ki orda kürtlerin çoğu PKK lı ve bunlara müsade eden Merkel kevaşesi yani Şerefsiz bi Avrupa ülkesi Almanya var açılan posterlerde bebek katilini görüyorunuz ne rezil bi tablo konser detayına girmeyeceğim konsere gelenlerin çoğu kürt ve içlerinde bayağı PKK'lı var oraya gidipte Türklükle ilgili bir şey söyleyemez o da Apo şerefsizinin adını söyledi onlara jest olsun diye bide bi anlık bir şeydi gaza gelmesiylede ilgili ama bize göre çok yanlış ve saçma bi hareket tabikide tasvip etmiyoruz ama bu onu terörist yapmaz.

Gelelim söylemlerine Savaş Ay Beyaz Show ve İbo show söylemlerini aç izle Türkiyeyi ve Türkiyedeki bütün halklarını seviyoruz demesi ve en önemlisi ben bunu ne devlet adamı ne ülkücü ne de başkasının adından duydum.

Biz bu ülkeyi bölmeye değil birleştirmeye soyunduk bunun ötesi bir şey yoktur bu ülkeyi sevmeyen namussuz ve namerttir. (Beyaz Show konuşması youtube da var aç izle)

Bunu defalarca vurgulayan biri nası terörist olur bide AKP'nin çözüm sürecine bak bide bu süreçte ki söylemlere bak özellikle RTE nin Milliyetçiliği ayaklar altına aldık gibi rezil açıklaması ve yapılan rezilliklere bak ikisi karşılaştır bana bunları açıkla forumdaki hesabıma sınırsız ban atayım.

Konu bu değilde insanlar tartışırken bana imzadan vurmaya çalışıyor vuramayınca böyle susuyor dediğim gibi bilmediğin konularda ahkam kesmeyin.

Hayır mevzu Nihat Doğan biz neyi tartışıyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Birader sen kendini ne sanıyorsun? İkide bir, "ahkam kesmeyin, konuya hakim değilsen" demeler...Sen nesin, sen kimsin asıl?

Bir video, resim, söylem ve konserle bir insanı terörist, Türk düşmanı ırkçı birisi yapamaz mıyım? Daha ne olması gerekiyor peki sence? Dağa çıkıp askerimizi öldürmeli veya canlı bomba olup kendini patlatarak durakta otobüs bekleyen vatandaşları mı katletmeli? Ki terörist demiyorum, terör örgütü PKK ve lideri Öcalan destekçisi diyorum, PKK gönüllüsü diyorum.Bu da insanlık dışılığa yeterli bir tanımlamadır.

Ahmet Kaya, Almanya'daki Kürtleri bilmiyor mu? Ahmet Kaya, o konserde Öcalan posterleri açılacağını bilmiyor mu? Ahmet Kaya, sahnede tam arkasında da Öcalan posteri olduğunu bilmiyor mu? Ahmet Kaya, nasıl bir ortamda konser vereceğini biliyordu.Seve seve gitti, çılgınca ve defalarca, "Apo'yu özledik!" dedi.Çünkü kendisi için de müthiş bir fırsattı bu.Yıllarca Türkiye'de yapamadı bunu.Hem sanatı için hem de linç yememek için vatan seviyor gibi davrandı.En sonunda ülkeyi terk edince artık rahat rahat davranabilecek, ülkeye de hakaret edebilecek, PKK da övebilecekti.

Evet, senin verdiğin örnekler doğru.Çıktı birçok programda vatanseverlik yaptı, Atatürk de övdü, "Edirne'den Ardahan'a bu ülkeyi çok sevdim." de dedi.Fakat bunların hepsi yalan, yalan, yalan.PKK'lıların genel özelliğidir bu.Kendilerini saklarlar linç yiyecekleri, cezalandırılacakları ortamlarda.Fakat ilk fırsatta ne olduklarını gösterir, çıldırır, coşarlar.Üniversiteler bu duruma çok güzel örneklerle doludur.

Çözüm süreci demişsin, evet o rezilliğe ben de karşıydım.Ama sen bu kafayla karşı olamazsın, çelişmiş olursun.Ki Erdoğan da Ahmet Kaya'nın iyi dostlarındandı!

Sözlerinde ve vatan sevgisinde samimi olan bir kimse, Almanya'da öyle bir ortama gidip konser vermez.Ahmet Kaya, "Apo'yu özledik!" demese bile, o ortamda bulunması bile yeterlidir ne olduğunu göstermesine.Ne demek yahu Öcalan posterleri ve Kürdistan paçavraları eşliğinde, sürekli, "Kürdüz ölene kadar!" demek.Hani vatanseverlik, hani birlik beraberlik, hani faşizm karşıtlığı?

Ahmet Kaya savunacağım diye bu kadar düşmeyin.Ki Ahmet Kaya'nın teröristler için, "gerilla" dediği(ki PKK destekçileri hep böyle derler) dediği video da var.

Bu rezillikler ortada, bu ikiyüzlülüklere kanmayın.
    Milliyetçiyim, vatanseverim diye dolaşıyorsunuz bir de ortalıkta, uyanın artık.

• Nihat doğanın soyadında bir tuaflık olduğunu biliyordum zaten...
  • Blok koymuştum açıp bakayım dedim nafile anlamamakta ısrar ediyorsun.

İmam Gazili'nin bir özlü sözü:Cahillerle tartışmaya girmeyin ben hiç kazanamadım.

Bu söz seni özetliyor blokuda tekrar yapıştırıyorum hadi güle güle.

• Arkadaşlar sizce? Dünün PKK'lı PYD'lisi bugünün Osmanlıcık AKP'lisi yarının da CHP'lisi olur. Yahu ben bu kadar oynak bir adam görmedim yani. En azından insan siyasi görüşüne sadık çıkar ama bu daha da oynaklığı aşmış bravo .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Beyaz Tv de sabah programı var denk geldiğimde izliyorum Türkiyenin sosyal olaylarını ve sorunlarını dile getirerek iyi bir iş yapıyor Bircan ve İlkay hanımıda unutmayalım.

Yav bırakın Allah aşkına. Dün HDP yi destekliyordu. Bugün AKP'yi. Sizi sattı resmen ben yerinizde olsam izlemezdim .

• O söylemlerini görmedim izlemedim varsa örnek göster bakayım bende.

Ben kendisini AKP'li diye biliyorum söylemlerinde destek verdiği yazıp söyledide ya politik işler siyasal simgeler sözlerin hepsi yalandır bana göre siyaset başlı başına yalandır kılıktan kılığa girenlere şaşırmıyorum bunun en büyük örneği Bahçeli mesela ama hükümeti Beyaz TV gibi bi kanalda eleştirmekte görmeyeceğiniz bi manzara o konuda hakkını yemem söyleyemediklerimizi söylüyor.

Kardeşim ben TV de söylediği çizdiği tavra bakıyorum Siyasi görüşü beni ilgilendirmez PKK'lı olmadığı sürece.

Bu arada nickin fenaymış aklım gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

O söylemlerini görmedim izlemedim varsa örnek göster bakayım bende.

Ben kendisini AKP'li diye biliyorum söylemlerinde destek verdiği yazıp söyledide ya politik işler siyasal simgeler sözlerin hepsi yalandır bana göre siyaset başlı başına yalandır kılıktan kılığa girenlere şaşırmıyorum bunun en büyük örneği Bahçeli mesela ama hükümeti Beyaz TV gibi bi kanalda eleştirmekte görmeyeceğiniz bi manzara o konuda hakkını yemem söyleyemediklerimizi söylüyor.

Kardeşim ben TV de söylediği çizdiği tavra bakıyorum Siyasi görüşü beni ilgilendirmez PKK'lı olmadığı sürece.

Bu arada nickin fenaymış aklım gitti.

Hocam dün PKK ile fotoğraf çektiren birisi bugün AKP yi tutuyor. Benim garibime giden PKK'lı yok CHP'li olmasından çok dün PKK'yı destekleyip bugün AKP yi tutması yani siyasi görüşüne bile sadık çıkmayan adamdan ne beklersin onu diyorum.

Destek verdi hocam AKP'ye belki siz de biliyorsunuzdur ama ben yine de söyleyeyim hani bu başkanlık sistemi gelmeden önce oy vermeye 1 hafta falan kalmıştı o zaman Nihat Doğan Twitter'da benim oyum Evet diye video atmıştı.

Söylenen medya yazılarına ben de ispatı resmi olmadan inanmıyorum ancak bunlar görülmüş şeyler.

Çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun .

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Çok yazık.

• Bütün gün bakkalları dolaşıp mal satıyorum...

Nerede en sevmediğim, beyinsiz işi beceremeyen, pasaklı, bakımsız bakkallar varsa hep bu herifi izliyor...

Düşün ben sesine tahammül edemiyorum adamlar bunu izleyebiliyor...

• Yağcı palavracının teki

• Survivor'ın Kralı Sporcu Dahi Olmamasına Rağmen O Dönem Tüm Çabaları İle 2.Olmuştu ... Haa 1.De Olabilirdi Ama Maalesef SAF Halkımız Sırf MİLLİ SPORCU Ülkeyi Temsil Ediyor Diye Şuan ACUNMEDYA İle Davalık Olan Bir Kişiyi 1.Yapmış Nihat Doğan'ın Hakkını Yemişti ..
  • Herkes düşüncelerini belirtiyor ben ise hala Nihat Hatipoğlu ile Nihat Doğan ı karıştırıyorum hufff

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.