Şimdi Ara

Nidalee ile Support Oynamak Mantıksızlık mıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda support nidalee'yi baya bir kötülüyorlar. Fakat bence çok iyi bir support olabilir. Mid oynayınca adam minyonların arkasından yapıyor farmı dokunamıyorsun fakat bot lane'de adc savunmasız bir rol. Yani q'yu tutturdun mu zaten acayip damage götürüyorsun. E desen heal veriyor adc'ne. W desen gelecek ganklara çok fazla haberdar etme yeteneği olmasa da totem koyup + w'leyip q tutturursak o adam zaten gank atmaktan vazgeçer. Siz ne düşünüyorsunuz ? Sizce nerede oynanmalıdır Nidalee ? Solo demeyin ben sırf q'su için oynuyorum nidalee'yi.

• Ya o önyargı tyressede nidale sup oynar banada mantıklı gelir supluk yapacaksan eger.
  • Gank yiyince napıyon . R ye basıp W spamlıyon base e kadar
  • burdaki arkadaslarin yanina theorycrafti 0 unskilled nida supportlar geldigi icin nasil bir sey oldugunu cok bilmiyolar ama sadece soloqda ise yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Gank yiyince napıyon . R ye basıp W spamlıyon base e kadar

Totem dedik W dedik. Biliyorsun rakip W'ye basarsa b.direnci düşüyor. O anda Q'yu tutturunca o adam birdaha gank atar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

burdaki arkadaslarin yanina theorycrafti 0 unskilled nida supportlar geldigi icin nasil bir sey oldugunu cok bilmiyolar ama sadece soloqda ise yarar

Solo'da ap mi oynanmalı Ad mi ? Ad ise nasıl kasmalıyız itemleri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

quote:

Totem dedik W dedik. Biliyorsun rakip W'ye basarsa b.direnci düşüyor. O anda Q'yu tutturunca o adam birdaha gank atar mı ?

Support nidalee ile Q tutunca adam geri mi dönüyo . Kafama Q atsa dodge lamak için uğraşmam. Ve bota çatır diker ordan ekmek çıkarırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Support nidalee ile Q tutunca adam geri mi dönüyo . Kafama Q atsa dodge lamak için uğraşmam. Ve bota çatır diker ordan ekmek çıkarırım

hll qnq

• quote:

quote:

burdaki arkadaslarin yanina theorycrafti 0 unskilled nida supportlar geldigi icin nasil bir sey oldugunu cok bilmiyolar ama sadece soloqda ise yarar

solo oyuncusu olmadigim icin pek bilemem adcden tut rumble sonaya kadar midde oynamayi tercih eden birisiyim sevmiyom pek diger 2 lane i

• Arkadasın da dediği gibi support nidale dmg çıkarmaz ki genelde support kasilmadigi için insanlar sup nidale a önyargıya yaklaşıyor. Ap kasacaksan support almanın mantığı ne?

• teoride iyi ama ne ben supp olarak iyi oynadım , ne de iyi oynayanını gördüm.
    Skill set top ve mid e daha uygun gelmiştir hep.
  • quote:

quote:

quote:

solo oyuncusu olmadigim icin pek bilemem adcden tut rumble sonaya kadar midde oynamayi tercih eden birisiyim sevmiyom pek diger 2 lane i

mid or feed kokusu aliyorum

• Bence nidale gayet etkili bir support iyi haraslayabilecegini düşünüyorsan oyna derim .
  • ben çok iyi oynarım nidalee supportla şahsen ama TR-west karışık adam gibi nidalee support oyuncusu yok gerçekten. Sorun orada zaten o yüzden forumda kötülüyor
  • Birde düşünce şurda
    Q yu efektif kullansan bile damage verememe psikolojisi
    slow-stun gibi supportların birçoğunda olan bir cc nin olmaması
    Zaten ap kasılamadığı için healın , genellikle as amaçlı kullanımı ve ilk levellarda mana sorunu

Nami varken , blitz varken nidaleyi mid yada topta kullanmak cazip geliyor.
  • Late performansını beğenmiyorum bir supp olarak. Full poke team için alınabilir. Ama full poke oynanacaksa mid gitsin yani.
  • Oyun hakkında çat pat bilgisi olan adam, 2 level'ı erken alıp, all in girer asagıda. Lv 2 Nidalee'nin damage'ı da heal'ı da yeterli değil bence. -Tabi ki, karşınızdaki oyuncuların bilgisi, yeteneği, sizin karakter hakimiyetiniz falan etkileyen faktörler-

Ha dersen ki, benim bronz5 mateler laf ediyor, o seviyede kafana göre karakterle bot lane gidip, sadece ADC'nin kaçırdığı CS'leri alsan zaten oyun taşırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 27 Kasım 2013; 2:37:08 >
  • oynanmaz arkadaşım bir adc olarak herkezi bilgilendiriyorum heal dışında bir yararın yok adc ye oda ap 0 olduğu için pek bir şeye yaramıyor q tuttarmak diyorsun biraz bilgisi olan bir adc çok kolay engelleyebilir q larını ha düşük levellerde iş yaparmı yapabilir tecrübesi olmayan kişilere karşı ama iyi oynayan bir bot lanede fazlalık sadece...
  • Az heal, çok mana yer, sup kasınca damage atamıyor, cc yok.

Neden sup oynayayım ki?
  • Forumun tepkisi sadece iyi nidale oynamadıkları veya yanlarına iyi nidale gelmediği için. Heleki supportların şuanki haliyle gayette oynanabilir durumda.Earlyde etkisiz kalıyor kabul ama dk 7-8den sonra koridoru tek başına kazanabilir. Sorunu adcyi koruyamaması bu nedenle iyi wardlaman gerekiyor. 1-2 q tutturduktan sonra rakibi zonelayabiliyorsun rahatlıkla.
    Çok fazla nidale oynadığım için ne zaman sup nidale oynasam adcm hiçbişey yapmadan koridor kazanıyor.Birde nidale alıp support build yapmayın oyuna hiçbir katkınız olmaz. Zaten poke yapmak için aldığınız bir heroya support build yapıpta poke yapamaz hale getirirseniz oyuna hiçbir katkınız olmaz. Ward itemi dışında birşey almanın mantığı yok.

Özetle iyi nidale oynuyorsanız(sorun bu zaten) iyi wardlayıp earlyde güçsüz olduğunuzu bilip 5-6 dk trade yapmazsanız koridoru kazanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.