uo icin kendime guzel nick ariyorum , bir suru nick yazan siteler varmi? bir kac tane buldum ama begenmedim :) , bilenler yazarsa cok sevinirim , simdiden tesekkurler
ou neyin nesidir ? merak ettim şimdi nick olarak ise, havalı bi şey seçmezsen daha dikkat çekici olur [:P]
The Ultimate
ultima online dan bahsediyo heralde arkadaş..
cQ BronX Silencer VampirHuma arasından birini seçebilirsin
beyler nick istemiyorum yanlis anladiniz galiba , site adi istiyorum nicklerle ilgili , uo = ultima online
eheh nasıl yaw için de nick örnekleri olan bi site mi istiyon sen şimdi ilginç :)))
kardeş buraya sorman çok saçma. kendin bişeyden etkilenip bulmalısın.bizim etkilendiklerimizden değil.
evt mıke haklı bu arada mıke gine birini dövmüş bir kafa nakaul etmiş maşallah
yaw role playing yapin azcuk bu kadar da olmaz ki. street fighter oynar gibi oynamayin su oyunu.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cezve</i> <br />yaw role playing yapin azcuk bu kadar da olmaz ki. street fighter oynar gibi oynamayin su oyunu. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
eheh cezve taştı [evlol][evlol]
mazeretim var...
eheh [spr]
UOnun hikayesindeki karakterlerden birini al gitsin.. hem daha iyi olur..Ya da Kafiyeli bir şey yap..
Mesela Levi's..
[evlol]
vArGoNeN :-))
ya ben site sormustum beyler , nick sormadim , ama neyse artik buldum :)
buldunsa söylesene siteyi hayret yaw... biz de nik buluıruz kendimize...
HORTTTTT
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme