Şimdi Ara

Nickinizin Anlamı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forum Nickim: SkywLkr aslında orjinali SkywaLkeR ama nedense foruma üye olurken kısaltmışım.. Bi filmde görmüştüm. Adamın adı Jamal Skywalker'di. Ordan esti..
    Oyundaki Nickim : DunqeoN anlamı zindan nerden esti bilmiyorum.
  • DarkShine

bi tane sarkının ismi

karanlık parlamaamıdır nedir öle bişi türkçeye ceviremem
  • AnTi_TeRRoR=Teröre karşı

__Rocker__=RAKCI
  • alps server ı yenı acıldıgında char acarken dedım ne ısım koysam ne ısım koysam harflerı degıstıre degıstıre bunu buldum oyun ve forum nıck ım aynıdır :) ShupaR(şopar) bilmeyen yoktr
  • PUni=punisher

_Ritter_ : ALmanca da şovalye demeK.
  • PanadoL: ilaç sanayisinde kullanılan bir ilaç ismi

HEHET: H^^ERO , HEHETR yapacakmış olmamış neyse anlamsız ama şekil isim
  • Kajmeran gizemi ortaya çıkaran güzellik demek..

Oyun nickim ise CarpeDİ3m

Carpe Diem , Latince de "günü yakala", "gününü dolu dolu yaşa","yarın için plansız yaşa" vs. anlamına geliyor.
  • LasT_LeGend:son efsane her zman son olmayı sevmısımdır son_Azrail felan ^^
    KotuChocuq:Ben her zmn Kötüyümdür ^^ o yuden
    legend_power:Efsane güç bu bir arkdasımın fakat nickini ben aldım
  • TuzsuzDELiBEKiR cook uzun yillardir kullanmakta oldugum bir nick ...

tabi genc nesile garip geliyor ... tuzsuz / deli / bekir / delibekir ... "ne bu yaf ne bicim nick herhalde adi bekir sallamis" diyenler cok :)
    orta oyunu can cekismeyi birakin, esamesi kalmadi artik hali ile genc nesil orta oyunu nedir kavuklu, pisekar kimdir nedir yenir mi icilir mi bilmemesi dogal :)
    TuzsuzDELiBEKiR orta oyununda kulhanbeyi karakteridir (ayni zamanda hacivat-karagoz oyununda da benzer sekilde kulhanbeyi tiplemesidir) ...

Oyun Nicklerim;

DipsomaniA - anlamini aciklamaya kalksam uzun surer; kisaca kontrolsuz icme durumu diyeyim :)

SoulCUTTER - ruh kesen ama geldigi yer Fred Saberhagen ustanin kiliclar uclemesi dir bu serideki 12 kilictan biridir ...

Clementine - yasi musait olan arkadaslarin hatirlayacagi psikopat fransiz anime karakter ... daha dogrusu karakter degilde anime psikopatti ya da ben oyle hatirliyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzsuzDELiBEKiR -- 17 Haziran 2008; 13:18:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

TuzsuzDELiBEKiR cook uzun yillardir kullanmakta oldugum bir nick ...

tabi genc nesile garip geliyor ... tuzsuz / deli / bekir / delibekir ... "ne bu yaf ne bicim nick herhalde adi bekir sallamis" diyenler cok :)
    orta oyunu can cekismeyi birakin, esamesi kalmadi artik hali ile genc nesil orta oyunu nedir kavuklu, pisekar kimdir nedir yenir mi icilir mi bilmemesi dogal :)
    TuzsuzDELiBEKiR orta oyununda kulhanbeyi karakteridir (ayni zamanda hacivat-karagoz oyununda da benzer sekilde kulhanbeyi tiplemesidir) ...

Oyun Nicklerim;

DipsomaniA - anlamini aciklamaya kalksam uzun surer; kisaca kontrolsuz icme durumu diyeyim :)

SoulCUTTER - ruh kesen ama geldigi yer Fred Saberhagen ustanin kiliclar uclemesi dir bu serideki 12 kilictan biridir ...

Clementine - yasi musait olan arkadaslarin hatirlayacagi psikopat fransiz anime karakter ... daha dogrusu karakter degilde anime psikopatti ya da ben oyle hatirliyorum :D

seni taktir ediyorum eski kültürleri bize tekrar hatırlattıgın için haklısın hocamın dedigi gibi artıq bu hacivat-karagöz oyunu oynatan ne tiyatro ne eski tiplemelerini anımsatan bir caba gösterilmiyor

• Çok seviyorum bu şekeri

Nickinizin Anlamı
  • Oyundaki nickim Anatolica ..... Anatolica=yunancada anadolulu demek
  • Forum nickim malum:Çilingir88 nerden esti bilmiyorum
    Oyun nicki:Valikie Oyundaki kız karakterlerden birinin ismi
  • iLoveBeeR : Birayı seviyorum
  • Anlamsız
  • efsane savaşı forum nicki
    oyunda asi I_RebeL_I
  • _HamBurgeR_ :==============:==:: bunun anlamı 2 tane sandwich ekmeyi arası tavuk burger :D
  • simi adım, gs de galatasaraylı olduğum ve ilk hesabım seneler önce banlandığından yenisine eklediğim önek.

Oyunda kullandığım isimler, MelikGazi, Türk tarihinden gelme bir isim; Mystiqu3, mistik; Agamotto, Marvel kahramanı; Bloodstone, kan taşı; Lightbright, hafif parlaklık.
  • saylır kişisinin saatçi olduğu anlamına geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.