Şimdi Ara

Nickinizin Anlamı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Theodor: 1400-1500 yılları arasında yaşamış ünlü bir İngiliz şövalyesi.

• oyun nickim sniper_09 koyacak isim bulamadım o yüzden yani bana bu isim güzel gözüktü
  • luckyone: şanslı kişi anlamına geliyor...
    oyun nickim şuan Mai; onun anlamını zaten ismini verenen kişi mai_mai söylemiş...
  • ismim Buğra, okununca buura gibi okunuyo,2 ne alaka bende bilmiyorum. Şimdi düşündüm de gayet saçmaymış
  • WhiteHawk_TR Beyaz Şahin
  • benım kı surtunme anlamı bellı
    oyundada oleydı o char satıldı sımdı sporty hovarda demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surtunme1 -- 23 Şubat 2008; 15:03:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bushidoo

quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

quote:

TeQuiero(karanlığın soluğu)

Birileri seni çok fena yemiş İspanyolca seni seviyorum demektir bu .

bende şimdi yazcaktım ispanyolca seni seviyorum demek diye ... Seni gördüm yazmadım Ama bir şey merak ediyorum...Kim sana söledi TeQuiero nun karanlığın soluğu anlamına geldiğini ?
    hass... aaa... çook pardon isimler karıştı InTenebris olcak... :D bu gunlerde kafam 1500 de...

e zaten bu da diilse ben DK yayınlarının ta... ben genellikle nicklerimi(mesela KuZuCuK bi karikatür karakteriydi onceden...) kitaplardan yada oyun veya şarki ismlerrinden bulurum... karışmış aklım Te Quiero yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 25 Şubat 2008; 17:58:50 >

• kokolojik2:Çoooook uzun bir hikayesi vardır .Bir kitapta görmüştüm.

oyundaki Nick: 0o0_X_0o0 ne anlama geliyosa
  • Forumdaki nick:TIFIL küçük ufak anlamını taşır.

Oyundaki nick:__Turk__ (söylemeye gerek yok sanırım)
    Diğer Charın:Cruel__TURK Cruel acımasız demek... yani acımasız__TURK oluyor.
  • FinaL_İmPacT >>>> bu forumdaki nick bitirici darbe oluyo
    ManSlayer >>>>>> bu rogue mun adı anlamı ise kasıtsız olark adam öldüren kimse
    o0S0o >>>>>> bu warior umun ismi ben bunu takas ile aldım anlamı ney bilmiorum sadece boş şekil sanırım
    M0LOT0W>>>>> bu da bowman çok seviorum kendisini asıl yazılışı molotov sanırım bu ismide ben koymadım koyanıda bilmiorum ama araştırdım 2, dünya savaşı sırasında sovyetler birliği dış işleri bakanının soyadı birde bi şarkıcı adı hiç tanımıorum yabancı kendisi bi tane daha var şu duvarlara grafik yapanların kullandığı sprey markası valla bu son molotof kokteylinden dönüşen birşeyde olabilir

• Forumdaki nickim ForeverBlader sonsuza dek blader anlamına geliyor.Ama şimdi rogue char açtımOyundaki nickim BuZz bildiğin buzz işte
  • pesimist = karamsar demek rapper= rapci demek

oyundaki nickim Xeus= bilmiorm war ChaosTR= (KaosTürk) demek...
  • only4you: aegede oynarken cok sevdiğim bi guild master abimin nick ti sadece(yalnızca) senin için
    hopebringer: umut getiren
    forvelin : anlamı yok gizemli gibin geldiydi
    xibalba: mayalılarda nebula demek
    krasia: bununda anlamı yok uydururken okunusu güzel geldi
  • Nemesis_6.Altının bi anlamı yok öylesine.Nemesis'e gelince yunan mitolojisinde kötü,merhametsiz bir tanrıça(Kötü tanrıça işte ya anlayın)Arkadaşım sık kullanıldığını söyledi ama ben rastlamadım zaten özentilik payı hiç yokYani sık kullanılmıyor diye düşünüyorum.Katılan var mı????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolaR6 -- 1 Mart 2008; 22:17:02 >
  • Holydusk --> Kutsal günbatımı / Kutsal alacakaranlık
    bloodmon --> blood monster anlamında digimon bölümü için açmıştım bu hesabı
    UnAvoidable --> İnanılmaz
  • Asmorias sevgili özgür beyfendinin kendisi abim olur kafasından oluşturduğu bir nick
    tabi bende abime özenti olarak şeyettimÇalıntı yaptım yada söle sallarsak
    osmanlı döneminde 4. özgür paşanın kuşunun içtiği su çanağının ismi

• ßenimki
    İnglizce HeLopers
    Türkce'si YardımcıOperator
  • TaZzMaNiA : efenim tazmanya canavarı manyağına denk geliyor türkçe karşılığı bide söylenirken tazmania derken şehir var belki bilirsiniz tazmanya diye onuda çağrıştırdığı için beyendim.
    TaZ : uranüsteki çarın adı .Kısa net olduğu için seçtim.
  • NiceR-DiceR Reklamlarından 1 tane alana kadar adını bıle duymamıstım eve alınca adı hosuma gıttı ki yabancı forumlarda kullanılıyor bıle :)
  • burdaki adımın adı lil nuker: küçük nuker demek

oyundaki adım DaRKWaRL0RD: kara savaş lordu demek
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.