Şimdi Ara

Nickinizin Anlamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizin nicklerinizin anlamı nedir ? Oyun ve Form olmak üzere.

Oyun ve forum nickim fetelin0 2 si de aynı. anlamı bizim oralarda " Gezgin " demek.

peki ya sizinki ?

not: konu daha önce açıldıysa kapayabilirim kusura bakmayın. iyi akşamlar.

• Forum Nicki Görüldüğü Üzeri H^^ERO
    HERO Kahraman Demek Fakat Öylede Çok Klasik Olacağı İçin H^^ERO Yazdım

Oyundaki Nick ( Gerçi Bıraktım ) HEHET
    HEHETR Olacaktı Fakat R Tuşunun Azizliğine Uğradığım İçin HEHET Olarak Kaldı Ve Değiştirmedim ...
  • Nickimin anlamı "Farklı"

Oyundaki nickim _HydraliskX_ ama bu nick aslında bana ait değil babel serverında bir nuker chara aittir.

Kısacası oyun nickim (ç)alıntı.

Edit:İmla Hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 20 Şubat 2008; 19:52:29 >
  • PATEVRA : eskilerin kullandığı bir sözcük bilmeyen birsürü kişi vardır heralde tavandaki tahtaların anlamını taşıyor

Oyun nicki : Durza : kısacası bir shade in adı araştırın bulursunuz
    Oyun nicki : Leftist : ingilizcesi olan bilir
    İlk nickim : tReX ( 9 senelik ) : dinozor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 20 Şubat 2008; 19:43:14 >
  • firebraker normalde alevkırıcı gibi bir anlama geliyor fakat benim için anlam pek önemli olmadı çünkü şu kelimenin duruşu bile yeter

ing. pek iyi değildir inş. doğru sölemişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireBraker -- 20 Şubat 2008; 19:43:25 >
  • PeterPetrelli ( Heroes dizisi..)
    Benim oyunda çarım kalmadı ha 1 tane dagger var 29 onun adı TheRaper anlamını boşverin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

İlk nickim : tReX ( 9 senelik ) : dinozor

ah ah trex dedin de rahmetli nukerim geldi aklıma ruhu şaad olsun

@peter
    theraper nuri alço yla aynı manayı mı taşıyo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 20 Şubat 2008; 19:49:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSB açılımı ve anlamı nedir ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kıdemli

forumdaki kıdemli yarbaylara özenip, hiçbirzaman kıdemli yarbay olamayacağımı anladığımda ve yarbay olmama az kaldığında koymuştum. sro konuışı silindiğinde tekrar 1500 mesaja düştüm

oyundaki nikimin bir anlam taşıdığını sanmıyorum alshel_Tr

@durza dürzü diye okudum eragonda mıydı o adam?
  • metalstorm: metal fırtına anlıycağınız üzre
    DeathInFire: ateş içinde ölüm anlamına geliyor, amon amarth ın güzide şarkılarından birisidir

not: oyundaki ilk charımın ismi ==> hakikimale
  • Hera'da Allah Kısmet Ederse Vaya Con Dios ( Tanrı Seni Korusun )
  • saygacfurkan / soyad ad.Ben bilseydim giriş adı ile nickname aynı olacağını başka bişey yapardım.Ben giriş adı sanıyordum sadece.Öyle kaldı herkes saygac diye tanıyınca bi daha değiştirmedim.
    Oyundaki nickimde JustDark -- Karanlık olmalı / sadece karanlık vs. just'ın taşıdığı anlama göre çeşitlenebilir.
  • Puhaha hakiki male mi ?
  • Hypocrites, sevdiğim bir şarkı ismiydi.

Oyunda kullandığım okadar nick olduki..Ama en son kullandığım Bloodstone : Kan taşı anlamına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 20 Şubat 2008; 20:03:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Puhaha hakiki male mi ?

evet aslında fikir kuzenime ait.. o başlatmıştı beni oyuna onun nicki hakikifemale idi bende uyumlu olsun diye hakikimale açıyım dedim

oo piti : piti hybrid s/s chardı çok özlüyorum

• ESKİDEN OLAN AŞIRI DJLİK HEVESİMİN SONUNDA BİRGÜN DEDİM ASIL DJBENİM
    SONRADA KALDI ÖLE

OYUNDAKİ NİKİM_64_ BEN KOYMADIM ÇARI ALDIM AMA NİNTENDO 64 TENMİ NE GELİYORMUŞ İSMİ
  • Manyak
  • Krallık Şövalyesi anlamına geliyo bnm nikim

oyunda ise ManJaQ (manyak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coni Leş -- 21 Şubat 2008; 20:44:06 >
  • mai : Uzak doğu dillerinde ; bir tür taçlı lale , küçük kız kardeş ve bir yağmur türü gibi anlamları var ama benim kullanma sebebim en sevdiğim anime karakterinin ismi olması . mai yi iki kere söylemekte daha sevimli geliyor bana onun için mai_mai .
    Oyunlardaki nickim genellikle mai dir ama Morgan ve Jadore u da çok kullanırım (morgan ismimin kısaltması , jadore ise taparcasına sevmek diyebilirim) .
  • Forumdaki nick'im;

bimba : bir dövüş sanatı olan capoeira nın esfane üstadı..

oyundaki nick'im;

EstaticFear : avustralyalı shymphonic - doom ( yer yer gothic) metal grubu..
  • immortal=ölümsüz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.