Bildirim
NICK YANINA SARI YAZI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Konuyu editle istersen -
hmm -
O kadar aradım sonunda buldum.
Herhalde 95 lvlde potcudan alınan scroll u kullanınca yazıyor.Knight -
Ne yani ? biz zerk scroll bastığımız süre ce mi kalıyor o ? yoksa ilk kullanışta sana nick soruyor ve hep onumu kullanıyorsun ? Knight, sabit bir nickmi ?
edit : bu görev serisiyle yapılıyo yani ? Knight adam kendi yazmış dimi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 30 Mart 2009; 22:01:30 > -
Server hangisi yaw ? -
quote:
Orjinalden alıntı: aXi1o
Server hangisi yaw ?
-
görevleri war sırayla yapıyorsun görev dizisi bitince o sarı yazı çıkıyor
ben bi yerde okumuştum ama tam emin değilim yanlışta olabilir -
Adam 95 lvl mı olmuş
+ olarak o yazılar Ksro'da da vardı.Bir koymuştu bi konuda şu görevler yapılcak diye.Sanırım uqurr'un verdiği görevler o görevlerdir.Fakat Ivy gibi uzun görevler sonucu alınıyor diye biliyorum.3-4 görevde biticek iş değildir heralde. -
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
quote:
Server hangisi yaw ?
SERVER Xian -
quote:
Orjinalden alıntı: uqurrrrr
Gorev Bu ;
İngilizceden cevirebilen yazarsa iyi olur
Arayış 1 - Askeri Test 1
U Constantinopole gidip NPC Rachel ziyaret var. Onu iki kez ve ikinci kez konuş nereye U 10minutes hayatta kalmak için özel bir alan için o portu U. U dont düşmanları öldürmek için, sadece hayatta kalmak vardır. İşte, ancak 95lvl şampiyonu Spawn Parti dev gibi etrafında HP yüksek miktarda. Beni 1 hitted-5k DMG benim LA üzerinde 9D ayarlayın. Ne zaman U yapılır hayatta bu macera kalmak.
Arayış 2 - Malzeme ilaç için
Rachel konuş tekrar ziyaret NPC Witch daha. U constantinopole yakın fener onu bulabilirsiniz.
Quest 3 - Taş Beast's Bell
Yine Witch konuşmak ve o U sonraki macera ver. GO B2 ve orada oda 7 mağara jangan için + (sadece kuzey noktası üzerinde 2. odasından) bağlantı noktası ve açılan Beast's Bell adı olacaktır bu mobs: Taş Hayalet Tomb Ghost Türbesi Ruh ve U saldırı, benim için imediatly ilk çıkarıldı cep.
Jangan gidin ve yere yakın jangan olarak Jaeunsa olduğunu Jeonghye buluşuyor.
Quest 4 - Spirit's Kabuk
Yine Jeonghye konuşmak ve U yeni öğeyi U vermek TÜRBESİ için (Güney jangan gelen, sadece Türbesi değil Mağarası) doğu olduğu için, tam olarak bu X: 7175 Y: 309 ve bu öğenin üzerine sağ tıklayıp, orada 95 şampiyonu apear olur cep. U kolay onu öldürebilir. Geri NPC tostarting GO.
Arayış 5 - Witch's ilerleyin
Constantinopole ve git feneri ve Witch konuşmak, daha fazla gidip Adria (avcı asociation NPC için Constantinopole konuşmak)
Quest 6 - Ruhu
Adrian U tuzaklar ver. U TaklaMakan için Nyia generaller gitmek gerekir. İşte U edebilirsiniz tuzak sağ tıklayın ve zemin apear tuzak üzerinde. Than U yem gerekir Nyia bu tuzağı genel. Ne zaman üzerinde cep standı U Ruh alabilirsiniz ya da başarısız olabilir. Genellikle U Fusser Spirit, ama U Normal Ruh gerekir. Bir kez 60second bu kadar karışık bu tuzak kullanabilirsiniz Unfortunetly U. U bir Normal Spiritand ve bunun için gerekli 40traps o zaman 16 Fusser Ruh olan unuseful olan var gerekir.
Ne zaman U bırak 1 Normal Ruh u geri dön Witch için COnstantinopole olarak feneri gidebilirsiniz
U COnsta gitmek gerekir Unfortunetly u cant kullanmak port so-Taklamakan atı veya ayak üzerinde.
Arayış 7 - Adet Spirit
Yine Witch ve yeni yere 95 cep Spawn o portu U konuşalım. O kadar .. storng isnt 1k DMG ve daha az, ama donmuş ve frosbite. çünkü U başarısız olur çılgına modu veya macera bu düşman öldürmek için bu arayışı olarak emin U çılgına hazır var.
Quest 8 - Yeni Güç
Cadı Konuş ve ziyaret Rachel COnstantinopole ve daha araştırıyor yapılır, şimdi U mavi zerk ve isminin önüne Sarı etiket var.
-
selam arkadaşlar Xian servarında Dr_Lecter char ismim bendede knight yazıyor. 95 lvl blue zerk görevini tamamlayınca Knight yazısı otomatik cıkıyor baska bısey yazılmıyor ve zerkle alakası yok her zaman yazı duruyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: boywonder
quote:
Gorev Bu ;
Arayış 1 - Askeri Test 1
U Constantinopole gidip NPC Rachel ziyaret var. Onu iki kez ve ikinci kez konuş nereye U 10minutes hayatta kalmak için özel bir alan için o portu U. U dont düşmanları öldürmek için, sadece hayatta kalmak vardır. İşte, ancak 95lvl şampiyonu Spawn Parti dev gibi etrafında HP yüksek miktarda. Beni 1 hitted-5k DMG benim LA üzerinde 9D ayarlayın. Ne zaman U yapılır hayatta bu macera kalmak.
Rachel konuş tekrar ziyaret NPC Witch daha. U constantinopole yakın fener onu bulabilirsiniz.
Yine Witch konuşmak ve o U sonraki macera ver. GO B2 ve orada oda 7 mağara jangan için + (sadece kuzey noktası üzerinde 2. odasından) bağlantı noktası ve açılan Beast's Bell adı olacaktır bu mobs: Taş Hayalet Tomb Ghost Türbesi Ruh ve U saldırı, benim için imediatly ilk çıkarıldı cep.
Quest 4 - Spirit's Kabuk
Yine Jeonghye konuşmak ve U yeni öğeyi U vermek TÜRBESİ için (Güney jangan gelen, sadece Türbesi değil Mağarası) doğu olduğu için, tam olarak bu X: 7175 Y: 309 ve bu öğenin üzerine sağ tıklayıp, orada 95 şampiyonu apear olur cep. U kolay onu öldürebilir. Geri NPC tostarting GO.
Constantinopole ve git feneri ve Witch konuşmak, daha fazla gidip Adria (avcı asociation NPC için Constantinopole konuşmak)
Quest 6 - Ruhu
Adrian U tuzaklar ver. U TaklaMakan için Nyia generaller gitmek gerekir. İşte U edebilirsiniz tuzak sağ tıklayın ve zemin apear tuzak üzerinde. Than U yem gerekir Nyia bu tuzağı genel. Ne zaman üzerinde cep standı U Ruh alabilirsiniz ya da başarısız olabilir. Genellikle U Fusser Spirit, ama U Normal Ruh gerekir. Bir kez 60second bu kadar karışık bu tuzak kullanabilirsiniz Unfortunetly U. U bir Normal Spiritand ve bunun için gerekli 40traps o zaman 16 Fusser Ruh olan unuseful olan var gerekir.
Ne zaman U bırak 1 Normal Ruh u geri dön Witch için COnstantinopole olarak feneri gidebilirsiniz
U COnsta gitmek gerekir Unfortunetly u cant kullanmak port so-Taklamakan atı veya ayak üzerinde.
Arayış 7 - Adet Spirit
Yine Witch ve yeni yere 95 cep Spawn o portu U konuşalım. O kadar .. storng isnt 1k DMG ve daha az, ama donmuş ve frosbite. çünkü U başarısız olur çılgına modu veya macera bu düşman öldürmek için bu arayışı olarak emin U çılgına hazır var.
Quest 8 - Yeni Güç
Cadı Konuş ve ziyaret Rachel COnstantinopole ve daha araştırıyor yapılır, şimdi U mavi zerk ve isminin önüne Sarı etiket var.
biz beyinsisiz hemençevire giremedik kusura bakma
-
quote:
Orjinalden alıntı: boywonder
quote:
Gorev Bu ;
Arayış 1 - Askeri Test 1
Quest 4 - Spirit's Kabuk
Quest 6 - Ruhu
Arayış 7 - Adet Spirit
Quest 8 - Yeni Güç
hemencevir
-
herkesde olursa ne anlamı kaldı ki bu olayın ? bütün 95 levellarda "knight" yazacak. keşke kendimiz yazabilsek -
-
demin birinde Knight yerine Captain yazısını gördüm. SS alamadım ama. neye göre yazılıyor bu yazılar ? -
xian
quote:
Server hangisi yaw ?
-
beyler bu zerk dediginiz nedir ? -
quote:
95lwl ulaşıp bu gorevi yapan chinese charlarda Captain
Eu charlarda Knight Yazıyor
saol
@CeFurkan
Tab tuşuna basınca oluşan asıl adı berserk olan ve atakları ve hızı arttıran nimet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 4 Nisan 2009; 17:15:21 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X