Şimdi Ara

NICK YANINA SARI YAZI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı:

biz beyinsisiz hemençevire giremedik kusura bakma

girseydin o zmn ben sadece yardım etmek ıstedım ayrıca bu hemen cevir deil googleceviri.net kendıne hakaret edebılırsın ama burdakı o kadar kısıye hakaret edemessın
  • şimdi koyacagım Resimde Kesinlikle Bir oynama yoktur dırek oldugu gıbı cekıp koydum Gm olabilirmi
     NICK YANINA SARI YAZI

• quote:

Orjinalden alıntı: boywonder

şimdi koyacagım Resimde Kesinlikle Bir oynama yoktur dırek oldugu gıbı cekıp koydum Gm olabilirmi
     NICK YANINA SARI YAZI

Adam sizin uniondan kendin sorsana

• sordumda bana lol dedi^^ ayrıcawww.googleceviri.net den cevırdım bu seferde o anlamadı:D
  • quote:

şimdi koyacagım Resimde Kesinlikle Bir oynama yoktur dırek oldugu gıbı cekıp koydum Gm olabilirmi
     NICK YANINA SARI YAZI

dikkat edersen onun içinde 1 20- female 2 dg setli biri var

• quote:

Orjinalden alıntı: karazaferaskeri

quote:

NICK YANINA SARI YAZI

dikkat edersen onun içinde 1 20- female 2 dg setli biri var

ee o adamın nicki nerde ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uqurrrrr

Gorev Bu ;

İngilizceden cevirebilen yazarsa iyi olur

Arayış 1 - Askeri Test 1

U Constantinopole gidip NPC Rachel ziyaret var. Onu iki kez ve ikinci kez konuş nereye U 10minutes hayatta kalmak için özel bir alan için o portu U. U dont düşmanları öldürmek için, sadece hayatta kalmak vardır. İşte, ancak 95lvl şampiyonu Spawn Parti dev gibi etrafında HP yüksek miktarda. Beni 1 hitted-5k DMG benim LA üzerinde 9D ayarlayın. Ne zaman U yapılır hayatta bu macera kalmak.

Arayış 2 - Malzeme ilaç için

Rachel konuş tekrar ziyaret NPC Witch daha. U constantinopole yakın fener onu bulabilirsiniz.

Quest 3 - Taş Beast's Bell

Yine Witch konuşmak ve o U sonraki macera ver. GO B2 ve orada oda 7 mağara jangan için + (sadece kuzey noktası üzerinde 2. odasından) bağlantı noktası ve açılan Beast's Bell adı olacaktır bu mobs: Taş Hayalet Tomb Ghost Türbesi Ruh ve U saldırı, benim için imediatly ilk çıkarıldı cep.
    Jangan gidin ve yere yakın jangan olarak Jaeunsa olduğunu Jeonghye buluşuyor.

Quest 4 - Spirit's Kabuk

Yine Jeonghye konuşmak ve U yeni öğeyi U vermek TÜRBESİ için (Güney jangan gelen, sadece Türbesi değil Mağarası) doğu olduğu için, tam olarak bu X: 7175 Y: 309 ve bu öğenin üzerine sağ tıklayıp, orada 95 şampiyonu apear olur cep. U kolay onu öldürebilir. Geri NPC tostarting GO.

Arayış 5 - Witch's ilerleyin

Constantinopole ve git feneri ve Witch konuşmak, daha fazla gidip Adria (avcı asociation NPC için Constantinopole konuşmak)

Quest 6 - Ruhu

Adrian U tuzaklar ver. U TaklaMakan için Nyia generaller gitmek gerekir. İşte U edebilirsiniz tuzak sağ tıklayın ve zemin apear tuzak üzerinde. Than U yem gerekir Nyia bu tuzağı genel. Ne zaman üzerinde cep standı U Ruh alabilirsiniz ya da başarısız olabilir. Genellikle U Fusser Spirit, ama U Normal Ruh gerekir. Bir kez 60second bu kadar karışık bu tuzak kullanabilirsiniz Unfortunetly U. U bir Normal Spiritand ve bunun için gerekli 40traps o zaman 16 Fusser Ruh olan unuseful olan var gerekir.
    Ne zaman U bırak 1 Normal Ruh u geri dön Witch için COnstantinopole olarak feneri gidebilirsiniz
    U COnsta gitmek gerekir Unfortunetly u cant kullanmak port so-Taklamakan atı veya ayak üzerinde.

Arayış 7 - Adet Spirit

Yine Witch ve yeni yere 95 cep Spawn o portu U konuşalım. O kadar .. storng isnt 1k DMG ve daha az, ama donmuş ve frosbite. çünkü U başarısız olur çılgına modu veya macera bu düşman öldürmek için bu arayışı olarak emin U çılgına hazır var.

Quest 8 - Yeni Güç

Cadı Konuş ve ziyaret Rachel COnstantinopole ve daha araştırıyor yapılır, şimdi U mavi zerk ve isminin önüne Sarı etiket var.

Ben bu görevin videosunu izlemiştim korea SRO.Görev yaparken npc seni janganın içinde bi yere ışınlıyo sen de kapıdaki bekçilerden öldürüyosun fln baya zordu ama sonuçta king oluyosun...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.