Şimdi Ara

Nick değiştirmeyi bilen yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ticket atmayı dene.
  • ben atmistim ticket baya bir israr ettim hatta birkac kisi degistirdiler ama olumsuz sonuc aldim, ilerde yapabiliriz ama suanda olmaz diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tryndamere

ben atmistim ticket baya bir israr ettim hatta birkac kisi degistirdiler ama olumsuz sonuc aldim, ilerde yapabiliriz ama suanda olmaz diyorlar.

Tryndamere'ın bile nicki değişmiyosa yerinde olsam ümidimi keserdim
  • Nickinin herhangi bir dilde küfür olduğunu/küfrü ya da uygunsuz bir kelimeyi çağrıştırdığını söylersen değiştirirler. Örnek olması için:
    "benim nick BuKaHero millet BuKaKeHero diyor rahatsızım, bu hesapla rp aldığım için yeni hesap almak da istemiyorum yardım edin"
    tarzında birşeyler uydurabilirsin, yerlerse
  • BukakeHero
  • Nickim Tyrndamere herkes bana TiranlıÖmere bakın diye alay ediyor.Nickimin değişmesini istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende değiştirmeyi istiyorum ticket atcam TinkyPinky nickim herkes ola dipsi falan die dalga geçio dicem :D ( aslında çokkk az oluo ama daha güzel nick buldum ^^)
  • parayla değiştiriyo yüksek elo takım oyuncuları diye biliyorum. Parasız değiştirceklerini sanmam
  • ne parayla değişiyo benim nick çok absürd kelimeler içeriyordu ticket açtım işte şöyle böyle dalga geçiyorlar sinir oluyorum gm bey dedim 2 hafta sonra ticketime cevap bile gelmemiş ama nickim değişmiş.Hemen atlamayın öyle bilip bilmeden yok paraylaymış da ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

ne parayla değişiyo benim nick çok absürd kelimeler içeriyordu ticket açtım işte şöyle böyle dalga geçiyorlar sinir oluyorum gm bey dedim 2 hafta sonra ticketime cevap bile gelmemiş ama nickim değişmiş.Hemen atlamayın öyle bilip bilmeden yok paraylaymış da ..

Ticket cevap vermeden bişey değiştirmezler.. Hiç bir oyun da senin Ticket'ına dair bi işlem yapıldığında sana haber verilmeden işlem gerçekleşmez. Git topunla oyna sen. Bilmeyen insanları troll'lemekle uğraşma yani.

(EU'da top team lerden birisi değiştirdi hatta nicklerini. Para verdikleri mi vermediklerimi bilinmiyo zaten. Para verildiği söyleniyo. Fnatic ekli hepsinin nick'inin başına, turnuva replayleri falan izliyosanız, AP Teemo ve AP alistar ile oyun taşıyan Shushei duymuşsunuzdur zaten.)

Edit: SK Gaming'de sonra değiştirdi sanırım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 9 Nisan 2011; 22:50:19 >

• benim adım PeaC degistirirlermi acaba
  • Ben bir ara şansımı denemiştim ama isteğimi reddetmişlerdi. Fakat ilerde bununla ilgili bir sistem getireceklerini söylediler. Herhalde sezon ikide falan gelir, RP ile satın alınır.
  • Ee sistemi getirdiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Ee sistemi getirdiler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Ee sistemi getirdiler mi?

Ciddi soruyorum
  • nice hort

not: Ben de diyorum neyden bahsediyor bunlar
  • Peki elo sıfırlanıyor mu değişince? Bana o lazım
  • ciddi ciddi okuyordum bende
  • Zombilerin günlüğü 2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.