Şimdi Ara

Ni-cd, Ni-mh piller hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, gearbestten almış olduğum rc aracım dün elime ulaştı, üzerinde 600mah ni-cd batarya ile geldi, ilk kullanımdan sonra pillerin ısındığını(aşırı sıcak değil, 5-6 saniye tutulunca yanmayacak kadar) gördüm bu sıcaklık normal midir?
    Bu cihaza yedek batarya almayı istiyorum, 600mah ni-cd yerine 2700mah ni-mh batarya alsam cihaza zarar verir mi ya da çok daha fazla sıcaklık üretir mi, ni-cd batarya için aracın yanında verilmiş olan şarj cihazı ile ni-mh şarj edilebilir mi? teşekkür ederim şimdiden.

• 👤

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 👤

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • edilemez diye biliyorum, yüksek mah alırsın sorun yok ama çok ağır olur alma
  • Ni-Cd eskide kaldı artık. Ni-Mh daha yeni bir teknolojinin ürünü. Şarj deşarj işlemleri aynıdır. Voltaj değerleri uygun ise şarj edebilirsiniz. Daha yüksek mah değerine sahip bataryayı da kullanabilirsiniz ancak bu da ekstra ağırlık demektir. Ayrıca Ni-mh bataryaların C değerleri Ni-cd bataryalarınkinden düşüktür. Ama siz daha yüksek mah değerine sahip batarya kullanacağınız için bunu tolere edecektir.

Saygılarımla...
  • klima5505 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler, şuan zaten arabayı da kullanamıyorum, ana dişlilerinden birisi kırıldı 3. kullanımda, yedek parçasını da tedarik edemiyorlarmış, bende nette çok aradım bulamadım, maket yapıştırıcısı ile yapıştırmayı deneyeceğim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.D

cevap için teşekkürler, şuan zaten arabayı da kullanamıyorum, ana dişlilerinden birisi kırıldı 3. kullanımda, yedek parçasını da tedarik edemiyorlarmış, bende nette çok aradım bulamadım, maket yapıştırıcısı ile yapıştırmayı deneyeceğim artık
    Rica ederim. Dişli metal ise epoksi kullanmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

Saygılarımla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ni-mh pil şarj olmuyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.