Şimdi Ara

NFS : SHİFT Windows 7 ve Vista Hataları (Çözülmeden Silinmesin ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
45.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizde de Drift de problem oldu mu,bi tur yarıştım sonra öle kaldı???
  • malesef drifti deneyecek kadar oynayamadık bu atma probleminden
  • driverden olcağini sanmıyorum çünkü oyun hiç acılmıyor ...
  • Evet..Drifti hiç deneyemedik.Ya bizim pcden kaynaklanıyor..Ya Crackten..Yada Patch beklicez..Herkeste bi sorun var..Daha yeni çıktığı içindir.
  • vista ve 7 de siyah ekran hatası alan arkadaşlar oyunun kurulu olduğu dizine gidip shift.exe dosyasının masa üstüne kısayol oluşturduktan sonra kısa yola sağ tıklayıp uyumluluk modunu windows 98/me yapıp tamam a basarsanız siyah ekran problemi çözülmüş olur.

ben başka bir sorun yaşamadığımdan araştırmadım ama biraz ingilizceniz varsa kalan problemlerin çözümlerini yurt dışındaki sitelerden öğrenebilirsiniz.

ben bu problemi türkçe sitelerde bulamayınca tarzanca ingilizcemle google a ''shift black screen problem'' yazınca zınk diye önüme çıkarmıştı google.
  • Paneldeki sistem ile Windows 7 x64 kullanıyorum. Ekran kartı sürücüm 9.9 oyunda hiç bir problemim yok.
  • valla bizim sorunumuz APPCRASH dünyada çözümü yoktur..Birçok dosyada karşılaştım..Ama Bu hatanın net bir çözümü yok..Anca Pachlerle gider..
  • oyunda grafik ayarlarıyla oynayınca atmaya baslıyor sistemle alakası yok
  • Ben motionblur efektini max yaptım şimdilik atma problemi yok.
  • Oyunun rld sürümünü indirdim physx sürücüdünün son sürümünü yükledim kaplamalarda oluşan hatalar gitti sorun yok ama oyun klavye ile oynayanları baya zorlayacak tepkimelerde sorun vargibi biraz grid in kontrolleri gibi olsaymış daha eğlenceli olabilirmiş bu kontrol olayını yarlayabiliyormuyuz onada bakmadım.
  • ben oynuyorum vistada'da 7'de de hiç bir sorun yok sizde nasıl oluyor anlmadım...
  • Arkadaşlar XP de herhangi bi sorun yaşayan varmı?XP kurdumda oyunu boşa kurmayım mı?
  • Windoes 7 64 bitte kurulu oyun ama bende sorun yok.
  • Ati için de çözüm isteriz nedir bu FPS düşüklüğü ya hd4830 var 1024x768 de 17 FPS alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

Merhaba,

9.9 u yükledim gene hata verio..

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: shift.exe
    Uygulama Sürümü: 1.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 4a953d01
    Hata Modülü Adı: shift.exe
    Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4a953d01
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00432103
    OS Sürümü: 6.0.6002.2.2.0.768.2
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: fd00
    Ek Bilgiler 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
    Ek Bilgiler 3: fd00
    Ek Bilgiler 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

Sana pm attım onu dene umarım olur olmazsa oyundandur ben direk iso kurdum sorun yok

• Merhaba arkadaşlar.!

http://r_apidshare.com/files/281250900/graphicsconfig.xml

Çözümü "MORFEUS" arkadaşımız buldu bana bi dosya verdi onu belgeler/nfs içine attım..Sorun düzeldi..Ama gökyüzü siyah gösteriyor..Hata varkende gösteriodu.

NFS : SHİFT   Windows 7  ve Vista Hataları (Çözülmeden Silinmesin )

Şimdiden Teşekkürler..

• Bence sorun vista da. Vista çöp bir işletim sistemi olduğu için sorun çıkartıyor olabilir. En iyisi Win7 ye geçmek.
  • bende win 7 var imzamdaki sistemle sorunsuz çalışıyor
  • İmzamdaaki sistemle Win 7'de 1920x1200'e 4xAA herşey full oynatabiliyorum.Hiç bi takılma veya kasma yok ama direksiyonu taktığımda 10 saniyelik takılmalar başlıyo 10 saniye sonra geleceğim yere aniden geliyorum yani bnce takılma problemi donanımlardan kaynaklanıo olabilir joystick,direksiyon vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 18 Eylül 2009; 12:30:30 >
  • bende win 7 kullanıyorum biraz önce dayanamyıp bir trainer deneyim dedim ne olduysa ondan sonra oldu oyun artık atmaya başladı , oyuna başlayamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.