Şimdi Ara

NFS : SHİFT Windows 7 ve Vista Hataları (Çözülmeden Silinmesin ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
45.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 7 kullanıyorum. Bende de tam oyuna girerken yüklemeyi durduruyor. Bir türlü anlam veremedim şimdi windows xp'de deneyeceğim bakalım aynı yerde yine donacak mı... :S
  • Arkadaşlar windows 7 64bitte oyunu sorunsuz olarak oynuyorum fakat örneğin windows tuşuna basarak oyunu alta aldığımda tekrar tıklayınca oyuna geçemiyorum öyle duruyor oyun. çözüm önerisi olan var mı ?
  • Windows xpde de deneme yaptım problem yine devam ediyor. Sanırım crack de bir problem var bende
  • Bence EA nın bir kurnazlığı var işin içinde diye düşünüyorum. Denilenleri kaç kere harfiyen uyguladım ama sonuç yine aynı Orjinal de sıkıntı yaşayan varmı acaba ??
  • Microsoft sitesinde Win7 için çıkarılmış XPmodu eklentisi var.
    Amacı XP'de çalışan programları sorunsuz olarak Win7'de
    kullanmaya devam etmek. Boyutu yaklaşık 500 Mb.
    Oyunlarda da işe yarayabilir. Ben kendim denemedim.
    (En az bir senede daha Winxp'ye devam.) Forumlarda Xp modun
    kuruluşu hakkında bir çok kaynak bulabilirsiniz.XP Modu
    Notebook bilgisayarların çoğunda ve işlemcilerin
    bir kısmında çalışmıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A5184EA8 -- 28 Kasım 2009; 21:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapinhouse

Arkadaşlar bende de oyunu açmıyordu arkadaşın verdigi dosyayla değiştirdim oyun açıldı fakat tam pencere açılmıyor bu da beni deli ediyor oyundan zevk alamıyorum
    Yardım ederseniz sevinirim.

Sorunun cevabı burda
    http://forum.donanimhaber.com/m_29429058/mpage_63/fromTicket_/key_//tm.htm#35301840
    (Need For Speed: Shift (ÇIKTI) NFS'nin Muhteşem Dönüşü)
    Ayrıca Shift ana konu başlığı altında çok daha fazlası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A5184EA8 -- 29 Kasım 2009; 10:24:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Abincomartinez

Microsoft sitesinde Win7 için çıkarılmış XPmodu eklentisi var.
    Amacı XP'de çalışan programları sorunsuz olarak Win7'de
    kullanmaya devam etmek. Boyutu yaklaşık 500 Mb.
    Oyunlarda da işe yarayabilir. Ben kendim denemedim.
    (En az bir senede daha Winxp'ye devam.) Forumlarda Xp modun
    kuruluşu hakkında bir çok kaynak bulabilirsiniz.XP Modu
    Notebook bilgisayarların çoğunda ve işlemcilerin
    bir kısmında çalışmıyormuş

Evet XPMode uygulaması sadece Win7 Prof. ve Ultimate için geçerli.Ben kurdum denedim bu uygulamayı.Autocad 2002 yi çalıştırdım işe yarıyor.Ama imzmdaki sistemde kasıntı yapıyor.Sorun sistemimde değil kaynak kullanımı da çok az istediğiniz kadar RAM atayabiliyorsunuz XP moda.Bildiğiniz XP pencere içinde ayrıca açılıyor ve tam ekran yaptığınızda 2 işletim sistemi kullanıyorsunuz.Ben pek yararlı görmedim açıkçası tam verimde çalışmıyor.

• arkadaşlar bir çözüm bulamayacakmıyız şu işe. ayrıca konudan sapmayalım konumuz shift appcrash hatası
  • Bende aynı sorunlarla karşılaştım.

Fakat Patch çıktıktan sonra tekrar denemek istedim.

Win7 64 Bit. kullanıyorum. Ati 2600HD series ekran kartım var.

Şuan oyunu sorunsuz oynayabiliyorum. Tek tek şu adımları izledim.

NFS Shift Reloaded sürümünü bilgisayarıma yükledim. Sonra kurulu oyuna crack yapmadan 1.02 Patch indirip yükledim. Daha sonra gamecopyworld adresindeki 1.02ver. crackini attım NFS klasörüne ve oyunu istediğim çözünürlük ve ayarda sorunsuzca oynamaya başladım... Herkese kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pessimist ! -- 5 Aralık 2009; 11:40:49 >
  • bende de vindows 7 32 bit kurulu.oyunu sorunsuz kurdum ilk tıklayışımda tipik eksik dll hataları verdi onları indirip system 32 nin içine kopyaladım.xp kullanırkende aynı böyle yapmıştım sonra oyuna direk girebilmiştim.ancak bunları kopyaladıktan sonra 7 de resimdeki hatayı veriyor?ne yapabilirim bunun için bilen varsa bi yardım lütfennn

NFS : SHİFT   Windows 7  ve Vista Hataları (Çözülmeden Silinmesin )
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

Herkese Merhaba!

ATI EAH2400 SERİES 1 GB
    2 GB RAM

Oyunu Korsan aldım..Daha sonra Yükledim Güzelce Yüklendi.Açtım Güzelce Açıldı Menüsü.Start Career dedim..Videolar felan açıldı..Sonra Yarış başladı..Arabayı biraz ilerletiyorum sonra APPCRASH hatası alıyorum..(EXE hatası).Bunun sebebinin crackten olduğunun kanısındayım..

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: shift.exe
    Uygulama Sürümü: 1.0.0.0
    Uygulama Zaman Damgası: 4a953d01
    Hata Modülü Adı: shift.exe
    Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.0
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4a953d01
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00432103
    OS Sürümü: 6.0.6002.2.2.0.768.2
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: fd00
    Ek Bilgiler 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
    Ek Bilgiler 3: fd00
    Ek Bilgiler 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

Böyle bir hatayla karşılaşanlar Lütfen Yazsınlar..Sizinde Görüşlerini Bekliyorum..

Şimdiden Teşekkürler.!!

Aynı problemi ben de yaşıyorum. Çok fazla bir şey denemedim ama bir çözüm bulursam buradan denerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

Merhaba arkadaşlar.!

http://r_apidshare.com/files/281250900/graphicsconfig.xml

Çözümü "MORFEUS" arkadaşımız buldu bana bi dosya verdi onu belgeler/nfs içine attım..Sorun düzeldi..Ama gökyüzü siyah gösteriyor..Hata varkende gösteriodu.

Şimdiden Teşekkürler..

Bu arkadaşın önerdiği şeyi yaptım ve sorunsuz oynadım. İSterseniz deneyin, benim sorunum çözüldü. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Yarış başladığında siyah ekran olmasını anti-aliasing açarak çözdüm ben.Ne alakaysa oldu

Katılıyorum, bende öyle yaptım...

• oyunukurdum Wrong disc inserted.

Please insert the original "Need for Speed™ SHIFT" CD/DVD. yazısı çıkıyor ne yapmalıyım???
  • Siyah ekran hatası, donma hatası ve hertürlü hata çözüldü Uyumluluk modu yapmadan hemde Diğer konuya yazdım ama buraya da yazayım. ATI 10.3 sürücüsünü çıkartmış. Onu indirip kurduğumda bütün sorunlar çözdüldü
  • Arkadaşlar bendede hata veriyor oyun lapptopum iyi daha 1 hafta oldu alalı acaba cd den yada benden mi kaynaklı oyun açılmıyor siyah ekran çıkıyor ve orjinal cd hatası veriyor pcnin özellikleri bu bir eksiği varsa söyleyin yoksada nasıl yüklerim.
    Casper NIRVANA 15.6" CPQ.I350-4J35P
    • Intel® Core ™ i3 İşlemci i3-350M
    - İşlemci hızı 2.26 GHz, 3MB Intel® Akıllı Bellek
    - Intel® HM55 Chipset
    - Kablosuz Ağ Bağlantısı
    • Orijinal Windows®7 Home Premium (64 Bit)
    • 4 GB DDR3 1066 MHz Bellek
    • 400 GB SATA Harddisk
    • 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
    • 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT335M Ekran Kartı (1GB Ayrılmış Bellek)
    • 1.3MP Web Camera
    • DVD ± RW DUAL
    • Bluetooth
    • PCI-e Mini Card
    • Multi Card reader
    • 3X USB 2.0 port, 1X eSATA Combo, 1X HDMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

Windoes 7 64 bitte kurulu oyun ama bende sorun yok.

Bende de 7 Home Pre. 64 Bit yüklü ama olmuyor. Tam oyun yüklerken çıkıyor. Çözemedim sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pessimist !

Bende aynı sorunlarla karşılaştım.

Fakat Patch çıktıktan sonra tekrar denemek istedim.

Win7 64 Bit. kullanıyorum. Ati 2600HD series ekran kartım var.

Şuan oyunu sorunsuz oynayabiliyorum. Tek tek şu adımları izledim.

NFS Shift Reloaded sürümünü bilgisayarıma yükledim. Sonra kurulu oyuna crack yapmadan 1.02 Patch indirip yükledim. Daha sonra gamecopyworld adresindeki 1.02ver. crackini attım NFS klasörüne ve oyunu istediğim çözünürlük ve ayarda sorunsuzca oynamaya başladım... Herkese kolay gelsin...

Ekran kartı Nvidia mı sizin? Sanırım ATI için değil o patch.

• Sorun graphicsconfig dosyasından kaynaklanıyor galiba.Dosyayı Belgelerimdeki NFS SHIFT klasörü içinde bulabilirsiniz onu silin oyuna tekrar girin kendi tekrar oluşturacaktır sadece.Bu grafik ayarlarının sıfırlanması için galiba.Benim sorunum çözüldü(windows7 appcrash).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starex_01 -- 30 Ekim 2011; 2:50:34 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.