Bildirim
>>>NFS Carbon Unlocker v2<<<
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
saol prog. çalıştı.
çalıştırmak için programla beraber oyunu açtık tan sonra alt+1, alt+2, alt+3, alt+4, tuşlarına basmanız gerekiyor.
(alt+1: parçaları, alt+2:arabaları, alt+3:cd-keyleri, alt+4:cartları açıyor.) -
eyvallah dostum paylaşım için sağol -
yaw bu bende hata oluşturmaya başladı ikide bir oyundan atıyor daha önce böyle bir sorunum yoktu gerçi onu açmayınca gene olmuyorda onu görünce onsuzda olmuyor
-
bendede hata olusturmaya basladı ama o program sayesinde tum reward cardslar acık oluyor ve ben suan careerde bmw m3 kullanıyom super bisi
-
aynen arkadaşım onları carierde kullanmak süperde hat vermesi kötü genede sana teşekür ederim iyi iş
-
onemli degil kardes -
beyler süper bişi herkes indirsin career de audi le mans la oynuyorum felan çok zewkli -
Güzelmiş sagol -
acaba yannış bi şey mi, yaptık? dediğiniz tuşlara basıorum herhangi bi değişiklik olmuor bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazytown_ -- 8 Ocak 2007; 23:14:40 > -
quote:
Orjinalden alıntı: crazytown_
acaba yannış bi şey mi, yaptık? dediğiniz tuşlara basıorum herhangi bi değişiklik olmuor bende
alt tuşuna basılı tutarak sırasıyla 1-2-3-4 tuşlarına basıcaksın -
indirdigim dosya çalışmıyor hata veriyor tekrar atabilirmisiniz saglam olanından -
ya dediiğini yapıorum da abi olmuo...acaba kutucukalrdaki işaretleri mi işaretlemem lazım nedir olmadı da -
link uçmus -
quote:
Orjinalden alıntı: crazytown_
ya dediiğini yapıorum da abi olmuo...acaba kutucukalrdaki işaretleri mi işaretlemem lazım nedir olmadı da
bak çok iyi düşünmüşsün
-
beyler bu 1.2 de calısıo mu yoksa sadece 1.3 de mi calısıo??? -
paylasım ıcın tesekkurler umarım bende becerebılırım -
cannot execute htası wrıor -
quote:
Orjinalden alıntı: fuchsefe
beyler bu 1.2 de calısıo mu yoksa sadece 1.3 de mi calısıo???
1,2 dede çalışıyo usta -
Lınk ucmus beyler bırınız atıversın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X