Şimdi Ara

Nexus 5 + 9 ay Garanti + 5 Kılıf (satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık LG Model #Google Nexus 5
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Nexus 5 + 9 ay Garanti + 5 Kılıf (satıldı)
    Arkadaşlar niyetim Oneplus One veya Meizu mx4 pro almak. Onun için satmayı düşünüyorum. Telefonun sadece pil kapağında bir kullanıma bağlı yıpranma var. Kasa ve ekranda parmak izi bile yok desem yeridir. 9 ay garantisi devam ediyor. Teknosa'dan alınmıştır. Telefon temiz olduğu için detay fotoğrafı eklemiyorum. Almak isteyen arkadaşın içinde şüphe kalmasın diye beraber teknik servise gidip telefonu inceletebiliriz. O kadar güveniyorum telefonuma. Ayrıca 70 liralık spigen neo hybrid ve ekstra 4 kılıf daha hediyem olacak. Fiyatta pazarlık etmeyi düşünmüyorum. Fakat ben gelip alıyorum ama ufakta olsa bir şey yap diyen olursa bir miktar ikram yapılabilir. Bu fiyata sıfır 2gb ramli başka bir telefon bulamazsınız. En az 2 yıl daha güncelleme alacak bir telefondur. Takas sadece Meizu Mx4 Pro ve oneplus one ile olur.
    Yanında verilecekler : 1 Adet Spigen Neo Hybrid (70TL'dir) İncelemesi :
    2 Adet Slikon Kılıf (20TL)
    1 Adet Flip Cover (Pencereli) (30 TL)
    1 Adet ince sert Kılıf (10TL)
    Kutusu, faturası, şarj aleti.

900> 850

Kılıfların fotoğrafları ve site ilanı için lin :
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nexus-5-garantili-5-tane-kilif-220602324/detay/

İstanbul için elden teslim, diğer illere önce havale sonra kargo.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Mart 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Telefonun fotograflarini gormek isterim, ayrica aksesuarsiz fiyat icin pm istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Telefonun fotograflarini gormek isterim, ayrica aksesuarsiz fiyat icin pm istiyorum.

Pm attım

Fotoğraf isteyenler mail adreslerini yazsınlar yollarım.
  • Teknosanın geçen aylarda yaptığı kampanya ile aldığım telefon. 5S le hemen hemen aynı performans (kamera haricinde) gösteren, hatta bazen daha hızlı dahada stabil olan mucize telefon. İyikide almışım dedirtti bana. Arkadaşta çok güvenilir birisidir :)
  • hocam kılıfı falan geç , cihaz hangi renk ve depolama kaç ? bazen yurtiçi 32 lik cihazlarda olabiliyor. ne baştan savma ilanlar açılıyor son zamanlarda. satmak istemiyorsanız neden ilan açıyorsunuz hocam. sahibinden linkine tıkladım ordada ilan yayında değil görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barocker

hocam kılıfı falan geç , cihaz hangi renk ve depolama kaç ? bazen yurtiçi 32 lik cihazlarda olabiliyor. ne baştan savma ilanlar açılıyor son zamanlarda. satmak istemiyorsanız neden ilan açıyorsunuz hocam. sahibinden linkine tıkladım ordada ilan yayında değil görünüyor.

Linki düzelttim. Detaylar ilanda var. 16 GB beyaz renk. Hepsi bu. Kime kızdınız bilmiyorum ama biraz abartmışsınız.
  • chemisttr C kullanıcısına yanıt
    kamera konusunda itirazım var nexusun kamerası 5sden daha iyi hocam bende kullandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.