Şimdi Ara

nexus 4 mü optimus g mi acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lg nexus 4 ü 1049 Tl ye LG Optimus G yi de 1299 Tl ye alma şansım var. 2 yıl distribütör garantili olarak. hangisini almalıyım. lütfen yardım edin. nexus 4 için benim gördüğüm avantaj güncelleme yi daha erken ve sürekli alacak olması. optimus g ise hem kamerasının daha iyi olması hem hafızasının nexus 4 e göre 2 kat daha fazla olması, hemde mevcut android yazılımın çok daha iyi olması sebebiyle beğendim. arada 250 tl fark var sadece, benim gönlüm optimus g ye kayıyor. sizce tercihimi hangisinden yana kullanayım. ancak bugün almalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notyetktu -- 21 Haziran 2013; 14:30:31 >

• ek olarak nexus 4'ün "donanımının hakkını vermediğini" düşünüyorum. ben de aynı ikilemdeydim ancak optimus g almayı düşünüyorum. android romları ile haşır neşir olduğum için yazılım güncellemesinin pek sorun olacağını düşünmüyorum. nexus 4 ile aynı donanıma sahip olduğu için(neredeyse) geliştiriciler rom hazırlamak konusunda sıkıntı çekmiyorlar, zaten cyanogenmod'un resmi cihazları arasında optimus g.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 21 Haziran 2013; 14:46:44 >
  • söylediğiniz gibi aslında güncelleme konusu çokta kafaya takılmaması gerekn bir konu. şu an galaxy s2 kullanıyorum ve custom rom bolca mevcut. en azından sahip olduğu donanımla optimus g nin 2 sene rahat idare edeceğini düşünüyorum. ayrıca nexus 4 ün kamerası incelemelerden gördüğüm kadarı ile kötü ve optimus g deki quick memo ve qslide yazılımı çok hoşuma gitti. pil konusunda da beni üzmeyeceğinden emin olsam hemen sipariş vereceğim. normal kullanımda (oyun oynamam, günde en fazla 20 dk konuşurum ve sadece birkaç kez mesajlaşırım, 2-3 saatte internet) 2 gün yetse iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

arkadaşlar lg nexus 4 ü 1049 Tl ye LG Optimus G yi de 1299 Tl ye alma şansım var. 2 yıl distribütör garantili olarak. hangisini almalıyım. lütfen yardım edin. nexus 4 için benim gördüğüm avantaj güncelleme yi daha erken ve sürekli alacak olması. optimus g ise hem kamerasının daha iyi olması hem hafızasının nexus 4 e göre 2 kat daha fazla olması, hemde mevcut android yazılımın çok daha iyi olması sebebiyle beğendim. arada 250 tl fark var sadece, benim gönlüm optimus g ye kayıyor. sizce tercihimi hangisinden yana kullanayım. ancak bugün almalıyım.

acil yardım ediyorum, hemen bir optimus g alıyor ve ohh be dünya varmış diyorsun

• Nexus 4 zaten Optimus G'nin kısılmış versiyonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimus G tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

söylediğiniz gibi aslında güncelleme konusu çokta kafaya takılmaması gerekn bir konu. şu an galaxy s2 kullanıyorum ve custom rom bolca mevcut. en azından sahip olduğu donanımla optimus g nin 2 sene rahat idare edeceğini düşünüyorum. ayrıca nexus 4 ün kamerası incelemelerden gördüğüm kadarı ile kötü ve optimus g deki quick memo ve qslide yazılımı çok hoşuma gitti. pil konusunda da beni üzmeyeceğinden emin olsam hemen sipariş vereceğim. normal kullanımda (oyun oynamam, günde en fazla 20 dk konuşurum ve sadece birkaç kez mesajlaşırım, 2-3 saatte internet) 2 gün yetse iyi olur.

Pil konusunda Nexus 4'ten kötü bir performans görmezsin. Şu durumda Optimus G daha iyi bir karar olacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Optimus g siparosi vermis bulnmaktayim. 2 kat fazla hafiza, daha iyi kamera, daha iyi yazılım, daha iyi pil performansı ve daha guzel tasarim yuzinden optimus g yi sectim. Hayirlisi olur insallah
  • Şu an için Optimus G diyorum ama Nexus 4 kadar güncelleme göremezsin. Nexus 4 şu an tamam yağ gibi akıyor ama hala bazı sorunları var, tam olarak hakkını veremiyor. Şu an kötü demiyorum gerçekten mükemmel bir cihaz ama daha iyi olabilir. Güncellemeleri gördükçe sorunları ortadan kalkarsa Optimus G'den daha iyi olabilir. Sadece şu an için Op.G diyorum ben. Zaten almışsın hayırlı olsun

Nexus 4 kullanıyorum.
  • Optimus G de Nexus4 gibi standart android mi kullanıyor arkadaşlar? Yani Optimus G için de N4'e dediğimiz gibi ışık hızıyla açıyor, tepki süresi çok az N4'ten daha iyi diyebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal_balcik

Optimus G de Nexus4 gibi standart android mi kullanıyor arkadaşlar? Yani Optimus G için de N4'e dediğimiz gibi ışık hızıyla açıyor, tepki süresi çok az N4'ten daha iyi diyebilir miyiz?

LG nin kendi arayüzü var daha şık. Hatta Androidde en beğendiğim görsellik LG de ama stabillik Nexus ta.

• Optimus G'den ziyade NoteII ve Nexus4 arasında kaldım, bu mesaj için de özür diliyorum LG konusunda yazdım ama :)
  • ikisi arasında optimus G daha iyidir bencede.
  • nexus 4 bence
  • quote:

Optimus G'den ziyade NoteII ve Nexus4 arasında kaldım, bu mesaj için de özür diliyorum LG konusunda yazdım ama :)

Ayni ikilemdeydim uzun sure arastirip Nexus 4 aldim.Siz de arastirip zaman kaybetmeyin nexus alin bu ikilemde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben Note2 aldım. 5 dakika oyun oynayınca bile sol üst kısmı çok ısınıyor o kadar, başka bi sorunu yok, kasma falan yok iyi alet :)
  • quote:

Hocam ben Note2 aldım. 5 dakika oyun oynayınca bile sol üst kısmı çok ısınıyor o kadar, başka bi sorunu yok, kasma falan yok iyi alet :)

Ben uzun sureli dusundugumden nexus aldim.En az 2 sene yeter bu teelefon bana.
  • Note2 3-4 sene yeter diye düşünüyorum ama teknoloji şans işi biraz, 2 gün sonra da iş görmeyebilir 2 yıl sonra da :)
  • Optimus G > Nexus 4
    Note 2 ise Nexus 4 ile kapışır, ama bence bi Optimus G olamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 4
    Saf android kullanmayan bilmez gozunuz kapali alin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.